Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Telewizja TVN - telewizją 25-lecia

211
skorn
12 grudnia 2014r. o 17:04
Sprawa ma kilka dni, ale co rusz pojawiają się nowe. Pan hrabia marszałek lubi po prostu sobie pojeść, popić i pojeździć na koszt podatnika, mimo że zarabia całkiem niezłe pieniądze. Takiej emanacji się doczekalismy po 25 latach wolnej Polski. Oklaski dla ramaja.

Dopisane 12.12.2014r. o godz. 17:04:

p.s. wolę już Polsat TW Soloża.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
670
ramaj
12 grudnia 2014r. o 17:14
skorn napisał(a): Sprawa ma kilka dni, ale co rusz pojawiają się nowe. Pan hrabia marszałek lubi po prostu sobie pojeść, popić i pojeździć na koszt podatnika, mimo że zarabia całkiem niezłe pieniądze. Takiej emanacji się doczekalismy po 25 latach wolnej Polski. Oklaski dla ramaja.Dopisane 12.12.2014r. o godz. 17:04:p.s. wolę już Polsat TW Soloża.

Pies mordę lizał hrabiemu (i tobie za określenie ,że polska to (...) europy),ale widzisz koleś na jedno oko :ile kosztuje podatnik prezes.Hrabia chociaz sam potrafi jeździć ,tego drugiego muszą wozic jak sułtana.

Zmoderowano 12.12.2014 godz.18:49 - powód: cytowany wulgaryzm (moderator)
211
skorn
12 grudnia 2014r. o 17:17
Jestem przeciwko finansowaniu partii z budżetu, a ty?

<i>
2900
#falco nieaktywny
12 grudnia 2014r. o 17:17
przez grzeczność-podważaną przez niektóre ''mendia'' ;) nie będę pytał o pewną tv bo zapewne i tak usłyszę że to jedyna prawdziwie polska tv :)

każdy ma prawo oglądać to co chce i nic mi do tego :)
''za komuny'' miałem dwa kanały jednej telewizji i dało się przeżyć w zdrowiu i szczęściu... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
670
ramaj
12 grudnia 2014r. o 17:18
skorn napisał(a): p.s. wolę już Polsat TW Soloża.

PS wolisz Solorza ,dopiero niedawno pisałeś ,że to tez szemrany facet

Zmoderowano 12.12.2014 godz.18:50 - powód: topposting (moderator)
2900
#falco nieaktywny
12 grudnia 2014r. o 17:19
skorn napisał(a): Jestem przeciwko finansowaniu partii z budżetu, a ty?

oczywiście :) od dawna...

Zmoderowano 12.12.2014 godz.18:51 - powód: błąd cytowania (moderator)

211
skorn
12 grudnia 2014r. o 17:27
ramaj napisał(a): PS wolisz Solorza ,dopiero niedawno pisałeś ,że to tez szemrany facet

Może i szemrany, ale w jego stacji są chociaz ciekawe dyskusje między politykami z różnych opcji. A z tvn potrafili wyprosić zaproszonego wcześniej Mikkego, bo się innym gościom nie podobał. Ja dziękuje za taką dziennikarską niezależność.

Co z tym finansowaniem partii, ramaj?

<i>
2900
#falco nieaktywny
12 grudnia 2014r. o 17:42
no dobra ...spadam na razie bo od rana miałem problem z ''wtyczką'' adobe i cholera brak mi YT :>
NIE WIEM JAK NAPRAWIĆ!!!!!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo