Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~jaro niezalogowany
5 listopada 2014r. o 8:16
~obserwator z Osłej napisał(a):
~:C napisał(a):
~Diana napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? Weszłam na te forum i bardzo żałuję, bo to co tutaj się dzieje to woła o pomstę do nieba. Boże widzisz a nie grzmisz. Macie swoich kandydatów ,to na nich głosujcie, ale nie smarujcie innych. Dano nam możliwość wyboru i z niego skorzystajmy. Czy będzie to dobry wybór, czy nie to się okaże. Ale znając życie i tak będziecie niezadowoleni, a zwłaszcza ci co tu cały czas siedzą i marnują swój czas na głupoty.

to się dzieję, że ludzie mają prawo znać prawdę. nie ma debat wyborczych, bo wójt wie, że jego kandydaci, są ledwo co znani u siebie na wiosce i chcę, żeby tak zostało. więc ludzie muszą na tego typu forach komentować kandydatów. powiedz mi, że ludzie z tej gminy są inteligentni, przecież Oni nie widzą nawet, że Wójt przez 3 lata zachowuje się jak bufon, żeby w ostatni rok, pozadłużać gminę, robiąc wszystko na raz, bo to co świeżę się najlepiej pamięta. to samo jest z tym, że przez 3 lata na dzień dobry nie odpowie, a teraz, to podchodzi do mnie, rękę podaję( chociaż, że się dobrze nie znamy) i nawija makaron na uszy. Skoro panu Wójtowi tak dobrze wychodzi prowadzenie festynów i licytacji na nich, to niech startuję z p. Andruchowskim, który chce zrobić kurs Nordic Walking, na dyrektora GOKiS. Jakoś nie przekonują mnie Ci kandydaci, ale nie można w kółko robić tego samego i liczyć na inny rezultat, więc jak to się mówi: "panu już dziękujemy".

nie ma debat, a czy to normalne że w Osłej np. jest teraz remont swietlicy.... ? wójt ponoc już zrobił spotkania wiejskie z mieszkańcami... "nagroda "w dziedzinie fair play powinna być przyznana
nie tylko w Oslej jest remontowana sala , w Modlej tez :D :D :D :D czy to przypadek ?? ?? ?? ?? nie sadze ,mysle ze ,to wytyczne ogolne. :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~rambo7 niezalogowany
5 listopada 2014r. o 8:22
~efek napisał(a): Widzę, że już nie tylko kiełbasa wyborcza się sypie ale i kaszankę podają. Ach, gdyby to obecny wójt taką imprę przygotował ... ale mielibyście używanie na tym forum.
Mam małe dziecko i wszędzie słyszę, że nie powinno się pokazywać przemocy takim maluchom. Tu widzę piknik dla dzieci i co? Komandosi, pistolety, strzelanki, popychanie, rzucanie "na glebę". Bravo!!! Prawdziwy piknik dla maluchów. Mam pytanie do komitetu p. Andruchowskiego - czy ma to być zapowiedź przyszłych rządów wójta Andruchowskiego w gminie? Ludzie pod ścianę i na "na glebę"? Co to w ogóle miało być? A rozważałam udanie się na ten piknik. Całe szczęście, że auto odmówiło. Czekam na odpowiedź.
co zacofanie to zacofanie nic sie nie podoba ,a nie sadzisz ze moze to jest czyjas pasja ?? ty lubisz siac propagade oni postrzelac.PS zmien samochod bo na wybory nie dojedziesz :D :D :D
~spokojny niezalogowany
5 listopada 2014r. o 11:51
~efek napisał(a): Widzę, że już nie tylko kiełbasa wyborcza się sypie ale i kaszankę podają. Ach, gdyby to obecny wójt taką imprę przygotował ... ale mielibyście używanie na tym forum.
Mam małe dziecko i wszędzie słyszę, że nie powinno się pokazywać przemocy takim maluchom. Tu widzę piknik dla dzieci i co? Komandosi, pistolety, strzelanki, popychanie, rzucanie "na glebę". Bravo!!! Prawdziwy piknik dla maluchów. Mam pytanie do komitetu p. Andruchowskiego - czy ma to być zapowiedź przyszłych rządów wójta Andruchowskiego w gminie? Ludzie pod ścianę i na "na glebę"? Co to w ogóle miało być? A rozważałam udanie się na ten piknik. Całe szczęście, że auto odmówiło. Czekam na odpowiedź.

Proszę Pani, naprawdę idzie Pani w swoim tomu myślenia ślepą ścieżką, piknik mógł zorganizować każdy komitet, za własne pieniądze oczywiście, Darek robi zapewne imprezy za kasę gminną, więc teraz, by to faktycznie, źle wyglądało ale można mieć rachunki, bo komitet ma swoje konto przecież prawda?
Dalej, pisze pani o przemocy... no proszę nie przesadzać... żyjemy w 21 wieku, na festynach takie pokazy z udziałem policji, wojska, grup antyterrorystycznych to standard, jest to widowiskowe i nawet może w niektórych rozwinąć pasję do strzelectwa sportowego na przykład, czy sportów walki, w których my Polacy od zawsze zdobywaliśmy medale na Mistrzostwach Świata, czy olimpiadach, a pamięta Pani Renatę Mauer ile radości przysporzyła nam Polakom na 2 olimpiadach? więc proszę podejść do tego z większym dystansem i nie niepokoić o to, że Pan Andruchowski czegoś nadużywał robiąc frajdę dla dzieci i młodzieży, a to nie ulega wątpliwości, gdyż widać na załączonych obrazach.
~sosa niezalogowany
5 listopada 2014r. o 12:01
~spokojny napisał(a):

Proszę Pani, naprawdę idzie Pani w swoim tomu myślenia ślepą ścieżką, piknik mógł zorganizować każdy komitet, za własne pieniądze oczywiście, Darek robi zapewne imprezy za kasę gminną, więc teraz, by to faktycznie, źle wyglądało ale można mieć rachunki, bo komitet ma swoje konto przecież prawda?
Dalej, pisze pani o przemocy... no proszę nie przesadzać... żyjemy w 21 wieku, na festynach takie pokazy z udziałem policji, wojska, grup antyterrorystycznych to standard, jest to widowiskowe i nawet może w niektórych rozwinąć pasję do strzelectwa sportowego na przykład, czy sportów walki, w których my Polacy od zawsze zdobywaliśmy medale na Mistrzostwach Świata, czy olimpiadach, a pamięta Pani Renatę Mauer ile radości przysporzyła nam Polakom na 2 olimpiadach? więc proszę podejść do tego z większym dystansem i nie niepokoić o to, że Pan Andruchowski czegoś nadużywał robiąc frajdę dla dzieci i młodzieży, a to nie ulega wątpliwości, gdyż widać na załączonych obrazach.
BRAWO trzeba zacofana ciemnote oswietlac !! !! !!
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 12:33
~Rzecznik KWW Piotra Andruchowskiego napisał(a): Zapraszamy do obejrzenia filmu z pikniku wyborczego jaki odbył się niedawno w Borówkach.

&feature=youtu.be

Chcemy podziękować wszystkim, którzy wsparli naszą inicjatywę zorganizowania zabawy dla dzieci młodszych jak i tych starszych.
Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów:) i zachęcamy do udziału w wyborach w dniu 16 listopada.

Bardzo fajna inicjatywa, widać że Andruchowski chce zrobić coś dla dzieci i młodzieży, popieram :) :)
~Piotr niezalogowany
5 listopada 2014r. o 18:57
Powinni zmienić nazwę forum na "Najlepszy wójt OSZUKIWANY' Forum zostało założone przez rodzinę kandydata Andruchowskiego aby gnoić obecnego wójta. Tak zrobili 4 lata temu.
Teraz OSZUKUJĄ ludzi jak to jest źle jak mało zrobione itp. To są brednie.
Pawliszczy zrobił już więcej niż Andruchowski obiecał.
Darek na wójta!
~janeczka niezalogowany
5 listopada 2014r. o 19:14
Zobaczyłam to dzieło filmowe z pikniku Andruchowskiego i co?.... i nie rozumiem jak można się tym chwalić?

Na pikniku było około 30 osób co przy 10 kandydatach na radnych potwierdza, że kaszanka i kiełbasa została skonsumowana przez rodzinkę startujących i ich dzieci i dzieci znajomych. Strzałem w dziesiątkę był pokaz dla przedszkolaków jak łapać złodziei przez pseudo grupę wojskową. No i jeszcze kandydat który nie potrafi się wysłowić i przedstawia się swojemu komitetowi.... No miejcie litość. Jeszcze nazwanie tego czegoś udaną inicjatywą... przecież to zwykła ściema wyborcza z kiełbasą i kaszanką.
;(
~kazek niezalogowany
5 listopada 2014r. o 20:15
~janeczka napisał(a): Zobaczyłam to dzieło filmowe z pikniku Andruchowskiego i co?.... i nie rozumiem jak można się tym chwalić?

Na pikniku było około 30 osób co przy 10 kandydatach na radnych potwierdza, że kaszanka i kiełbasa została skonsumowana przez rodzinkę startujących i ich dzieci i dzieci znajomych. Strzałem w dziesiątkę był pokaz dla przedszkolaków jak łapać złodziei przez pseudo grupę wojskową. No i jeszcze kandydat który nie potrafi się wysłowić i przedstawia się swojemu komitetowi.... No miejcie litość. Jeszcze nazwanie tego czegoś udaną inicjatywą... przecież to zwykła ściema wyborcza z kiełbasą i kaszanką.
;(

PIEPRZYSZ TRZY PO TRZY .... dzieciaki miały ubaw, nikt się nie napier....ł za bardzo się tymi wyborami przejmujesz .... i chcesz oczernić kandydata... 30 tu? a jakie to ma znaczenie?(było na pewno co najmniej 2 razy więcej ) ważne że pokazał inicjatywę, każdy mógł przyjść bo zaproszenie było wywieszone....po prostu żal mi Ciebie, piszesz że nie umie się wysłowić? no proszę ... po polsku już nie rozumiesz janeczko, a takie masz piękne polskie imię .... szkoda słow na gorycz, zazdrość i zawiść... ucieka czas koleżanko niestety... coś się kończy ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo