Czy osoby ktore wypowiadaja sie na temat ograniczenia predkosci, maja pojecie w ogole w ktorym miejscu mial miejsce wypadek? Dokladna przyczyne tez znacie? Nie wiem po co wypisujecie te swoje bezmyslne przypuszczenia i obrazliwe komentarze? Tacy jestescie nieomylni? Mozecie uwazac Krzyska za buraka ale i tak to wy wykazujecie sie wiekszym buractwem. Mimo tego co przeczytalam nie zycze nikomu zeby musial przechodzic przez to co my przechodzimy. Najwazniejsze jest to zeby z tego wyszli. Ludzie tu chodzi o czyjes zycie!!
Szkoda,że nic mu się nie stało ? Słyszysz siebie pajacu ? Mam nadzieje,ze Ciebie ściągnie na lodzie i wjedziesz w jakieś drzewo i skasujesz kadeta , na którego cięzko robiłeś całe zycie i sam Ci przyjdę i powiem,że szkoda ,że nic się tobie nie stało...
Wczoraj jechałem drogą z N-c do B-c musiałem 2 razy się zatrzymywać bo ktoś wyprzedzający z naprzeciwka inny pojazd mnie nie widział. Kris rok temu Alfe poskładał na latarni, powinnien już wtedy nabrać pokory. Bezmyślność, brawura, bezradność a potem płacz bo zapłacił ktoś najwyższą cenę którą jest życie.
przeciez on jak koło eko nabierał prędkości to hamował dopiero na wjezdzie do brzeźnika albo i nie , jezdził jak wariat , czesto jak go widziałam , za kierownica to zastanawiałam sie kiedy skonczy na słupie albo na drzewie , on stwarzał realne niebezpieczenstwo dla kierujacych i pieszych
~łysy z bmw niezalogowany 9 grudnia 2014r. o 18:08
Zarobił sam na auto!!! Ludzie jego pokroju nie garną się do roboty.... to prawdziwe hieny na kasę jego rodzice tylko słyszą tato daj na paliwo, mamo daj na kino itd. Niech się cieszy ze wszyscy żyją.
Sam mam BMW i wiem co mogę a czego nie i taka jest prawda Jak ktoś ma siano w głowie i myśli że jest panem na drodze to tak się kończy. Jak Kris wyjdzie ze szpitala to chętnie coś kupię od niego z tej pozostałości Ale patrząc na zdjęcia to jedynie choinkę zapachową
Dla Ciebie BMW - Było Miło Wypie.....j
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.