Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~dociekliwy niezalogowany
5 listopada 2014r. o 20:26
~Piotr napisał(a): Powinni zmienić nazwę forum na "Najlepszy wójt OSZUKIWANY' Forum zostało założone przez rodzinę kandydata Andruchowskiego aby gnoić obecnego wójta. Tak zrobili 4 lata temu.
Teraz OSZUKUJĄ ludzi jak to jest źle jak mało zrobione itp. To są brednie.
Pawliszczy zrobił już więcej niż Andruchowski obiecał.
Darek na wójta!

UWAGA

PROPONUJE SIĘ AUTOROWI O NICKU PIOTR SPROSTOWAĆ INFORMACJĘ POWYŻSZĄ W KWESTII STWIERDZENIA, IŻ ZAŁOŻYŁA FORUM RODZINA PIOTRA ANDRUCHOWSKIEGO, GDYŻ TYM WPISEM JEGO BLISCY ZOSTALI POMÓWIENI JAK RÓWNIEŻ RZUTUJE TO NA JEGO OSOBĘ

informacje o tym, kto założył forum można wywnioskować z treści 1 wszych komentarzy na 1 stronie

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~donald niezalogowany
5 listopada 2014r. o 20:59
Jak patrzę na te wpisy to mi węgiel w piwnicy kiełkuje. Forum założone w jednym celu. Opluć obecnego wójta za woalką internetu. Tyle w temacie. Zamknąć dziadostwo bo ludzie tu piszący mieli trudne dzieciństwo - łóżeczko pod napięciem i klocki poprzykręcane do podłogi.
~Mickey niezalogowany
5 listopada 2014r. o 21:54
~donald napisał(a): Jak patrzę na te wpisy to mi węgiel w piwnicy kiełkuje. Forum założone w jednym celu. Opluć obecnego wójta za woalką internetu. Tyle w temacie. Zamknąć dziadostwo bo ludzie tu piszący mieli trudne dzieciństwo - łóżeczko pod napięciem i klocki poprzykręcane do podłogi.

odpowiem ci w twoim marnym stylu... bujaj się rogaliku ...
~jaro niezalogowany
5 listopada 2014r. o 22:56
obejrzałem filmik...jestem zażenowany poziomem, osobiście nie mam nic do Piotra, ale mógł sobie darować ten piknik. Słysząc o pokazie "komandosów" sądziłem że to może będą koledzy jednego z kandydatów na radnych, a to tylko nieudolne naśladownictwo z synami ww w roli głównej, przecież to parodia, sam ubiór nie zrobi z nich komandosów. lepiej było sprowadzić chłopaków ze Strzelca, są naprawdę dużo lepsi...i to mogłaby być prawdziwa atrakcja. A tak siermiężnie, przaśnie i nudno. Bez pomysłu i polotu.
i żeby nie było, na Pawliszczego nie glosuję, a jeśli bedzie 2 tura obecnego wójta z Piotrem to mój głos ma Piotrek
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 22:57
Kazimierz Marczewski napisał(a): Przepraszam za opóźnienie, drobne usterki techniczne, tera jest ok. Zapraszam do dyskusji.

współtwórca forum
~Jennifer niezalogowany
5 listopada 2014r. o 23:57
~ napisał(a):
Kazimierz Marczewski napisał(a): Przepraszam za opóźnienie, drobne usterki techniczne, tera jest ok. Zapraszam do dyskusji.

współtwórca forum

Cieszy mnie to, że jest jeszcze ktoś kto widzi, że w Gromadce dzieje się źle i próbuje to zmienić.

Za jakiś czas i tak ma być ustawa, że wójt może urzędować tylko 2 kadencje, więc pokażmy że jesteśmy pierwsi i ustawy nam do tego nie potrzeba.

Wójt do wymiany !!!
~hen niezalogowany
5 listopada 2014r. o 23:59
Wójt do wymiany!
~- niezalogowany
6 listopada 2014r. o 6:54
WOJT JEST TYLKO JEDEN BYL JEST I B E D Z I E NASZ DAREK czy wam się to podoba czy nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.