Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Robert Relich wybrany na kolejną kadencję

~silesian niezalogowany
25 listopada 2014r. o 20:35
Mam pomysł. Liżący rany wyborcze adwersarze Relicha powinni zorganizować 13-go grudnia - wzorem Jarusia Kaczyńskiego, manifestację niezgody na niewątpliwie sfałszowane w naszej gminie wybory na burmistrza. Wygrał przecież Kata czy Zarembecki - wszystko jedno, byle nie RR. Glosy źle policzono. Przejdą się koledzy po rynku, popatrzą na swoje mądre i szlachetne twarze, policzą się i już będzie im lepiej. Ponadto to świetna okazja by załozyć komitet referendalny na rzecz odwołania RR - szkoda tracić cenny czas na rządy satrapy i uzurpatora. No to jak będzie?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~BB niezalogowany
25 listopada 2014r. o 21:07
Uuu...Mistrz ciętej riposty.
~ niezalogowany
25 listopada 2014r. o 21:20
~ napisał(a):
~ napisał(a): Drodzy Gościszowianie czy orientujecie się kto was wydymał z radnym powiatowym , mieliście super kandydatkę z Gościszowa, ale pan RR przywiózł na spotkanie ze Starostą dwóch kontrkandydatów Wołoszyna i Potyszkę którzy pozbawili waszą kandydatkę mandatu radnego.Podziękujcie panu RR.
Ci kontrkandydaci dostali w sumie 11 głosów w Gościszowie. A pan Kata chyba około 100. Więc pomyśl chłopie kto nas wydymał.

Tym zachowaniem Relich umniejszył wartość tej Pani i ludzie zagłosowali na różne kandydatury.
2519
#nana nieaktywny
26 listopada 2014r. o 17:42
BB tu sa twoje wypowiedzi :)
~to ja niezalogowany
26 listopada 2014r. o 17:42
Gratulacje! Ja widziałem, że tak bedzie, ja wiedziałem...
~BB niezalogowany
26 listopada 2014r. o 17:53
Że jak będzie, co wiedziałeś?
~to ja niezalogowany
26 listopada 2014r. o 20:44
Wiedziałem, że RR wygra w pierwszej turze ku rozpaczy i wściekłości przeciwników wiedziałem.
~ niezalogowany
26 listopada 2014r. o 21:30
~to ja napisał(a): Wiedziałem, że RR wygra w pierwszej turze ku rozpaczy i wściekłości przeciwników wiedziałem.

Wkrótce rozpaczać będą wszyscy, tylko niektórzy zorientowali się wcześniej i próbowali temu zaradzić.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza