Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~ zak niezalogowany
13 listopada 2014r. o 23:04
Chyba wiem dlaczego kandydat PA proponuje w swoim programie wyborczym biegi na przelaj i kijki w czasie wolny od pracy bedzie swoja sylwetke prostowal, i niech prostuje to dla zdrowia i ja mu nie wrog.A jak jest widac na zdjeciach powyzej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~*** niezalogowany
13 listopada 2014r. o 23:25
~ napisał(a):
~ccc napisał(a):
~metal napisał(a): jak tam spotkanie z mieszkańcami, które organizowal P. Skrzypek w swojej sekwanie? Wie ktoś coś?

Było kilka osób, sami znajomi, więc pan Janek nie musiał się zbytnio przedstawiać bo wszyscy go znali.
Przy kawie i herbacie podyskutowali, niektórzy popróbowali przedstawić się przez mikrofon tak dla wprawy i żeby siebie usłyszeć przez głośniki.
Pan Janek przedstawił swój program i omówił jak chce go realizować. Uczestnicy byli pozytywnie zaskoczeni. Kandydat na wójta powiedział, że nie będzie sobie podwyższał pensji a podatnikom podatków.
Spotkania kandydata Jana Skrzypka już zakończone, bo nie ma sensu robić spotkań jak ludzi przychodzi mało.

Glosujcie na Jana Skrzypka; Byłego prezesa Spółdzielni, kierownika w Odlewni Żeliwa, właściciela firmy "ELGRO" w Gromadce, potrafi zarządzać ludźmi i będzie dobrym wójtem.

Kampania zakończona a decyzję zostawiamy państwu.
no i slusznie :D :D :D :D

Słyszałam, że wszystko z co sie zabrał, padło ? To przwda?
~ niezalogowany
13 listopada 2014r. o 23:34
~ zak napisał(a): Chyba wiem .. ja mu nie wrog. A jak jest ...?.

[img=1415918071_0litxqa.jpg]
~ niezalogowany
13 listopada 2014r. o 23:37
~*** napisał(a):
~ napisał(a):
~ccc napisał(a):
~metal napisał(a): jak tam spotkanie z mieszkańcami, które organizowal P. Skrzypek w swojej sekwanie? Wie ktoś coś?

Było kilka osób, sami znajomi, więc pan Janek nie musiał się zbytnio przedstawiać bo wszyscy go znali.
Przy kawie i herbacie podyskutowali, niektórzy popróbowali przedstawić się przez mikrofon tak dla wprawy i żeby siebie usłyszeć przez głośniki.
Pan Janek przedstawił swój program i omówił jak chce go realizować. Uczestnicy byli pozytywnie zaskoczeni. Kandydat na wójta powiedział, że nie będzie sobie podwyższał pensji a podatnikom podatków.
Spotkania kandydata Jana Skrzypka już zakończone, bo nie ma sensu robić spotkań jak ludzi przychodzi mało.

Glosujcie na Jana Skrzypka; Byłego prezesa Spółdzielni, kierownika w Odlewni Żeliwa, właściciela firmy "ELGRO" w Gromadce, potrafi zarządzać ludźmi i będzie dobrym wójtem.

No niestety to prawda , jakiejś kariery to on nie zrobił . Złomiarzem był a teraz bez robocie ;(
~ruski kacap niezalogowany
13 listopada 2014r. o 23:45
~*** napisał(a):
~ napisał(a):
~ccc napisał(a):
~metal napisał(a): jak tam spotkania z mieszkańcami, które organizowali kandydaci na wójta? Wie ktoś coś?

Było kilka osób, będzie dobrym wójtem.

Słyszałem, że wójt skasował z rejestru 28 przedsiebiorców. Czy to prawda, że za co się zabrał, to trzeba dokładać ? To prawda?
~Rozwiedka niezalogowany
14 listopada 2014r. o 9:39
~ napisał(a):
~*** napisał(a):
~ napisał(a):
~ccc napisał(a):

No niestety to prawda , jakiejś kariery to on nie zrobił . Złomiarzem był a teraz bez robocie ;(

Już Ci pisałem, że przyczepiłeś się tego złomu, jak Pawlik ogona Gąsiora i na tym ogonie wjechał do Gminy nowy, do dziś urzędujący wójt ; technik górnik, kioskarz i kim on takim był wg. Ciebie.
A pan Skrzypek nie jest na bezrobotnym, firma jest zarejestrowana i swoje robi i opłaca wszystko co należy. Prowadzi firmę, a że jedną z branż są surowce wtórne to jakaś ujma wg Ciebie. Ale oczy ja tu dyskutuję z burakiem, o poziomie inteligencji zbliżonej do obecnego wójta?

My głosujemy na pana Skrzypka a Ty głosuj sobie na Pawliszczego, masz takie prawo.
~obserwator forum niezalogowany
14 listopada 2014r. o 10:33
Patrząc na to, co się dzieje na tym forum, zauważam przede wszystkim wielki podział mieszkańców na zwolenników obecnego wójta oraz człowieka, który mu najzwyczajniej zagraża w zdobyciu władzy na kolejne 4 lata. Osoby, które występują na forum zachowują się ordynarnie, mają bardzo dużo w sobie agresji i złości, w ich zachowaniach daje się zauważać wyższy poziom emocji negatywnych, które rzutują czasem wręcz na desperackich atakach na kandydata Piotra Andruchowskiego, jego komitet i niestety też rodzinę. Myślę, że poprzez swoje negatywne emocje ci ludzie tylko pogarszają wizerunek swojego faworyta. Dziwię się tylko, ze nie zareagował on na taką bezpardonową nagonkę, która nie może pozostać obojętna i być niezauważalna na tym forum, jest też kilka wpisów negatywnych o Panu Skrzypku, jako o osobie" złomiarzu", co miałoby podkreślać jego niska rangę społeczną. Te osoby też prezentują niski poziom w relacjach międzyludzkich i mają niską samoocenę. Ale wracając do tej agresji osób, które desperacko walczą do ostatniej kropli łzy za swoim faworytem, wzbudzają moje politowanie, jeżeli ktoś pisze o pokazywaniu środkowego palca sorry, ale to już nie jest dno totalne... Gdyby mnie bronili tacy ludzie, używając takich argumentów, zwyczajnie bym ich opuścił i się odżegnał. Podejrzewam, że są to osoby, które aktualnie czerpią jakieś korzyści z panujących układów i kiedy obawiają się ewentualnych zmian po prostu , reagują bardzo emocjonalnie, bardzo agresywnie i tutaj na forum jest to bardzo widoczne, pokazują swoją odwagę w wyśmiewaniu, tylko sami zapewne nie wiedzą, że ta ich złość jest świadectwem pewnej wewnętrznej słabości, która ich opanowała. Wzbudzacie politowanie... Zwolennicy Andruchowskiego natomiast też nie wytrzymują czasami i coś napiszą nieładnie w swojej obronie, ale .... jak mówią akcje wzbudzają reakcje - powodzenia w wyborze właściwej osoby
~ niezalogowany
14 listopada 2014r. o 10:37
~ zak napisał(a): Chyba wiem dlaczego kandydat PA proponuje w swoim programie wyborczym biegi na przelaj i kijki w czasie wolny od pracy bedzie swoja sylwetke prostowal, i niech prostuje to dla zdrowia i ja mu nie wrog.A jak jest widac na zdjeciach powyzej.

masz niską samoocenę własnej sylwetki skoro po zdjęciach oceniasz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza