Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~mówiszmasz niezalogowany
13 listopada 2014r. o 11:39
~propaganda napisał(a):
~mówiszmasz napisał(a):
~pieniądzenie śmierdzą napisał(a):
~mówiszmasz napisał(a):
~As napisał(a): Wiatraki OSŁY można budować ale minimum 2000 m od budynków mieszkalnych!!!Wójt ma gdzieś zdrowie nas wszystkich!!!

Firma utworzona w Polsce przez kogo?
Informacje później - o udziałowcach z zagramanicy!
Czyje i dla kogo?
Tłumaczyłem wcześniej z polskiego na nasze, teraz kupuję!
Udzielam porad, jak nie fryzować piórek ptakom przy pomocy wiatraków http://www.easymonitoring.ch/handelsregister/schweizerische-vogelwarte-sempach-293599
Tutaj też się udzielam.
http://arbon.swiss-data-history.com/company_person.aspx/CH17030331498

Aleś ty głupia propaganda.
http://mojepanstwo.pl/dane/msig/4497/dzialy/14543 UNION VERDE Spółka z o.o. w Gromadce [WR.IX NS-REJ.
KRS/11901/14/401] - s. 340, poz. 132882
reprezentanci - Oliver Wilhelm Schach.
Oliver da ci szacha i wyroluje wszystkich (Schach - szachy).
Właściciele UNION VERDE Sp. z o.o. to Argantus Beteiligungsgesellschaft AG Hünenberg.

A udziałowcy: Tłumaczenie na nasze:
1. Nabroth Dr. Rüdiger Na masz kawałek chleba
2. Nabulon René Nebulon - Mgła
3. Nabulon Rolf Nebulon - Mgła
4. Nabulon Suzanne Nebulon - Mgła
5. Nabulon Thomas Nebulon - Mgła
6. Nabulon Walter Nebulon - Mgła

Jaki będzie efekt - dostaniesz kawałek chleba, a mgła weźmie pieniądze i sie rozpłynie.
Jak nie wierzysz mojemu tłumaczeniu to sprawdź w słowniku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kolombo niezalogowany
13 listopada 2014r. o 15:29
~ napisał(a):
~lis napisał(a): mówiszmasz daj namiary na siebie :) coś wspólnie zrobimy

Czy ty nie jesteś SBU :), albo jeszcze gorzej.
Nie chce tego przy naszej granicy
&feature=player_detailpage

Widziałem te wszystkie filmy.
~prawy i sprawiedliwy niezalogowany
13 listopada 2014r. o 16:06
PIS, RADA PARAFIALNA I KOŁA ROŻANCOWE

MAMY SIŁĘ, BO ZAWSZE SPORA CZĘŚĆ Z NAS UCZESTNICZY W WYBORACH
WIECIE NA KOGO ZAGŁOSOWAĆ?
JAK CHODZICIE DO KOŚCIOŁA TO WIECIE

czas, aby nasza gmina dostała nowy impuls...
~metal niezalogowany
13 listopada 2014r. o 17:14
jak tam spotkanie z mieszkańcami, które organizowal P. Skrzypek w swojej sekwanie? Wie ktoś coś?
~kazik niezalogowany
13 listopada 2014r. o 18:08
Spotkanie jak spotkanie.... trzeba było przyjść... posłuchać.... dzisiaj Andruchowski w Wierzbowej, ciekawe jak tam... a czy wójt Pawliszczy robił jakieś spotkania z wyborcami?? czy jak z Krzyżową...

czy tylko tym swoim samochodem jeździ, szkoda że nie ma szczekaczki, mam wrażnie że by mu się teraz przydała
~twoj kac niezalogowany
13 listopada 2014r. o 18:54
~kazik napisał(a): Spotkanie jak spotkanie.... trzeba było przyjść... posłuchać.... dzisiaj Andruchowski w Wierzbowej, ciekawe jak tam... a czy wójt Pawliszczy robił jakieś spotkania z wyborcami?? czy jak z Krzyżową...

czy tylko tym swoim samochodem jeździ, szkoda że nie ma szczekaczki, mam wrażnie że by mu się teraz przydała
Szczekaczke moze pozyczyc z przedszkola napewno pani dyrektor pozyczy jedynemu slusznemu wodzowi :P :P :P :P :P :P
~Rozwiedka niezalogowany
13 listopada 2014r. o 19:04
Spotkania z mieszkańcami są obowiązkiem każdego z kandydatów, a że ludzi przychodzi mało to nie ma co się dziwić.
Władza oszukuje ludzi od wielu lat i ludzie już w nic nie wierzą, są smutni i zdegustowani, dlatego należy wymieniać władzę kiedy tylko to jest możliwe, to może ta władza zacznie poważnie podchodzić do obywateli.

Pawliszczy powinien odejść definitywnie. ;)
~Polka fasolka niezalogowany
13 listopada 2014r. o 19:06
~dlaciebieniejestemaltruista napisał(a):
~Polka fasolka napisał(a):
~jeleniaszukasz napisał(a):
~ Polka fasolka napisał(a):
~wowywijalo DEb.. napisał(a):
~Polka fasolka napisał(a): Co was tam w tym Rozyncu wowywijalo z tymi wiatrakami:cala Europa ma i jakos ludzie nie protestuja, mocie jakies udokumentowane zrodlo ze to be to wstaw link (nie wasze odwolania) ja chetnie poczytam .Widze conajmniej 3 przez swoje okno w DE.

Uważaj Polka fasolka, jak się bauer zorientuje, że ogórków nie zbierasz. A siedzisz przy komputerze i jego energię marnujesz, to ci sztraf w ojro nałoży. :)

Widzisz ja sobie sama bauerem jestem . Ordnung mus sein.Głupcze :P ty sie nie tylko do ogorkow nie nadajesz do polemiki na forum jeszcze bardziej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza