~majętny Stef napisał(a): Przecież prezydent czy komendant straży wcale nie zarabiają dużo - jakieś 3000 euro.
To wy zarabiacie ochłapy i równacie z wypłatami innych do dołu.
Czy to komendant i prezydent miasta jest winny że zarabiacie 400 euro w UE? :D
Konflikt interesów to jest we łbie społeczeństwa - społeczeństwo to dziady europejskie i chcą aby inni też byli dziadami, bo to według nich jest słuszne i chwalebne.
Prezydent i komendant to nie są ideały ale społeczeństwo to dziady wybitne z mentalnością niewolniczą.
~Alina napisał(a): No mam nadzieję, że Zając bardziej się stara doradzać tym firmom niż mnie, bo dzięki jego pomocy prawnej moja firma padła. Prawnik od siedmiu boleści.
~to_ja napisał(a):
Jestes wybitnym ignoratem. Spoleczenstwo to dziady bo musza pracowac na takich jak Zając ,Filistyński i Kowalski.Tylko po to by im sie zylo z naszej krawawicy czyli malych i wikeszych przedsiebiorstw
~majętny Stef napisał(a):~to_ja napisał(a):
Jestes wybitnym ignoratem. Spoleczenstwo to dziady bo musza pracowac na takich jak Zając ,Filistyński i Kowalski.Tylko po to by im sie zylo z naszej krawawicy czyli malych i wikeszych przedsiebiorstw
Twierdzisz że tylko w Polsce ludzie muszą pracować na prezydenta i komendanta?
A kto ich wybrał jak nie społeczeństwo, i to na trzecią turę?
PanM napisał(a):~majętny Stef napisał(a):~to_ja napisał(a):
Twierdzisz że tylko w Polsce ludzie muszą pracować na prezydenta i komendanta?
A kto ich wybrał jak nie społeczeństwo, i to na trzecią turę?
Ja przynajmniej imiennie z otwartą przyłbicą mam czyste sumienie.
Byłem i jestem za likwidacją straży miejskiej a prezydent powinien zmienić front postępowania o 180 stopni.Działać w interesie po pierwsze mieszkańcow.