Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Gdzie był radny Maciej Małkowski?"
~Kamil niezalogowany
12 listopada 2014r. o 6:51
~ napisał(a): Dla wielu bolesławian dowody przedstawione przez Pana Maćka są nieistotne. Roman powiedział i już.

Dokładnie, Roman doskonale wie, że Małkowskiego nikt już przed wyborami do tv AzartSat nie zaprosi więc mógł sobie rzucić "sprytnie" pytanie sugerujące jego rzekome zaniechanie.
To jest po prostu wstrętne. Ludzie! wy nie widzicie co to za człowiek?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zal niezalogowany
12 listopada 2014r. o 7:42
No i wyszlo jak prezio jest zatroskany o dobro szpitala. Kazdy argument zeby nie wspierac szpitala jest dobry. Tzn co? Jak Romany beda w powiecie to zaczna wspierac szpital? A teraz nie trzeba? Na zlosc Kwasniewskiemu odmraza sie uszy boleslawianom. Wstyd.
~Malkon niezalogowany
12 listopada 2014r. o 8:21
Z tego co obserwuję to mam do czynienia z tzw. bla blaniem. W odniesieniu do bolesławieckiego szpitala mam wrażenie że ta placówka medyczna zatrzymała się w miejscu. W wielu podobnej wielkości miastach a też i wielu mniejszych zwiększa się ilość wysoko specjalistycznych procedur medycznych. Nie wiem co stanowi o tym, że kobiety wolą rodzić poza Bolesławcem, że zabiegom chirurgicznym często wolimy się poddawać we Lwówku lub Lubaniu? Może Pan radny powiatu mi odpowie.
~Felix niezalogowany
12 listopada 2014r. o 8:35
Malkon, a gdzie niby Małkowski chwali szpital? w wielu wpisach wręcz krytycznie ocenia podejście POwiat boys do tej placówki. Do tego niechęć miasta, bo to konkurencja polityczna i masz odpowiedź. Tym leśnym dziadkom trzeba powiedzieć papa, bo nie potrafią się dogadać. Z resztą był tu artykuł że koalicja romana z kwaśniewskim niemożliwa. Po co nam to? 4 lata tego samego? Pogonić to w cholerę. Wolę Małkowskiego, który chce współpracy niż Romana, który chce CAAAŁY powiat. Wtedy cudownie szpital ozdrowieje, bo się zacznie pompowanie kasy z miasta. Teraz tej pomocy nie powinno być?
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 8:39
wszystko co robił pan Małkowski to nic nie robienie był i jest bezradnym radnym jeśli będzie kimś innym to będzie się inaczej tłumaczył przykro mi ale nie zrobił pan nic i to nic nie wynika z tego że był pan w mniejszej opozycji tylko wynika z osobowości
~hhhhh niezalogowany
12 listopada 2014r. o 9:00
bezradny radny? władnym radnym sie jest jak sie jest w koalicji, wybraliście 4 lara temu PO i SLD to macie!!!
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 9:04
no panie Roman - czas pakować swoje rzeczy z biurka w Ratuszu
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 listopada 2014r. o 9:20
Małkowski na Prezia ! Czas na zmiany.

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.