Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie wybrali władze miasta i powiatu
8959
#Gagatka nieaktywny
17 listopada 2014r. o 11:30
Okręg 18 co wyście najlepszego zrobili?! Co bo u Romana gościu jest? O.o Przecież ten facet to socjopata. Rozdawał po pogrzebach swoje ulotki (to chyba krok więcej niż samo rozstawienie plakatów przez innych wyborców) i zrobił wiele innych okropnych rzeczy, ale no cóż nie da rady cofnąć...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~niktważny niezalogowany
17 listopada 2014r. o 11:37
1/3 głosów nie ważnych bo ludzie zamiast krzyżyka stawiali kółeczka, ptaszki i nie wiadomo co jeszcze.. jak mamy tak "inteligentnych" mieszkańców to się nie dziwmy że taką mamy władze..
~majętny Stef niezalogowany
17 listopada 2014r. o 11:39
Okręg 18 reprezentował kandydat ciszy cmentarnej, czyli Filistyński i kandydat głośnej hulanki pod oknami czyli Nowak.

Mieszkańcy wybrali ciszę.

ps. jak wam się podoba nowa ordynacja wyborcza, gdzie "wygrywają najlepsi"? :D
~Nie tak szybko niezalogowany
17 listopada 2014r. o 11:50
PanM napisał(a): No i po wyborach.

Po raz kolejny okazuje się że zwyciężają ci którzy mają największe budżety .Wiarę w programy , dobre chęci , rozsądek , instynkt samozachowawczy , troskę o przyszłe pokolenia wkładamy między bajki .

Nie mogę nawet pogratulować zwycięzcom bo ci mając w ręku przyzwolenie społeczne dokonają dzieła zniszczenia do końca.
Nie będziemy mieli pracy , opieki zdrowotnej , poczucia stabilizacji , bezpieczeństwa ale będziemy mieli SILNE PAŃSTWO I ZADOWOLONĄ Z SIEBIE ADMINISTRACJĘ .

Teraz gdy wnuki zapytają mnie " Dziadku , jaki ty kraj zostawiłeś nam po sobie ? "
Z czystym sumieniem powiem " Zrobiłem wszystko co w mojej mocy aby było lepiej i normalniej.
To nie ja przegrałem -- przegrało Polskie społeczeństwo z partyjniactwem , egoizmem , hipokryzją i zwykłą pazernością.

Największa przywara Polaków " przed szkodą i po szkodzie ... " nadal aktualna.

Wiele lat temu już apelowałem " Dokonajmy pokojowej ewolucji systemu aby nasze wnuki nie musiały dokonywać krwawej rewolucji "

NIE TAK SZYBKO SIĘ COŚ ZMIENI
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 12:11
Panie M. chciał Pan ewolucji a nie rozumiał Pan ,że tylko rewolucja jest w stanie zmienić ten bolesławiecki układ !
Wygrali znowu silni tj. urzednicy ,nauczyciele ,prezesi,kierownicy i szefowie oraz księza i zakonnice ... :P
Niech Pan nie obwinia biednych emerytów i rencistów bo nie potrafił Pan do nich dotrzec ! Stawiał Pan na drobno mieszczanstwo i Oni Pana zawiedli...Nie uwaza Pan ,ze gdyby Pan do konca trzymał się Palikota to wynik Pana byłby dużo lepszy?
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 12:41
~powalony Polak napisał(a): Teraz zmienią nazwę miasta na serbską i wprowadzą język serbski do szkół. Polski tu nie będzie. Prawdziwi Polacy rozpoczną pakowanie się do Polski.

Takie durne wypowiedzi powinny byc od razu zmoderowane !
Bolesławiec jest miastem wielokulturowym ! Mimo ,że uważasz repatriantów za nie Polaków to zauwaz ,że ich dziadkowie byli Polakami ! Obojętne czy byli repatriantami z Jugosławii (to tylko 1 pokolenie a dziadkowie przewaznie z Małopolski(Tarnowskie ,Rzeszowskie,Krakowskie) ...
To już bardziej Ci zza Buga ...Ci znad Niemna ...tam często Ukraińcy i Litwini przybierali Polskie nazwiska ...Ot historia często płata figle i tak np. Litwini uwazaja Mickiewicza za swojego wieszcza.. :P
A czy w Bolesławcu rządzi potomek reemigrantów z tej czy innej nacji to tylko świadczy o sile charakteru danego kandydata !
Zrozumcie że wszyscy jesteśmy Polakami z róznym pochodzeniem wprawdzie ale któż dzisiaj zwraca uwagę na takie uwarunkowania ?
~~~DM niezalogowany
17 listopada 2014r. o 13:03
Bolesławiec jak już ktoś tu wcześniej słusznie zauważył jest miastem wielokulturowym . Nieważne jakiej jesteś narodowości wyznania skąd pochodzisz WAZNE JAKIM JESTES CZLOWIEKIEM !!! Niech o tym pamiętają ci co startują w wyborach . Nigdy nie pogodzę się z tym że w wyborach startowała pani która podobnie jak jej cała rodzina ma za nic ludzi innej narodowości ba nawet gardzą i poniżają innych tylko dlatego że pochodzą z innej części Polski . Cieszę się ogromnie że tej pani nie ma na liście osób które zwyciężyły w wyborach do rady powiatu . A ta pani niech się wstydzi że w ogóle miała czelność startować w wyborach mając takie poglądy .
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 13:27
Żeby do tej chwili pozostałych wyników nie było to,skandal!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza