Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akcja - POMOC!

3655
#Kava nieaktywny
10 grudnia 2014r. o 0:35
Kava napisał(a): Nie chcę dopuścić, by pani Maria straciła nadzieję na poprawę swojego stanu, na lepsze jutro.
Choroba, z którą się zmaga - jest nieuleczalna. Można jednak spowolnić jej postęp.. a tym samym podarować Jej życie. Życie - godne, spokojne - a nie wegetację, pełną lęku o jutro.

Lada moment pani Maria zostanie podopieczną jednej z fundacji będącą organizacją pożytku publicznego.

Do tego czasu osoby chcące pomóc pani Marii mogą wziąć udział w licytacji wystawionych przez nas przedmiotów:
http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=16&act=showtopic&topic=92567&strona=4

lub wesprzeć panią Marię bezpośrednią wpłatą na konto:
Maria Kamysz
60 1050 1575 1000 0092 0327 8446

Wciąż mam nadzieję, że znajdą się osoby, którym los Pani Marii nie będzie obojętny i wspomogą Jej walkę z brutalną rzeczywistością.

Wciąż mam nadzieję..

Ponawiam więc swój apel - pomóżmy Pani Marii znów stanąć na nogi!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
7612
bax
10 grudnia 2014r. o 21:32
:)
3655
#Kava nieaktywny
10 grudnia 2014r. o 23:01
Bax - dziękuję za pamięć o temacie :)

Wciąż liczę, że znajdą się osoby chcące i gotowe wesprzeć panią Marię.
Fundusze na Jej rehabilitację - a tym samym szansę na godne życie - są PILNIE potrzebne.

[img=1418248834_n7uv81p.jpg]
7612
bax
11 grudnia 2014r. o 22:17
:)
3655
#Kava nieaktywny
13 grudnia 2014r. o 14:22
Ponawiam apel o pomoc..

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=16&act=showtopic&topic=92567&strona=4

Dopisane 13.12.2014r. o godz. 14:22:

Swego czasu przypadek Pani Marii stanowił sprawę kontrowersyjną. Reportaż o tym można było zobaczyć na antenie TVN24:

http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/urzad-widzi-inaczej,180961.html?playlist_id=17990

Dziś Pani Maria jest zdana na samą siebie. Jej stan zdrowia drastycznie się pogarsza. Martwica kości i zanik mięśni postępują coraz szybciej. Nie stać Jej na konieczną rehabilitację, na wykup niezbędnych leków, zaczyna brakować środków na zaspokojenie podstawowych potrzeb.

Dlatego też ponawiam swój gorący apel o pomoc Pani Marii.

Kilka lat temu udało się Jej wstać z wózka. Teraz grozi Jej powrót do stanu sprzed lat.

Nie pozwólmy stać się Jej ponownie "więźniem" własnego mieszkania.
Pomóżmy Jej stanąć na nogi - o własnych siłach.

Dajmy nadzieję na lepsze, pewne jutro!
~ niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 15:12
Coś to bardzo kiepsko idzie,ciekawe dlaczego.
~ niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 17:23
Proponuję zamiast aukcji zrobić sprzedaż charytatywną.Myślę, że wtedy pójdzie lepiej. Łatwiej jest sprzedać więcej rzeczy za mniejsze kwoty, niż kilka rzeczy za większe kwoty. Wiem, że pogoda za badzo nie sprzyja, ale gdyby ktoś mógł stanąć w jakiś ładniejszy dzień na bazarze ze sprzedażą na cel charytatywny może by coś poszło do przodu. Życzę powodzenia
~ niezalogowany
14 grudnia 2014r. o 7:12
Pomóżmy pani Marii :)
REKLAMAMrowka zaprasza