Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podwyżka dla Roberta Relicha
~ niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 10:08
~to ja napisał(a): Nie denerwujcie się tak... Wasza reakcja świadczy o tym, że mam rację, jest emocjonalna, a argumentów deprecjonujących efekty pracy RR na niwie samorządowej nie widzę. Chodzi mi o konkretne zarzuty, a nie pomówienia. Merytorycznie, proszę. Kwestie religijne są nie na miejscu, rozumiem, że można byc w opozycji do RR, ale trzymajmy się faktów, pokażmy je w rzetelny sposób, a nie, że" jedna pani drugiej pani powiedziała w maglu". Obrażanie mnie jest bez sensu, wystawiacie sobie tym samym żałosne oceny. Pokażcie, że potraficie napisać coś na poziomie.

Uważam że uprawiasz Kaczy styl zarządzania, mimo to ciesze się że przyznałeś iż kwestie religijne są nie na miejscu. Kwestie te na sesji poruszył twoi idol, teraz ty próbujesz dorobić ideologie w wskazać że opozycja go wymyśliła.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 11:16
Czy uważacie że człowiek który uważa że SLD ma w programie zabijanie nienarodzonych dzieci, sam zdradza swoją żonę gdzie się da powinien być wyrocznią. ??
~kajtek niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 12:37
A ja czekam, aż jakaś łebska kobitka (bądź facet) z Nowogrodźca lub nowogrodzieckiej gminy, założy portal.
I zdejmie odium z Bolec.Info (lub jak kto woli, Kazimierza Marczewskiego).
Ciągłe "wałkowanie" Roberta Relicha, na bolesławieckim serwisie, jest naprawdę nużące.
~klucz-nick niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 12:56
~kajtek napisał(a): A ja czekam, aż jakaś łebska kobitka (bądź facet) z Nowogrodźca lub nowogrodzieckiej gminy, założy portal.
Ciągłe "wałkowanie" Roberta Relicha, na bolesławieckim serwisie, jest naprawdę nużące.
dobranoc
~kajtek niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 12:59
~klucz-nick napisał(a): dobranoc

A gdzie "karaluchy pod poduchy", Rębajło ? ;)
~ niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 15:44
~to ja napisał(a): Piszą tu w zdecydowanej większości osobnicy małogramotni, wręcz prymitywni, których w tzw. realu nikt by nie słuchał. Tylko tu, za pośrednictwem sieci, są w stanie lokować swoje marne wypociny drętwego intelektu "okraszone" dodatkowo błędami ortograficznymi. Prześcigają się w pomówieniach i inwektywach, są agresywni i oczywiście wszystko wiedzą najlepiej. Dobrze, że mają tutaj możliwość pewnego odreagowania nagromadzonych frustracji i wylania swoich pretensji, może potem są nieco mniej nieuprzejmi dla swoich żon, mężów, dzieci i współpracowników...

Wpis jak spod ręki naszego burmistrza. Na dodatek traktuje też jakby o nim samym. Wszystko pasuje oprócz miejsca - zamiast bolec.info burmistrz ma swój blog i możliwość zabierania głosu na sesjach rady miejskiej. Tam może sobie pozwolić na
niemerytoryczne wypowiedzi, osobiste wycieczki, wraz z podawaniem nazwisk. Widocznie dzięki takiemu zachowaniu przechodzi katharsis i cytując przedmówcę: " może potem jest nieco mniej uprzejmy dla ..."
~ niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 15:52
~kajtek napisał(a): A ja czekam, aż jakaś łebska kobitka (bądź facet) z Nowogrodźca lub nowogrodzieckiej gminy, założy portal.

A ja bardzo się cieszę że cały Powiat wie jakiego ..... mają mieszkańcy gminy Nowogrodziec za burmistrza.Jeszcze jedno z tym Kazimierzem to dajcie sobie z wozu ,gościu spokojnie gra sobie na drugim końcu Polski w tenisa i ma gdzieś tego pana.
~ niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 16:07
Zobaczcie Państwo jakie krótkie nogi ma kłamstwo ,gdzie się podziali ci wielcy radni którzy okłamywali społeczeństwo w imieniu pana RR ,taki radny Wilhelm T ,Henia P ,Dariusz Z ,Broniu K,Leopold W.Wszystkim społeczeństwo podziękowało ,jeszcze dwóm czy trzem udało się prześliznąć ale to już ostatnie ich podrygi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo