Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Gdzie był radny Maciej Małkowski?"
~Bartek niezalogowany
12 listopada 2014r. o 9:27
Poziom merytoryki i utarczek słownych zaczyna sięgać zenitu. Starcia stają coraz bardziej brutalne. Naprawdę nie interesuje mnie wychwalanie jednych i krytykowanie drugich. Oczekuję konkretnych propozycji i rozwiązań w następnej kadencji samorządów: czy prowadzone są negocjacje z firmami, i jakimi, w celu inwestycji w Bolesławcu i stworzenia dodatkowych miejsc pracy, perspektywa czasowa inwestycji ? Komunikacja kolejowa: czy będę musiał się pchać do pociągów z Węglińca i Lubania do Wrocławia, czy będę mógł spokojnie wsiąść do składu podstawionego w Bolesławcu - czy ktoś z władz samorządowych się o to starał ? Zagospodarowanie terenu zielonego przy wiadukcie - póki co, brnie się w błocie. Oświetlenie dróg wjazdowych do miasta: wjeżdża się, jak do czarnej dziury, szczególnie od strony Jeleniej, Trzebienia i Zgorzelca. Może warto zastanowić się nad południowo - wschodnim obejściem Bolesławca nie tylko do ronda w Kruszynie, ale dalej za Wizów, bo to żadna przyjemność skierować ruch na Cieszkowskiego i Kościuszki - na tych ulicach odbywa się dość intensywny ruch miejski - dlaczego Bolesławiec zawsze wybiera inwestycje minimum (np. wąska pseudoobwodnica) ? A może sztuczny stok narciarski, park rozrywki, park miniatur w Galerii Concordia, kino 3D - to tylko przykłady, chodzi o coś oryginalnego, co przyciągnie ludzi do Bolesławca, zdaję sobie sprawę , że to pomysły, które mogą być realizowane przez pasjonatów i firmy prywatne, ale miasto, samorządowcy mogą w tym pomóc. Tak się wszyscy chwalą, co zrobili, a w Bolesławcu nie ma nawet popularnego MC Donald'sa, czy pizzy hut :).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 9:32
jak można pisać te wszystkie bzdury przecież ze te wszystkie rzeczy PKS,SZPITAL,DROGI POWIATOWE ITP odpowiedzialny jest powiat a co za tym idzie radni czyli także pan MAłkowski
Wybierzcie go a zobaczycie jak lotem pikującym w dół poleci Bolesławiec
~mlody niezalogowany
12 listopada 2014r. o 9:33
Czas szukać nowej roboty Panie Romanie :)
~to_ja niezalogowany
12 listopada 2014r. o 9:36
~Malkon napisał(a): Z tego co obserwuję to mam do czynienia z tzw. bla blaniem. W odniesieniu do bolesławieckiego szpitala mam wrażenie że ta placówka medyczna zatrzymała się w miejscu. W wielu podobnej wielkości miastach a też i wielu mniejszych zwiększa się ilość wysoko specjalistycznych procedur medycznych. Nie wiem co stanowi o tym, że kobiety wolą rodzić poza Bolesławcem, że zabiegom chirurgicznym często wolimy się poddawać we Lwówku lub Lubaniu? Może Pan radny powiatu mi odpowie.

Malkon,tu http://bobrzanie.pl/2014/06/24/maciej-malkowski/zombie-pacjent wyraznie widać ja Małkowski opisał co się dzieje w szpitalu. mało tego przed sesją prosił pacjentów o opisywanie swoich problemów by mogł to poruszyć na sesjach . I robił to więc o co Ci chodzi ??????????????????????
~Do Romana niezalogowany
12 listopada 2014r. o 9:36
No jakoś po przeczytaniu przywołanych protokołów widzę, że w przede wszystkim Małkowski tam się stara, walczy pyta, sprawdza... Gdzie Twoi radni panie Romanie? Gdzie?
Żenada i wstyd takie pytania stawiać!
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 9:39
dokładnie,co Romana radni powiatu zrobili by pomóc szpitalowi? czekam na przykłady :D !!!
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 9:39
~ napisał(a): jak można pisać te wszystkie bzdury przecież ze te wszystkie rzeczy PKS,SZPITAL,DROGI POWIATOWE ITP odpowiedzialny jest powiat a co za tym idzie radni czyli także pan MAłkowski
Wybierzcie go a zobaczycie jak lotem pikującym w dół poleci Bolesławiec

A Ty bucu wiesz co to jest opozycja i koalicja? Opozycja nie zgadza się właśnie z takim zarządzeniem powiatem, a tak się składa że Małkowski jest właśnie w opozycji. Jeśli tego nie rozumiesz to do piaskownicy!
~NFOZ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 10:03
~ napisał(a): co nie zmienia faktu,że powiat się przyczynił do rozwalenia neurologi,założył jakiś marny pododział neurologiczny z 14 łóżkami,kasa poszła na długi szpitala,a resztą kasy z NFZ cieszą się ościenne szpitale,i w tym temacie Pan Roman ma racje wytykając im to

Część kasy (kontraktu) w wyniku konkursu trafiło do szpitala w Lubaniu ,którym kieruje RADNY z komitetu ROMANA. Po kogo stronie jest racja?Kim jest ten RADNY?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.