Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ratunku!!!...Niemcy mnie biją...

~ niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:09
rafi napisał(a): No co bały się latać :D i sobie wypiły :D

One się zalały a mężów wylali :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
9 listopada 2014r. o 19:27
sprawą koleżków zajął się fachowiec od ''melexów'' :D -Karski
swego czasu też ''dmuchał w balonik'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~virgo niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:31
Odnośnik do tematu:
nie raz , nie dwa Niemcy bili Polaków na przestrzeni wieków ;(
2900
#falco nieaktywny
9 listopada 2014r. o 19:40
witaj ''moja ulubienico'' :)
myślę że Skorn będzie szczęśliwy chociaż krótką chwilę czytając to ''wyznanie'' :)
czasy od kiedy dostajemy ''baty '' od Niemca sięgają chyba roku tysięcznego więc mieliśmy czas się przyzwyczaić... :D

~virgo niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:47
falco napisał(a): witaj ''moja ulubienico'' :)

Witaj Mój Falconetti :* ( na marginesie - wiesz chyba , co oznacza Twój nick w jezyku włoskim ?)..Jak można przyzwyczaić się do batów ??
Tak pesymistycznie..popatrz , jak szybko Polacy zapominają o tych batach , czyzby... ;)
P.S. Dlaczego Skorna miałoby obchodzić ,że jesteś moim ulubieńcem ? :) A Ty...masz bardzo szerokie ogromne serce , w którym pomieścisz wiele , wiele ulubienic , prawda ?? :*
~Maurycy niezalogowany
9 listopada 2014r. o 19:53
Hermafrodyta czy transwestyta :| :D :P ;(
2900
#falco nieaktywny
9 listopada 2014r. o 20:06

P.S. Dlaczego Skorna miałoby obchodzić ,że jesteś moim ulubieńcem ? :) A Ty...masz bardzo szerokie ogromne serce , w którym pomieścisz wiele , wiele ulubienic , prawda ?? :*

nie wiem co mój nick oznacza w tym języku :) tak mnie przed laty określił jeden z przyjaciół...''masz wnikliwe ,ostre spojrzenie i potrafisz obserwować niczym sokół''
nie wiem ile w tym prawdy ?...być może się mylił ale mnie się to spodobało :D co skorna to obchodzi?...zapewne nie czytałaś któregoś z jego postów gdzie napisał że Ci ''słodzę '' i odwrotnie... :)
z tym ''sercem'' nie jest tak jak to być może widzisz...jeśli czemuś (komuś)się poświęcam to całym sercem :)
nie rozmieniam się na ''drobne'' ;)

~virgo niezalogowany
9 listopada 2014r. o 20:35
falco napisał(a): (...)zapewne nie czytałaś któregoś z jego postów gdzie napisał że Ci ''słodzę '' i odwrotnie... :)
z tym ''sercem'' nie jest tak jak to być może widzisz...jeśli czemuś (komuś)się poświęcam to całym sercem :)
nie rozmieniam się na ''drobne'' ;)

Ano , nie czytałam. ale nie żałuję :D Jak czyjś tok rozumowania odpowiada mi , to Mu "słodzę" - jest to okazywanie sympatii. A Twój sposób myslenia podoba mi się , więc niby dla czego nie miałabym Ci "słodzić" ? Na forum tylko tyle mozna :*
Z tym poświeceniem .. uważaj , uważaj...zostaw cząstkę serca dla siebie. Trzeba żyć ;) Bez serca się nie da ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo