~Robin napisał(a): ~ napisał(a): Blackjack napisał(a): Co tam koledzy? Widzę ze tropicie, szukacie i g.. z tego jest. :D Coś mi się wydaje że całe te niby afery, są po to, aby wystawić samozwańczego Robin Hooda z W... w wyborach, aby zdobył kilka % więcej. Mam rację? :D
Jakiś ty lizusie głupiutki :P
Black sam napisalec ze widzisz problem w ZOZ Nowogrodziec, inni widza problemy innych aspektów życia spolecznego w tym rażącą dysproporcje wydatków np na ostatniej sesji byla mieszkanka gminy do której nie mozna dojechac wszystkie monity w sprawie drogi brna na błocie ci sami radni znajduja kase aby sobie autka wymienic,
Tak Gminie potrzebna jest zmiana potrzebny jest Robin.. lub Robinka:)
Przyznaję Ci rację, ośrodek zdrowia to porażka, chociaż sam należę do innego to wiem co ludzie tam przechodzą.
Bardzo się cieszę że są ludzie którzy dbają o o innych np. o wspominaną Panią do której nie można dojechać...
Jestem za tym, aby mieszkańcy kontrolowali, rozliczali swoich "rządzących" ale na litość boską niech to będą konkrety. W tej chwili to co tu piszecie pasuje bardziej do plotkarstwa niż rzetelnego rozliczania. Patrząc tak zboku na to co piszecie, to wygląda to trochę mało profesjonalnie.
Ktoś mi zarzucił że "czopkuje" Burmistrzowi, czy wszyscy którzy mają odmienne zdanie muszą być znajomymi Burmistrza? Nota bene którego raz w życiu na żywo widziałem podczas jakiegoś koncertu w N-c
Podsumowując... Walczcie o swoje prawa, przywracajcie normalność w tych punktach w których jest coś do zrobienia, brońcie słabszych .... ale róbcie to profesjonalnie, nie jak plotkary.
Dziękuje ~Robin za rzetelny, stonowany w swojej wypowiedzi post, jeżeli tak będziecie dalej dyskutować to przekonacie nieprzekonanych ;)