~ napisał(a):~ccc napisał(a):no i slusznie :D :D :D :D~metal napisał(a): jak tam spotkanie z mieszkańcami, które organizowal P. Skrzypek w swojej sekwanie? Wie ktoś coś?
Było kilka osób, sami znajomi, więc pan Janek nie musiał się zbytnio przedstawiać bo wszyscy go znali.
Przy kawie i herbacie podyskutowali, niektórzy popróbowali przedstawić się przez mikrofon tak dla wprawy i żeby siebie usłyszeć przez głośniki.
Pan Janek przedstawił swój program i omówił jak chce go realizować. Uczestnicy byli pozytywnie zaskoczeni. Kandydat na wójta powiedział, że nie będzie sobie podwyższał pensji a podatnikom podatków.
Spotkania kandydata Jana Skrzypka już zakończone, bo nie ma sensu robić spotkań jak ludzi przychodzi mało.
Glosujcie na Jana Skrzypka; Byłego prezesa Spółdzielni, kierownika w Odlewni Żeliwa, właściciela firmy "ELGRO" w Gromadce, potrafi zarządzać ludźmi i będzie dobrym wójtem.
Kampania zakończona a decyzję zostawiamy państwu.
~ zak napisał(a): Chyba wiem .. ja mu nie wrog. A jak jest ...?.
~*** napisał(a):~ napisał(a):~ccc napisał(a):no i slusznie :D :D :D :D~metal napisał(a): jak tam spotkanie z mieszkańcami, które organizowal P. Skrzypek w swojej sekwanie? Wie ktoś coś?
Było kilka osób, sami znajomi, więc pan Janek nie musiał się zbytnio przedstawiać bo wszyscy go znali.
Przy kawie i herbacie podyskutowali, niektórzy popróbowali przedstawić się przez mikrofon tak dla wprawy i żeby siebie usłyszeć przez głośniki.
Pan Janek przedstawił swój program i omówił jak chce go realizować. Uczestnicy byli pozytywnie zaskoczeni. Kandydat na wójta powiedział, że nie będzie sobie podwyższał pensji a podatnikom podatków.
Spotkania kandydata Jana Skrzypka już zakończone, bo nie ma sensu robić spotkań jak ludzi przychodzi mało.
Glosujcie na Jana Skrzypka; Byłego prezesa Spółdzielni, kierownika w Odlewni Żeliwa, właściciela firmy "ELGRO" w Gromadce, potrafi zarządzać ludźmi i będzie dobrym wójtem.
Słyszałam, że wszystko z co sie zabrał, padło ? To przwda?
~*** napisał(a):~ napisał(a):~ccc napisał(a):no i slusznie :D :D :D :D~metal napisał(a): jak tam spotkania z mieszkańcami, które organizowali kandydaci na wójta? Wie ktoś coś?
Było kilka osób, będzie dobrym wójtem.
Słyszałem, że wójt skasował z rejestru 28 przedsiebiorców. Czy to prawda, że za co się zabrał, to trzeba dokładać ? To prawda?
~ napisał(a):~*** napisał(a):~ napisał(a):~ccc napisał(a):no i slusznie :D :D :D :D~metal napisał(a): jak tam spotkanie z mieszkańcami, które organizowal P. Skrzypek w swojej sekwanie? Wie ktoś coś?
Słyszałam, że wszystko z co sie zabrał, padło ? To przwda?
No niestety to prawda , jakiejś kariery to on nie zrobił . Złomiarzem był a teraz bez robocie ;(
~ zak napisał(a): Chyba wiem dlaczego kandydat PA proponuje w swoim programie wyborczym biegi na przelaj i kijki w czasie wolny od pracy bedzie swoja sylwetke prostowal, i niech prostuje to dla zdrowia i ja mu nie wrog.A jak jest widac na zdjeciach powyzej.