Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ratuszowa "Prawda"
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 23:04
~POL napisał(a): Ale sie pchają do koryta banda krętaczy

popróbuj tego chleba ,ktoś musi to robić!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 23:14
~ napisał(a):
~POL napisał(a): Ale sie pchają do koryta banda krętaczy

popróbuj tego chleba ,ktoś musi to robić!

Coś jak Wałęsowe "nie chcem ale muszem" - sami hipokryci.
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 4:42
Panie Roman przecież MOSiR zdechł za Pana kadencji i Pana Joski , ktorego to Pan wyciagnal asem z rekawa i od tak posadził w fotelu dyrektora zakładu budżetowego w ramach wspólnych chyba układów. Wszystkie problemy właśnie powstaly na początku urzędowania W/W i Pana kadencji. Jak już Pan tak Z tym MOSiRem to ten anfiteatr na spacerowej to taka wisienka na torcie a niech ktoś powie z kąd wzięto Żwir przy budowie anfiteatru.
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 8:11
dla mnie Małkowski jest krętaczem i niekompetentnym chłopczykiem przykro mi takie mam odczucia od razu napisze że nie jestem związany z żadną formacją
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 8:19
panie Małkowski tą wypowiedzią obnażył się pan do kostek jest pan niekompetentny , bezradny i nie potrafi pan odpowiadać za swoje błędy przecież to pan był bezpośrednio odpowiedzialny za swoją działkę ja takiej osoby jak pan nie zatrudniłbym w swojej firmie powinien się pan wstydzić.
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 8:51
~ napisał(a): panie Małkowski tą wypowiedzią obnażył się pan do kostek jest pan niekompetentny , bezradny i nie potrafi pan odpowiadać za swoje błędy przecież to pan był bezpośrednio odpowiedzialny za swoją działkę ja takiej osoby jak pan nie zatrudniłbym w swojej firmie powinien się pan wstydzić.

Następny znajomy królika -odmóżdżony,nie potrafiący przeczytać z zrozumieniem kilka linijek tekstu.Po przeczytniu wywiadu szefa popada w ekstazę! Przy takim stanie umysłu nie powinien prowadzić firmy nawet zależnej od królika.
~Felix niezalogowany
5 listopada 2014r. o 8:59
No i odezwały się pieski cara :) Do roboty! a nie z moich podatków klepać po necie! Małkowski wykazał się ogromna kompetencją i wiedzą, przywołał fakty z których jasno wynika, że było zupełnie odwrotnie. Wam z braku argumentów pozostaje obszczekiwanie. Ja wiem, że u was na dworze nikt nie ma prawa do obrony tylko pozostaje mu spuścić potulnie oczka w obliczu i majestacie cara. Ale Maciek nie jest z waszej bajki, bo ma charakter i dlatego nie pasuje do tego cyrku. On jest wolnym człowiekiem, wy jesteście uzależnieni. Szczekajcie dalej, karawana jedzie dalej. A preziowi, jak widać, nie najlepiej służą insynuacje, bo riposta była nad wyraz celna. Może następnym razem porozmawiamy o Zabobrzu?
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 9:10
Felikx Ty albo niemyślący jesteś, albo nie znasz się na polityce. PR w tamtym czasie właśnie z przyczyn politycznych nie mógł wysłać innych pism do komisji, jak wysłał. Obłuda MM polega własnie na tym, że on wie, że PR nie mogł zrobic inaczej, cytowanie tych pism jest zatem nie "dowodem" na dobra prace MM jako wicka, a zwykłym świństwem i zdradą ówczesnego porozumienia. MM udowadnia, że nie można mu ufać. Człowiek łamiący porozumienia (nawet dawne) nie jest wiarygodny ani w polityce, ani w biznesie. MM cytując ratuszowe dokumenty pokazuje, że walce o stołek nie cofnie sie przed niczym.I dla jasności - nie jestem "pieskiem cara", ale zagłosuje na PR, bo to jedyny kandydat na którego warto postawić w wyborach. Moim zdaniem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza