Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydaci do Rady Miasta - okręg nr 10
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 22:14
~ napisał(a): Ja tam i tak zagłosuję ma PanaM, choć go nie znam. Na żadnego nauczyciela, nigdy więcej !!!

Twoje prawo, każdy może zmarnować swój głos w dowolny sposób :P :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Specjaliści od cateringu niezalogowany
29 października 2014r. o 22:19
~ napisał(a): mimo to ja zagłosuje na Pana Sakowskiego

Przykład idzie od Radosława 1400 za kolacje .A ich wysoko postawiony jak tu przyjechał poleciał na obiad do kościoła i tyle go widzieli.

Razem można więcej

[img=1414617596_o0x0cgk.jpg]
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 22:22
Partyjna dubeltówka
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 21:21
Wystarczy pomyśleć - czy chce się jeszcze więcej nauczycieli w radzie, czy wreszcie zwyczajnych mieszkańców. NIGDY NA Sakowskiego !
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 21:26
Jak ja żałuję że nie jestem w okręgu nr 10. Mógłbym sobie NIE WYBRAĆ panaM. :D :D :D
11445
PanM
30 października 2014r. o 21:48
~ napisał(a): Jak ja żałuję że nie jestem w okręgu nr 10. Mógłbym sobie NIE WYBRAĆ panaM. :D :D :D

Szanowny mój wierny adwersarzu .Czas chyba sobie uświadomić że to pierwsze w historii wolne wybory.Pierwszy raz mieszkańcy mogą mieć swoją radę która weźmie na siebie obowiązek kontroli władzy.

To w praktyce nie jet głosowanie na osoby .To nie jest dawanie komuś posadki .
To jest chwila gdy należy włączyć myślenie i resztki instynktu samozachowawczego .

Proszę pomyśleć , dlaczego to ja Przemysław muszę wyręczać prezydenta miasta ? Dlaczego to nie on zaprosił do swego komitetu zwykłych mieszkańców / po pierwsze mieszkańców / Bolesławca ? Dlaczego nie chce współrządzić ze zwykłymi ludźmi .
Dlaczego zamiast kreatywnej księgowości oraz zawiłych przepisów nie prowadzi się czytelnej polemiki z mieszkańcami ?
A efekty tego rządzenia ;
Miasto się wyludnia , przedsiębiorczość kurczy .

Dlaczego moi adwersarze wstydzą się swego wizerunku ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 21:55
pierdu, pierdu, pierdu :D :P :D :P
~wstyd niezalogowany
30 października 2014r. o 21:59
~ napisał(a): pierdu, pierdu, pierdu :D :P :D :P

Konkurencja nie ma takich głupawych hejterów .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.