Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydaci do Rady Miasta - okręg nr 10
11445
PanM
28 października 2014r. o 23:25
Cześć -- przed chwilą to odkryłem .Jak możesz zagłosuj proszę .
http://www.portalsamorzadowy.pl/wybory2014/sonda-miasto/boleslawiec,21.html

Dopisane 28.10.2014r. o godz. 23:25:

PanM napisał(a): Cześć -- przed chwilą to odkryłem .Jak możesz zagłosuj proszę .

Nawet ta kłamliwa prezentacja mojej osoby niezbyt szkodzi.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 23:32
PanM napisał(a): Cześć -- przed chwilą to odkryłem .Jak możesz zagłosuj proszę .
http://www.portalsamorzadowy.pl/wybory2014/sonda-miasto/boleslawiec,21.htmlDopisane 28.10.2014r. o godz. 23:25:

Nawet ta kłamliwa prezentacja mojej osoby niezbyt szkodzi.

Zgadza się, panuM nic tak nie szkodzi jak jego własne teksty. Tego nikt nie przebije :D :D :D
2900
#falco nieaktywny
29 października 2014r. o 6:18

mnie też uczył chemi w technikum w budowlance był spoko coś tam wymagał ale w rezultacie szedł na kompromis ;) falco ja Cię muszę znać :)

być może... :)
chociaż akurat nie z tech.bud.
H.P. uczył jeszcze przy Tyrankiewiczów...kiedyś to była ulica o innej nazwie ale za cholerę nie pamiętam a nie chce mi sie grzebać w ''papierach'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 7:01
więcej nauczycieli do Rady!
Proponuję 200% składu!
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 8:45
tylko na Pana Sakowskiego, najlepszy kandydat
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 8:48
Nigdy więcej na żadnego nauczyciela. Mam ich już po dziurki w nosie, zarówno w radzie miasta, jak i w rządzie.
11445
PanM
29 października 2014r. o 9:52
Czasy minionej epoki / socjalizmu / odbiły mocne piętno / wręcz szarpaną ranę / na psychice społeczeństwa.
Najtrudniej ludziom przychodzi uszanowanie własności prywatnej i cieszenie się z gospodarczego sukcesu innych.

" PRZY BIEDNYM NIKT SIĘ NIE WZBOGACI "

Jeśli chcemy żyć lepiej / wszyscy / musimy dorobić się własnej jak najliczniejszej i jak najbogatszej klasy średniej .

Obecnie administracja państwa blokuje ten rozwój przechwytując z rynku lwią część wypracowanego przez społeczeństwo dochodu.

Pieniądze Obywateli powinny być w ich posiadaniu a nie w kasie miasta i państwa.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 15:02
Głosuję na jedynego radnego który nie boi się zadawać niewygodne pytania Prezydentowi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza