Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ratuszowa "Prawda"
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 9:20
~ napisał(a): Felikx Ty albo niemyślący jesteś, albo nie znasz się na polityce. PR w tamtym czasie właśnie z przyczyn politycznych nie mógł wysłać innych pism do komisji, jak wysłał. Obłuda MM polega własnie na tym, że on wie, że PR nie mogł zrobic inaczej, cytowanie tych pism jest zatem nie "dowodem" na dobra prace MM jako wicka, a zwykłym świństwem i zdradą ówczesnego porozumienia. MM udowadnia, że nie można mu ufać. Człowiek łamiący porozumienia (nawet dawne) nie jest wiarygodny ani w polityce, ani w biznesie. MM cytując ratuszowe dokumenty pokazuje, że walce o stołek nie cofnie sie przed niczym.I dla jasności - nie jestem "pieskiem cara", ale zagłosuje na PR, bo to jedyny kandydat na którego warto postawić w wyborach. Moim zdaniem.

Nie mógł zrobić inaczej? tzn Kłamał Wojewódzką Komisję Dialogu Społecznego? Człowieku w jakim świetle stawiasz prezydenta! Te dokumenty można znaleźć np. u konkurencji na portalu :) Wystarczy trochę oleju w głowie i pamięci. Ale u was na dworze cara z tym kiepsko. Wpisz sobie w wyszukiwarkę konkurencji "MOSiR konflikt", pierwszy artykuł. Nerwy wam puszczają :) Już macie ....czkę

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Felix niezalogowany
5 listopada 2014r. o 9:30
To wyżej to ja.
Poza tym, że dokument - pismo prezia do WKDS został opublikowany w mediach, to nie jest tajny, a wrecz dostęp do takich dokumentów musi być jawny i oczywisty. Swoimi sugestiami, że "prezydent nie mógł zrobić (napisać do Komisji) inaczej" pogrążasz Swojego pryncypała. Pomyśl; zanim coś napiszesz. Poza tym Małkowski nie wyciąga, a na pewno mógłby inne śmierdzące sprawy. On po prostu się broni i odpiera pomówienia. Roman powinien się z tym liczyć przy kolejnym ataku. To raczej norma, a że niewygodna dla was, to już wiadoma sprawa.
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 9:58
Te wszystkie pyskówki są bez sensu.
Ja mam pytanie konkretne - podajcie mi jeden powód, by głosować na gostka, który tatusiowa sławą i staraniem został vice i to jest tak naprawdę jedyne (ale nie jego) dokonanie. Niczym się nie zaznaczył niczego nie dokonał nie dał się poznać żadnym dziełem, żadną akcją - zupełnie bezpłciowy.
Skąd wiadomo, że coś potrafi, że zrobi co obiecuje??!
Tusek też obiecywał, a przecież zrobił wszystko na odwrót (Tusk, du*a i kamieni kupa)!
Jak można się tak onanizować rzekomą wielkością nikogo?
~Felix niezalogowany
5 listopada 2014r. o 10:07
~ napisał(a): Te wszystkie pyskówki są bez sensu.
Ja mam pytanie konkretne - podajcie mi jeden powód, by głosować na gostka, który tatusiowa sławą i staraniem został vice i to jest tak naprawdę jedyne (ale nie jego) dokonanie. Niczym się nie zaznaczył niczego nie dokonał nie dał się poznać żadnym dziełem, żadną akcją - zupełnie bezpłciowy.
Tusek też obiecywał, a przecież zrobił wszystko na odwrót (Tusk, du*a i kamieni kupa)!

Co mam Ci napisać skoro od razu go skreśliłeś swoimi epitetami? Praca w UM to gra zespołowa, gdzie laury zbiera pryncypał. Wymień mi sukcesy wiceprezydentów Filipowicza, Mandżuk Dudek, naczelników...? Nie wymienisz, a oni też się nie pochwalą wiadomo czemu. Za Małkowskiego klasy nie były przeludnione. Koalicja ZB zmuszała do stanowienia niskich podatków dla przedsiębiorców. Pomoc dla szpitla itp. Wejdź sobie w archiwum portali wyszukaj ostatnią kadencję. Wszystkie sukcesy z tego czasu są również sukcesami Małkowskiego, a to że W zamian błyszczał ten jedyny, to już raczej oczywiste.
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 10:07
~ napisał(a): Te wszystkie pyskówki są bez sensu.

Współczuję ,że nie miałeś ojca,zadbaj więc o swoje dzieci,bo przegrają życie tak jak ty -efekcie in vitro!
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 10:26
z uwagi na swoją wysoką kulturę osobistą pominę nazwiska ale niestety listy ziemi bolesławieckiej zawierają kilka kandydatur co najmniej kuriozalnych więc pomimo sympatii do pana Małkowskiego nie ma szans na głos ode mnie i mojej rodziny
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 11:36
Rzeczywiście na listach jest pare osob ,które nie pasuja do Ziemi Bolesławieckiej...wprawdzie na dalszych miejscach ale niestety sa...a to właścicielka lokalu ,który nie powinien istnieć w centrum najwiekszego osiedla(obok przedszkola i szkoły) a to emerytowany gliniarz...
Faktycznie to wielki błąd ZB...,że z łapanki ma takich kandydatów!
Mimo to wierzę ,że po wyborach zrobi porzadek w swoich szeregach.
~Hania niezalogowany
5 listopada 2014r. o 11:46
~ napisał(a): Rzeczywiście na listach jest pare osob ,które nie pasuja do Ziemi Bolesławieckiej...wprawdzie na dalszych miejscach ale niestety sa...a to właścicielka lokalu ,który nie powinien istnieć w centrum najwiekszego osiedla(obok przedszkola i szkoły) a to emerytowany gliniarz...
Faktycznie to wielki błąd ZB...,że z łapanki ma takich kandydatów!
Mimo to wierzę ,że po wyborach zrobi porzadek w swoich szeregach.

Zazdrość to brzydka cecha, właściwa dla osób mało gramotnych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo