Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydaci do Rady Miasta - okręg nr 10
~Hannah niezalogowany
28 października 2014r. o 18:30
PanieM , pozostał jeszcze do zniesienia jeden podatek , dosyć krzywdzący posiadaczy psów. Podatek OD PSA !!
PROSZĘ O ROZPOCZĘCIE AKCJI , KTÓRA POZWOLI ZNIEŚĆ TĄ UCIĄŻLIWOŚC , CZYLI PODATEK OD PSA !

Posiadaczami piesków nie zawsze są ludzie zamożni , proszę zaobserwować :D Często są to ludzie samotni ,bardzo kiepsko uposażeni , taki piesek jest ich jedynym przyjacielem. Wydatek na podatek od psa , jest obciążeniem ich skromnego budżetu.

POWODZENIA w wyborach !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 18:34
"Hannah" to kolejny nick "pana..." pod którym bezwstydnie i żałośnie wychwala sam siebie. Widać stracił już wszelkie nadzieje że jeszcze ktokolwiek podziela jego durnowate poglądy. :P :D
~Hannah niezalogowany
28 października 2014r. o 18:37
(...)

Zmoderowano 28.10.2014 godz.18:43 - powód: caps lock (moderator)
~Na Pana M niezalogowany
28 października 2014r. o 19:09
Ja zagłosuję na Pana M. Wcale go nie lubię, ale mieszkam w okręgu 10 i mam nadzieję, że wreszcie ktoś "załatwi" zrobienie chodnika na Koziej Górce, za blokami. Tam jest teren zabudowany, miejski, do którego nie można dojść - w 21 wieku ??? Lubię spacery i lubię być bezpieczna, a zatem w ramach zadania dla Pana M, na próbę (tylko na próbę) ma mój głos, w celu sprawdzenia skuteczności. Ta część miasta jest zapomniana przez "grupę Romana". Kiedy miasto robiło miejski internet - tutaj go nie zrobili. Na Romana nigdy więcej - grabi do siebie, a innych ma w "d".
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 19:24
~Na Pana M napisał(a): Ja zagłosuję na Pana M. Wcale go nie lubię, ale mieszkam w okręgu 10 i mam nadzieję, że wreszcie ktoś "załatwi" zrobienie chodnika na Koziej Górce, za blokami. Tam jest teren zabudowany, miejski, do którego nie można dojść - w 21 wieku ??? Lubię spacery i lubię być bezpieczna, a zatem w ramach zadania dla Pana M, na próbę (tylko na próbę) ma mój głos, w celu sprawdzenia skuteczności. Ta część miasta jest zapomniana przez "grupę Romana". Kiedy miasto robiło miejski internet - tutaj go nie zrobili. Na Romana nigdy więcej - grabi do siebie, a innych ma w "d".

Naiwna jak dziecko :D :D :D ale każdy ma prawo zmarnować swój głos w dowolny sposób. :P
~Na pewno NIE niezalogowany
28 października 2014r. o 19:31
Na pewno NIE na Sakowskiego. Dyrektor II LO ? Niech się zajmie kształceniem. Nauczyciele mają zbyt dużo wolnego czasu ? Czyżby kopia P. Romana i P. Prabuckiego ? Nigdy więcej nauczycieli w radzie. Chcecie kogoś na wzór Tuska (też nauczyciela) ? Ludzie, opamiętajcie się. Każdy inny będzie lepszy.
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 19:33
Masz rację...
~Nakłady miasta na teren okręgu 10 ? niezalogowany
28 października 2014r. o 19:39
Czy ktoś może mi coś rozsądnego przedstawić ? Co zrobiła dotychczasowa władza, aby ludziom mieszkającym w okręgo 10-tym poprawić życie ? Konkrety proszę, bo ja nie widzę nic. Czy to oznacza, że dotychczasowi radni nienależycie sprawują swój mandat ? Nie dbają o interesy swoich wyborców ? ...a zatem pora na zmiany. Ci, którzy już byli nie powinni mieć możliwości "siedzenia i brania kasy za nic".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.