Czytając program Pana Katy mam wrażenie, że ma kopalnię pieniędzy. Przedstawiając plan swoich przyszłych przedsięwzięć nic nie mówi o kosztach ich realizacji oraz skąd pozyska na te cele środki. Czasy bajek dla dorosłych już się dawno skończyły, ale być może się mylę. Pozdrawiam mieszkańców Nowogrodźca - mieszkałem tam pod koniec lat sześćdziesiątych - początek mojej pracy zawodowej.
Bardzo socjalistyczny program, który nie może skończyć się "odciążeniem" kieszeni podatnika, ponieważ będzie bardzo kosztowny. Szkoda, że nie chce Pan zrezygnować z kilku bzdurnych idei, no ale żeby wygrać, trzeba obiecywać gruszki na wierzbie. Zagłosuję na Pana, ale tylko żeby wyrazić sprzeciw wobec polityki P. Relicha, który jakby mógł, to by przeniósł siedzibę gminy do Gierałtowa.
~mieszkaniec niezalogowany 5 listopada 2014r. o 19:27
Kwadrans temu wyraziłem swoją opinię o programie kandydata na burmistrza Miasta i Gminy Nowogrodziec i temat zniknal jak kamfora. wiecej nie piszę bo i dlaczego. Czyzby byl niewygodny nic tam nie było zdroznego. Byc może sa rowni i rowniejsi.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.