Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podwyżka dla Roberta Relicha
~ niezalogowany
15 listopada 2015r. o 12:17
~ANONIM napisał(a): A teraz może z innej beczki a mianowicie , jakie macie zdanie o naszej pani Dyrektor Domu Kultury w Nowogrodźcu ? Pytam z tego względu,że miałem z nią pare nie przyjemności, czy ktoś jeszcze,czy tylko ja odniosłem takie wrażenie ?

Te Centrum Kultury to studnia bez dna ,setki tysięcy wydawanych na bzdury i pokaźne wypłaty,szkoda słów .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 listopada 2015r. o 20:23
Przyjemności czy nieprzyjemności to sprawa subiektywna. Obiektywnie należy stwierdzić, że 10 tys miesięcznie, to na warunki nowogrodzieckie bardzo dużo, zwłaszcza, że z pieniędzy podatników
11100
#Blackjack nieaktywny
15 listopada 2015r. o 21:22
Co tam koledzy? Widzę ze tropicie, szukacie i g.. z tego jest. :D Coś mi się wydaje że całe te niby afery, są po to, aby wystawić samozwańczego Robin Hooda z W... w wyborach, aby zdobył kilka % więcej. Mam rację? :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
15 listopada 2015r. o 21:31
Blackjack napisał(a): Co tam koledzy? Widzę ze tropicie, szukacie i g.. z tego jest. :D Coś mi się wydaje że całe te niby afery, są po to, aby wystawić samozwańczego Robin Hooda z W... w wyborach, aby zdobył kilka % więcej. Mam rację? :D

Jakiś ty lizusie głupiutki :P
~Robin niezalogowany
15 listopada 2015r. o 22:12
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a): Co tam koledzy? Widzę ze tropicie, szukacie i g.. z tego jest. :D Coś mi się wydaje że całe te niby afery, są po to, aby wystawić samozwańczego Robin Hooda z W... w wyborach, aby zdobył kilka % więcej. Mam rację? :D

Black sam napisalec ze widzisz problem w ZOZ Nowogrodziec, inni widza problemy innych aspektów życia spolecznego w tym rażącą dysproporcje wydatków np na ostatniej sesji byla mieszkanka gminy do której nie mozna dojechac wszystkie monity w sprawie drogi brna na błocie ci sami radni znajduja kase aby sobie autka wymienic,

Tak Gminie potrzebna jest zmiana potrzebny jest Robin.. lub Robinka:)
11100
#Blackjack nieaktywny
16 listopada 2015r. o 5:18
~Robin napisał(a):
~ napisał(a):

Black sam napisalec ze widzisz problem w ZOZ Nowogrodziec, inni widza problemy innych aspektów życia spolecznego w tym rażącą dysproporcje wydatków np na ostatniej sesji byla mieszkanka gminy do której nie mozna dojechac wszystkie monity w sprawie drogi brna na błocie ci sami radni znajduja kase aby sobie autka wymienic,

Tak Gminie potrzebna jest zmiana potrzebny jest Robin.. lub Robinka:)

Przyznaję Ci rację, ośrodek zdrowia to porażka, chociaż sam należę do innego to wiem co ludzie tam przechodzą.
Bardzo się cieszę że są ludzie którzy dbają o o innych np. o wspominaną Panią do której nie można dojechać...
Jestem za tym, aby mieszkańcy kontrolowali, rozliczali swoich "rządzących" ale na litość boską niech to będą konkrety. W tej chwili to co tu piszecie pasuje bardziej do plotkarstwa niż rzetelnego rozliczania. Patrząc tak zboku na to co piszecie, to wygląda to trochę mało profesjonalnie.
Ktoś mi zarzucił że "czopkuje" Burmistrzowi, czy wszyscy którzy mają odmienne zdanie muszą być znajomymi Burmistrza? Nota bene którego raz w życiu na żywo widziałem podczas jakiegoś koncertu w N-c
Podsumowując... Walczcie o swoje prawa, przywracajcie normalność w tych punktach w których jest coś do zrobienia, brońcie słabszych .... ale róbcie to profesjonalnie, nie jak plotkary.
Dziękuje ~Robin za rzetelny, stonowany w swojej wypowiedzi post, jeżeli tak będziecie dalej dyskutować to przekonacie nieprzekonanych ;)

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
16 listopada 2015r. o 6:05
A już miało być bla, bla, bla, bla...Ale nie. Chociaż nie Wigilia, ale ktoś tu ludzkim głosem zaczął mówić.
~ niezalogowany
16 listopada 2015r. o 9:46
Edukacja się przydaje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza