Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ludzie mieszkający w aucie

~ niezalogowany
3 grudnia 2014r. o 22:41
są tacy że pirdolą taką pomoc !! !! !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 grudnia 2014r. o 23:29
a perdolić ich, nie chcą pomocy i brawo, dumni ludzie, potrafią sobie radzić, może powoli sie odkują, albo po prostu im takie cos odpowiada, nam nic do tego
~ niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 1:00
~ napisał(a): a perdolić ich, nie chcą pomocy i brawo, dumni ludzie, potrafią sobie radzić, może powoli sie odkują, albo po prostu im takie cos odpowiada, nam nic do tego

Tak się składa,że większość lituje się i użala bardziej nad bezdomnymi dzikimi kotami, bezdomnymi psami a o bezdomnych ludziach piszą "a perdolić ich". Ot taki wśród ludzi dominuje rodzaj empatii.
~ niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 1:39
~ja napisał(a): oni mieszkali przez rok w aucie na parkingu przy ul. Zyg. Augusta. Wiele osób chciało im pomóc, ale im odpowiada takie życie...

Przy lubańskiej też cały rok stoją przyczepy campingowe - pewnie bezdomni albo tabor cyganów.
~ niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 7:42
~ napisał(a):
~ napisał(a): a perdolić ich, nie chcą pomocy i brawo, dumni ludzie, potrafią sobie radzić, może powoli sie odkują, albo po prostu im takie cos odpowiada, nam nic do tego

Tak się składa,że większość lituje się i użala bardziej nad bezdomnymi dzikimi kotami, bezdomnymi psami a o bezdomnych ludziach piszą "a perdolić ich". Ot taki wśród ludzi dominuje rodzaj empatii.

To niestety prawda. Jestem właścicielkom kota. Pewnie wielu Bolesławian go zna - taki rudzielec który przesiaduje na murku na ulicy K.Miarki. Wiele osób, go dokarmia (niepotrzebnie). Kocur siedzi i czeka aż młodzież i dzieci idące do szkoły go wygłaskają, rzucą smakołyk. Nauczył się tak, w domu spędza noce albo zimne deszczowe dni. Przychodzi się najeść i wyspać w ciemnym, poczochrać. Jakie było moje zdziwienie gdy okazało się że mojego kota ktoś zabrał. Poszukiwania- tu ukłony dla Pani która ma większe rozeznanie w takich sprawach- znaleziony u weterynarza. Igor( bo tak się zwie kot) po odebraniu był osowiały i przerażony. Ale zaraz na następny dzień skoczył na klamkę i wrócił na swój murek. Zamówiłam tablicę informacyjną że kot ma dom -żeby znów komuś do głowy nie wpadł pomysł zabierania zwierzaka i szukania dla niego pomocy( niepotrzebnej). Niestety obroża w jego przypadku nie wchodzi w rachubę - po prostu jej nie cierpi.
~!!! niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 8:47
A dlaczego jest na zewnątrz igorek!!! ponieważ wzieliście innego kotka do domu i dlatego staruszek SZESNASTOLETNI nie toleruje go.A co robi Wasz kochany igorek w nocy??? Jest dużo osób zainteresowanych tym staruszkiem bo to nie ludzkie.Wymieniliście STAREGO kota na MŁODEGO.FUJ!!!!!!! niech wszyscy wiedzą jak kochacie IGORKA!!!
~mly niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 8:52
A może jakaś zrzuta na jakąś "Niewiadówkę" (to taka mała Polska przyczepka kempingowa :-) ) Jak ktoś chętny to pisać . Ja ze swojej strony mogę też ją przetransportować . Oczywiście wcześniej trzeba by porozmawiać z tymi Ludźmi , czy w ogóle są zainteresowani .
~klucz-nick niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 9:08
~mly napisał(a): A może jakaś zrzuta na jakąś "Niewiadówkę" (to taka mała Polska przyczepka kempingowa :-) ) Jak ktoś chętny to pisać . Ja ze swojej strony mogę też ją przetransportować . Oczywiście wcześniej trzeba by porozmawiać z tymi Ludźmi , czy w ogóle są zainteresowani .
mogę pomóc w zakupie znam się na przyczepach kempingowych,mogę przetransportować,to gratis. ;) ale mój kolega ma wilka 2 osie jedno okno rozwalone na miejscu okolo 2500 zl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza