Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podwyżka dla Roberta Relicha
~ niezalogowany
27 października 2015r. o 18:18
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a): Ha ha, a kto tych urzędników wybiera? Burmistrza, radnych ? Ufoludki? Widocznie ludzie chcą Relichta, powiem wam więcej, wybiorą go na kolejną kadencję. Która to już bedzie? 3, 4?

Tępaku nie wcinaj się między papier toaletowy a tyłek,co ja wybrałem na sekretarza pierwszego przydupasa Relicha, Jancelewicza z Bolesławca.

Tępak to cię robił i s.p.i.e.r.d.z.i.e.l.i.ł robotę :D
Co za nieudacznik ....

Blackjack chcesz w mordę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 października 2015r. o 19:41
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a): Ha ha, a kto tych urzędników wybiera? Burmistrza, radnych ? Ufoludki? Widocznie ludzie chcą Relichta, powiem wam więcej, wybiorą go na kolejną kadencję. Która to już bedzie? 3, 4?

Tępaku nie wcinaj się między papier toaletowy a tyłek,co ja wybrałem na sekretarza pierwszego przydupasa Relicha, Jancelewicza z Bolesławca.

Co za nieudacznik ....

Blackjack chcesz w mordę. tylko powiedz ile będziesz trzymał.
11100
#Blackjack nieaktywny
28 października 2015r. o 7:10
~ napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):

Co za nieudacznik ....

Spytaj się swojej mamy, ile się trzyma w mordzie.
:D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
28 października 2015r. o 10:01
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):

Co za nieudacznik ....

Spytaj się swojej mamy, ile się trzyma w mordzie.
:D

Najlepiej na tym zna się twoja stara, bo obsługuje wszystkich meneli w Bolesławcu.
~-ja-. niezalogowany
4 listopada 2015r. o 20:15
Jak się bawić (za nie swoje ),to się bawić ! ;(

http://razemdlagminy.bloog.pl/id,351984719,title,Wydatki-zwiazane-z-wyjazdami-zagranicznymi-coraz-bardziej-martwia-SZAREGO-OBYWATELA,index.html
~ niezalogowany
4 listopada 2015r. o 20:43
~-ja-. napisał(a): Jak się bawić (za nie swoje ),to się bawić ! ;(

http://razemdlagminy.bloog.pl/id,351984719,title,Wydatki-zwiazane-z-wyjazdami-zagranicznymi-coraz-bardziej-martwia-SZAREGO-OBYWATELA,index.html

Krew człowieka zalewa jak są wydawane publiczne pieniądze .Delegacje służbowe zagraniczne .Robert Relich burmistrz i Żółtański Stanisław Inspektor jednocześnie kierowca samochodu służbowego.wyjazd do Bośni i Hercegowiny w dniach 03-07 05 2015,wizyta partnerska.całkowity koszt wyjazdu 2933,10 złotych.
~ niezalogowany
4 listopada 2015r. o 22:10
Panie Relich oszczędź pan wstydu i podaj się do dymisji,naprawdę są w gminie tacy ludzie którzy wyprowadzą ją na prostą .Obsługa prawna w sprawie BDN jak do tej pory kosztuje podatników prawie pół MILIONA.
11100
#Blackjack nieaktywny
5 listopada 2015r. o 0:22
~ napisał(a): Panie Relich oszczędź pan wstydu i podaj się do dymisji,naprawdę są w gminie tacy ludzie którzy wyprowadzą ją na prostą .Obsługa prawna w sprawie BDN jak do tej pory kosztuje podatników prawie pół MILIONA.

Podobno na twoje życzenie poda się do dymisji ..... podobno ze względu na twoją dobrą radę, marszałek województwa ogłosi też "abdykację " ... ludzie skąd wy bierzecie natchnienie na pisanie takich bredni? :)

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza