Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podwyżka dla Roberta Relicha
~ niezalogowany
26 października 2015r. o 21:26
~ napisał(a): W razie jakiej potrzeby?

Jak się jedzie z wiejskiej imprezki po kilku kieliszeczkach bimberku to dobrze jest mieć parasol ochronny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 października 2015r. o 9:58
Szkoda tej biednej gminy źle zarządzanej przez Relicha i jego kolesi ,praktycznie większość urzędników jest z poza Nowogrodźca.
11100
#Blackjack nieaktywny
27 października 2015r. o 10:58
Ha ha, a kto tych urzędników wybiera? Burmistrza, radnych ? Ufoludki? Widocznie ludzie chcą Relichta, powiem wam więcej, wybiorą go na kolejną kadencję. Która to już bedzie? 3, 4?

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~Papuga niezalogowany
27 października 2015r. o 12:07
Blackjack napisał(a): Ha ha, a kto tych urzędników wybiera? Burmistrza, radnych ? Ufoludki? Widocznie ludzie chcą Relichta, powiem wam więcej, wybiorą go na kolejną kadencję. Która to już bedzie? 3, 4?

Tez tak myślę :)
~ niezalogowany
27 października 2015r. o 14:36
Blackjack napisał(a): Ha ha, a kto tych urzędników wybiera? Burmistrza, radnych ? Ufoludki? Widocznie ludzie chcą Relichta, powiem wam więcej, wybiorą go na kolejną kadencję. Która to już bedzie? 3, 4?

Tępaku nie wcinaj się między papier toaletowy a tyłek,co ja wybrałem na sekretarza pierwszego przydupasa Relicha, Jancelewicza z Bolesławca.
~ niezalogowany
27 października 2015r. o 16:51
Kto to jest Relicht? Relikt to wiem, ale Relicht?
11100
#Blackjack nieaktywny
27 października 2015r. o 17:49
~ napisał(a):

Tępaku nie wcinaj się między papier toaletowy a tyłek,co ja wybrałem na sekretarza pierwszego przydupasa Relicha, Jancelewicza z Bolesławca.

Tępak to cię robił i s.p.i.e.r.d.z.i.e.l.i.ł robotę :D
Co za nieudacznik ....

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
27 października 2015r. o 18:09
Blackjack to prymityw, c.h.a.m i prostak. Obrońca i typowy przedstawiciel elektoratu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza