Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydaci do Rady Miasta - okręg nr 10
3688
#Pynchoon nieaktywny
31 października 2014r. o 12:50
PanM napisał(a):
Mój program dotyczy tylko zwolnień podatkowych we wszystkich możliwych dopuszczalnych formach.

Pana program (a właściwie zarys, bo samego programu nie prezentował Pan):

Faza 6 / - Obniżenie podatku od nieruchomości dla firm do najniższego zgodnego z prawem i możliwościami finansowymi miasta.

mówi jednie o podatku od nieruchomości dla firm, nie mieszkańców. Zatem zmiana dokonana przez obecną radę jest bez związku z Pana programem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
31 października 2014r. o 12:56
Tak ma Pan raję .Moją docelową intencją jest zrównanie podatku od nieruchomości dla firm do poziomu tego jaki płaci się za pomieszczenia na cele mieszkaniowe.
Osobiście jako cel nadrzędny stawiam wzmacnianie wszelkimi możliwymi sposobami rodzimego rynku pracy.

Dziękuję że Pan poprzez polemikę poprawia moje niedoskonałości.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 13:28
Już za 2 tygodnie papierowy prezydent z 1% poparciem skończy swoje reformy i projekty. Nie ma metody na trolla - pozostaje czekać aż demokracja posprząta odpadki.
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 14:04
Mój kandydat to Mirosław Sakowski, na niego oddam swój głos.
11445
PanM
31 października 2014r. o 14:59
~ napisał(a): Już za 2 tygodnie papierowy prezydent z 1% poparciem skończy swoje reformy i projekty. Nie ma metody na trolla - pozostaje czekać aż demokracja posprząta odpadki.

Jak demokracja powinna traktować takie osoby jak Pani/Pan Anonimie ?
Nie ma nic bardziej obrzydliwego jak plucie z ukrycia .Brzydzę się takimi .
Nie znalazłem w Pani/Pana wpisach nigdy nic sensownego .Wstyd i dlatego anonim.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 15:20
~ napisał(a): Mój kandydat to Mirosław Sakowski, na niego oddam swój głos.

DYREKTOR niech pilnuje szkoły,słyszę ,że coś niecoś na ten temat wiedzą związki zawodowe.
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 15:28
Głoduję na M.Sakowskiego.
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 15:51
~ napisał(a): Głoduję na M.Sakowskiego.

To przejęzyczenie? chyba nie-aktualni radni powiatowi mogą podzieliC się wiedząć na temat dyrektora?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza