Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydaci do Rady Miasta - okręg nr 10
2900
#falco nieaktywny
27 października 2014r. o 20:18
ktoś tam napisał-''wspominam Prabuckiego''

ja nie wspominam chociaż pamiętam jako wykładowcę chemii...
czy jest ''mądrym '' ja piszesz?...nie wiem ,ale na pewno jest cwany... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 20:33
PanieM , życzę zwycięstwa..choć mam wątpliwości. To nie mój okręg , więc nie mam wpływu na wynik głosowania. Szkoda , ze startuje Pan z tego okręgu. Moim zdaniem - w tym okręgu nie ma Pan szans. Zbyt mała grupa mieszkańców - robotników. Hasła , które Pan głosi , nie trafią do mieszkańców tego okręgu.

I jeszcze jedno - z przykrością przeczytałam post podpisany przez "217"...przez jakiś czas zagrzewał Pana do działania. Tak samo i Panna ( pamiętam , jak onegdaj powoływała Pana na Trybuna )...A teraz co ?? Przecież Pan się nie zmienił ...Widzi Pan jak to jest ...

Chce Pan się parać polityką - proszę zapamiętać - tam nie ma przyjaciół. Niech Pan ich nie szuka . Jest tylko interes.
Proszę zastanowić się nad słowami: " rządź ..i dziel"...Ale to tylko w przypadku gdyby Pan był u "steru".

ŻYCZĘ POWODZENIA.
~daniel niezalogowany
27 października 2014r. o 20:36
falco napisał(a): ktoś tam napisał-''wspominam Prabuckiego''

ja nie wspominam chociaż pamiętam jako wykładowcę chemii...
czy jest ''mądrym '' ja piszesz?...nie wiem ,ale na pewno jest cwany... ;)

mnie też uczył chemi w technikum w budowlance był spoko coś tam wymagał ale w rezultacie szedł na kompromis ;) falco ja Cię muszę znać :)
~radny niezalogowany
27 października 2014r. o 21:11
Pan H.Prabucki był jednym z niewielu radnych ,który zawsze był merytorycznie przygotowany do każdej sesji i komisji Rady.Był jednym z nielicznych ,który nie dał się zbyć Prezydetowi czy jego urzędnikom byle jaką odpowiedzią w tym sensie był partnerem dla władzy,która większośc radnych z łatwością ogrywa! Było jeszcze kilku takich ale nie startują.Dlatego oddam swój na p.HUBERTA PRABUCKIEGO!!!
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 22:04
~radny napisał(a): Pan H.Prabucki był jednym z niewielu radnych ,który zawsze był merytorycznie przygotowany do każdej sesji i komisji Rady.Był jednym z nielicznych ,który nie dał się zbyć Prezydetowi czy jego urzędnikom byle jaką odpowiedzią w tym sensie był partnerem dla władzy,która większośc radnych z łatwością ogrywa! Było jeszcze kilku takich ale nie startują.Dlatego oddam swój na p.HUBERTA PRABUCKIEGO!!!

A ja nie bo znam go trochę bliżej.
~znawca niezalogowany
27 października 2014r. o 22:07
Aktualna kadencja rady upływa pod znakiem triumfalizmu Romanowych którzy mając w niej większość nie musieli oglądać się na koalicjanta a słaba opozycja nie utrudniała im życia.Jeżeli jeszcze dodamy , że dwóch radnych (Nowak i Kasprzyk) przeszło do obozu władzy to Rada stanowi rozleniwioną, samozadowoloną grupę potakiwaczy!
Ogromne środki unijne znalazły się wyłącznie w rękach urzędnków!CZAS NA ZMIANY!
~wyborca niezalogowany
27 października 2014r. o 22:08
Ja głosuję na Mirka Sakowskiego , kandydat na 6
11445
PanM
27 października 2014r. o 22:10
Pozostaję nadal jedynym prawdziwym opozycjonistą władzy.

Jedynym zabiegającym o to aby władza przede wszystkim dbała o interesy obywateli.

Jedynym prowadzącym z Wami otwartą polemikę.

Podatki powinny być na minimalnie możliwym poziomie a ceny za usługi komunalne na granicy opłacalności spółek samorządowych .

Wybierajmy władzę aby NAM BYŁO LEPIEJ .
Jeśli nam ma być gorzej to WŁADZA JEST ZBĘDNA .

KWW Wasza Rada OW 10 Przemysław Moszczyński [img=1414444208_o8utop3.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza