~ napisał(a):~Kot napisał(a): To wspaniale, że na rynku mamy ławkę nawiązującą do tradycji ceramicznych miasta. Takie akcenty są potrzebne.
Ławka jak najbardziej wpisuje się w skojarzenie z naszym miastem, choć we wspólczesnej formie. Najpewniej wielu ludzi nie tylko nie zdaje sobie sprawy ile pracy oraz umiejętności jest koniecznych do stworzenia ceramiki użytkowej tych gabarytów...na dodatek ich wiedza-podstawa oceny -zawęża się prawdopodobnie do znajomości kolorów podstawowych i dopełniających (mam nadzieję)
Przykre, że komentatorzy pilnie przykładają się do negatywnych komentarzy- na szczeście nie oni reprezentują Bolesławiec- nie mieliby czym.
A wiesz ile wysiłku i umiejętności wymaga postawienie dobrego i przytulnego domu ?!
Przy tym, Twój cementowy klocek oklejony kafelkami to jedynie suplement artyzmu.
~Kot napisał(a): To wspaniale, że na rynku mamy ławkę nawiązującą do tradycji ceramicznych miasta. Takie akcenty są potrzebne.
Ławka jak najbardziej wpisuje się w skojarzenie z naszym miastem, choć we wspólczesnej formie. Najpewniej wielu ludzi nie tylko nie zdaje sobie sprawy ile pracy oraz umiejętności jest koniecznych do stworzenia ceramiki użytkowej tych gabarytów...na dodatek ich wiedza-podstawa oceny -zawęża się prawdopodobnie do znajomości kolorów podstawowych i dopełniających (mam nadzieję)
Przykre, że komentatorzy pilnie przykładają się do negatywnych komentarzy- na szczeście nie oni reprezentują Bolesławiec- nie mieliby czym.
~ napisał(a): Tradycje ceramiczne-proszę;ceramiczny zabytkowy wystrój byłego już sklepu mięsnego(róg Mickiewicza i Sierpnia 80) zniszczony!
~ napisał(a):~Kot napisał(a): To wspaniale, że na rynku mamy ławkę nawiązującą do tradycji ceramicznych miasta. Takie akcenty są potrzebne.
TO kwiatek do kożucha!!!Rzeczywistość skrzeczy(tłok w gimnazjach,świetlice szkolne-tragedia to tylko przykłady.
Tradycje ceramiczne-proszę;ceramiczny zabytkowy wystrój byłego już sklepu mięsnego(róg Mickiewicza i Sierpnia 80) zniszczony!Za to mamy badziewie kilkanaście kroków dalej naśladujące nieudolnie podobne konstrukcje w Meksyku!!! To dzieło twego mocodawcy!
emem napisał(a):Byłem przy tzw. "maskowaniu"!~ napisał(a): Tradycje ceramiczne-proszę;ceramiczny zabytkowy wystrój byłego już sklepu mięsnego(róg Mickiewicza i Sierpnia 80) zniszczony!
Dlaczego uwazasz, ze zniszczone? :)
~Kot napisał(a):~ napisał(a):~Kot napisał(a): To wspaniale, .....
A wiesz ile wysiłku i umiejętności wymaga postawienie dobrego i przytulnego domu ?!
Przy tym, Twój cementowy klocek oklejony kafelkami to jedynie suplement artyzmu.
Wiem ile wysiłku wymaga postawienie domu...i wiem ile wysiłku kosztuje wykonanie takie pracy również.
I... To nie jest mój cementowy klocek
A to co piszesz nie ma wiele sensu: SUPLEMENT ARTYZMU? znaczy się co, uzupełnienie kunsztu?! LOLXD
Jakiego kunsztu ??? :|
Takiego ?!
[img=1414613776_3mkbdfp.jpg]
Doprawdy... czego nie pojmujesz w - jedynie uzupełnienie, dodatek do artyzmu ?
JEDYNIE DODATEK !
Ponieważ do artyzmu to tu jeszcze daleko.
A próbkę "artyzmu" tego pana możesz zobaczyć np. w Jazzwie.
Znajdziesz tam bezforemny, szklisty twór przypominający kupę dinozaura.
Przejdź się, popatrz, dorób do tego badziewia artystyczną ideologię i mi ją opowiedz.