~wyborca niezalogowany 11 listopada 2014r. o 19:44
Jak tak można Panie Prezydencie jak tak można przecież tak nie można, ja nie zapomnę na Kogo mam głosować 16 listopada, NIE ZAPOMNĘ
Brawo dla organizatorów za piękne obchody tego święta
Czy prezydent miał organizować uroczystość konkurencyjną?
Chyba organizator zapomniał zaprosić Prezydenta na tę uroczystość a teraz szuka dziury w całym.
:P
~wyborca napisał(a): Pan Prezydent na taką imprezę powinien przyjść tak jak Ci wszyscy, Którzy tam przybyli od władzy, kościoła do zwykłych mieszkańców
Widocznie "Ci wszyscy, Którzy tam przybyli od władzy, kościoła.." zostali zaproszeni. Mieszkańcy zawsze są na ulicach i w rynku więc byli.
musiałem założyć temat o tym święcie by nagle pojawił się temat od Redakcji? nie można było wcześniej ? ;)
na co czekaliście ?
zaraz po tym zamykacie temat który założyłem...brak refleksu? ;)
ale ok.
:) już wiem że coś tam niby się działo...
Nie wiedziałam na kogo głosować. Ale gdy prezydent miasta nie jest obecny na obchodach najważniejszego święta państwowego, to sam się skreśla. Pana nie wybiorę.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.