Blackjack napisał(a):~ napisał(a):Blackjack napisał(a): Ha ha, a kto tych urzędników wybiera? Burmistrza, radnych ? Ufoludki? Widocznie ludzie chcą Relichta, powiem wam więcej, wybiorą go na kolejną kadencję. Która to już bedzie? 3, 4?
Tępaku nie wcinaj się między papier toaletowy a tyłek,co ja wybrałem na sekretarza pierwszego przydupasa Relicha, Jancelewicza z Bolesławca.
Tępak to cię robił i s.p.i.e.r.d.z.i.e.l.i.ł robotę :D
Co za nieudacznik ....
~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~ napisał(a):Blackjack napisał(a): Ha ha, a kto tych urzędników wybiera? Burmistrza, radnych ? Ufoludki? Widocznie ludzie chcą Relichta, powiem wam więcej, wybiorą go na kolejną kadencję. Która to już bedzie? 3, 4?
Tępaku nie wcinaj się między papier toaletowy a tyłek,co ja wybrałem na sekretarza pierwszego przydupasa Relicha, Jancelewicza z Bolesławca.
Co za nieudacznik ....
Blackjack chcesz w mordę. tylko powiedz ile będziesz trzymał.
~ napisał(a):~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~ napisał(a):Blackjack napisał(a): Ha ha, a kto tych urzędników wybiera? Burmistrza, radnych ? Ufoludki? Widocznie ludzie chcą Relichta, powiem wam więcej, wybiorą go na kolejną kadencję. Która to już bedzie? 3, 4?
Co za nieudacznik ....
Blackjack napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~ napisał(a):Blackjack napisał(a): Ha ha, a kto tych urzędników wybiera? Burmistrza, radnych ? Ufoludki? Widocznie ludzie chcą Relichta, powiem wam więcej, wybiorą go na kolejną kadencję. Która to już bedzie? 3, 4?
Co za nieudacznik ....
Spytaj się swojej mamy, ile się trzyma w mordzie.
:D
~-ja-. napisał(a): Jak się bawić (za nie swoje ),to się bawić ! ;(
http://razemdlagminy.bloog.pl/id,351984719,title,Wydatki-zwiazane-z-wyjazdami-zagranicznymi-coraz-bardziej-martwia-SZAREGO-OBYWATELA,index.html
~ napisał(a): Panie Relich oszczędź pan wstydu i podaj się do dymisji,naprawdę są w gminie tacy ludzie którzy wyprowadzą ją na prostą .Obsługa prawna w sprawie BDN jak do tej pory kosztuje podatników prawie pół MILIONA.