~ napisał(a): ~ napisał(a): powiatowy nieczystą grą pozbawił wojewódzki oddziału neurologii - efekt taki ze miasto 38 tys ludzi jest w tej chwili bez neurologii..... nigdy nic dobrego o tej pseudo leczniczej placówce nie powiem
Nic dziwnego Bolesławiec nigdy nie miał i nie ma dobrych lekarzy i raczej miec nie będzie !!
Nie wszyscy ja na mojego rodzinnego nie narzekam fajny facet - dobry lekarz. Teraz radnym został - mam nadzieję że leczyć będzie dalej. Jeżeli chodzi o specjalistów to znam jeszcze Pana Muszyńskiego - świetny fachowiec, mam dobrą dentystkę też z Bolesławca ( dr Nowak). Jeżeli chodzi o resztę to też niestety mam mierne zdanie o lekarzach z Bolesławca ( nie miałam kontaktu z neurologami więc tu się nie wypowiem) Sposób podejścia pani doktor z przychodni onkologicznej na Jeleniogórskiej pozostawia wiele do życzenia - ponoć doktor który do nas dojeżdża jest inny - ale zrażona postępowaniem Pani doktor nie próbowałam. Poza tym organizacja przychodni tez pozostawia wiele do życzenia. I w związku z obrazem który ukształtował mi się w głowie leczę siebie i moją rodzinę w poradniach specjalistycznych poza Bolesławcem. Tam gdzie trafiam pacjenta się szanuje a nie warczy że ośmielił się przyjść na wizytę umówioną 2 tygodnie wcześniej. To tyle żali - może kierownik przychodni to przeczyta i pójdzie popatrzeć jak Pani w rejestracji klepie w klawiaturę pisze jednym palcem, gdzie ważniejsze jest pogadanie z innymi pielęgniarkami niż kolejka pacjentów pod okienkiem.