~ napisał(a): Felikx Ty albo niemyślący jesteś, albo nie znasz się na polityce. PR w tamtym czasie właśnie z przyczyn politycznych nie mógł wysłać innych pism do komisji, jak wysłał. Obłuda MM polega własnie na tym, że on wie, że PR nie mogł zrobic inaczej, cytowanie tych pism jest zatem nie "dowodem" na dobra prace MM jako wicka, a zwykłym świństwem i zdradą ówczesnego porozumienia. MM udowadnia, że nie można mu ufać. Człowiek łamiący porozumienia (nawet dawne) nie jest wiarygodny ani w polityce, ani w biznesie. MM cytując ratuszowe dokumenty pokazuje, że walce o stołek nie cofnie sie przed niczym.I dla jasności - nie jestem "pieskiem cara", ale zagłosuje na PR, bo to jedyny kandydat na którego warto postawić w wyborach. Moim zdaniem.
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): Te wszystkie pyskówki są bez sensu.
Ja mam pytanie konkretne - podajcie mi jeden powód, by głosować na gostka, który tatusiowa sławą i staraniem został vice i to jest tak naprawdę jedyne (ale nie jego) dokonanie. Niczym się nie zaznaczył niczego nie dokonał nie dał się poznać żadnym dziełem, żadną akcją - zupełnie bezpłciowy.
Skąd wiadomo, że coś potrafi, że zrobi co obiecuje??!
Tusek też obiecywał, a przecież zrobił wszystko na odwrót (Tusk, du*a i kamieni kupa)!
Jak można się tak onanizować rzekomą wielkością nikogo?
~ napisał(a): Te wszystkie pyskówki są bez sensu.
Ja mam pytanie konkretne - podajcie mi jeden powód, by głosować na gostka, który tatusiowa sławą i staraniem został vice i to jest tak naprawdę jedyne (ale nie jego) dokonanie. Niczym się nie zaznaczył niczego nie dokonał nie dał się poznać żadnym dziełem, żadną akcją - zupełnie bezpłciowy.
Skąd wiadomo, że coś potrafi, że zrobi co obiecuje??!
Tusek też obiecywał, a przecież zrobił wszystko na odwrót (Tusk, du*a i kamieni kupa)!
Jak można się tak onanizować rzekomą wielkością nikogo?
~ napisał(a): Rzeczywiście na listach jest pare osob ,które nie pasuja do Ziemi Bolesławieckiej...wprawdzie na dalszych miejscach ale niestety sa...a to właścicielka lokalu ,który nie powinien istnieć w centrum najwiekszego osiedla(obok przedszkola i szkoły) a to emerytowany gliniarz...
Faktycznie to wielki błąd ZB...,że z łapanki ma takich kandydatów!
Mimo to wierzę ,że po wyborach zrobi porzadek w swoich szeregach.