Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie wybrali władze miasta i powiatu
~N...Antek niezalogowany
17 listopada 2014r. o 17:14
A na kogo droga virgo mielismy głosować ? ...Samoobrony w powiecie brak a nawet gdyby była to nikt przyznać się nie chce:),SLD jak sama zapewne doświadczyłas to już zmierzch...Nie ma w Bolesławcu i okolicach prawdziwej partii lewicowej ;(
To PSL ma chociaż 120 letnia historię a SLD w Bolesławcu to przez ostatnie lata partia nomenklatury a szkoda... ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zadowoleni z wynik niezalogowany
17 listopada 2014r. o 17:17
dlaczego mówisz że Biesiadecki znów powie co ja mogę, jeszcze się taki nie urodził co dogodził wszystkim i załatwił wszystkie sprawy ale 196 zdobytych głosów mówi samo za siebie że wcześniejszych 4 lat nie zmarnował GRATULUJE a zawistnych zapraszam do kandydatury za 4 lata może wy będziecie mogli więcej ..........
~gienka niezalogowany
17 listopada 2014r. o 17:25
a co z pozostalymi okregami? gdzie wyniki i czemu to tyle trwa?
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 17:32
~gienka napisał(a): a co z pozostalymi okregami? gdzie wyniki i czemu to tyle trwa?

Bo " Leśnie Dziadki" z PKW nie potrafią posłużyć się komputerami i w ogóle nie panują nad tymi Wyborami. Wyjdzie na to ,że zostaną one zafałszowane?
~Ja niezalogowany
17 listopada 2014r. o 17:36
Gratulacje dla wójta Warty Bolesławieckiej. Od wielu lat mieszkańcy darzą go zaufaniem. To chyba jeden z najlepszych rezultatów w kraju. Raciborowice pozdrawiają i życzą owocnej współpracy z Radą i mieszkańcami gminy. !! !! !!
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 20:16
~alto napisał(a): Owacje na stojąco należą się mieszkańcom Bolesławca. W wyraźnej większości okazali się ludźmi rozsądnymi i odrzucili jednoznacznie wszelkiej maści oszołomów i rwących się do władzy żałosnych kundli politycznych a poparli kandydatów reprezentujących rzetelną wiedzę, kwalifikacje i doświadczenie. Brawo Bolesławianie! :)

Kto to te oszołomy i kundle ?
~~1080 niezalogowany
17 listopada 2014r. o 20:39
najlepszy jest Janusz K. do rady powiatu :-)
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 20:49
Najbardziej cieszy mnie, że w Bolesławcu SLD całkowicie poległo, mam nadzieję, że na zawsze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza