atkin napisał(a): OK, IDIOTA Z TEGO BMW ( NIE CELUJE BEZPOŚREDNIO W OSOBĘ BO NIE WIEM KTO JECHAŁ ) WCHODZI W ZAKRĘT 90 STOPNI TZW BOKIEM -Driftem, MAŁO CO WE MNIE NIE UDERZYŁ . Bym nic się nie wypowiadał ale jechałem z synem co prosto te auto leciało na niego. IDIOTO BĘDZIESZ MIAŁ DZIECI TO ZACZNIESZ MYŚLEĆ a dobrze widziałeś że na krzyżówce stałem ja i inne auta . Nie podchodzę do tego jak moher. Rozumiem że fajne auto i moc, pewność swoich umiejętności ale myśl -wchodź sobie w te zakręty jak widzisz że nikogo nie ma, to jest tak albo się uda i nie będzie dzwona albo będzie , tak samo może być jak gdzieś wysiądziesz ze swojej BMW i dzwona zobaczysz ale z piąstki nie zadowolonego obywatela. pozdrawiam Team i życzę sukcesów
Zastosowana autokorekta
~ja napisał(a): ja z kolei chciał bym pozdrowić ...a z czarnej fiesty. Jeszcze jeden głupi numer i sam wymierzę sprawiedliwość.
Zastosowana autokorekta
~kolega po fachu napisał(a): ... rajdowcy z bożej łaski jak tak na nich patrze to przed oczami mam obraz (...)nie wiem w czy się tak napracowali skoro poziom umiejętności jest zerowy( 0 ).piszę tak ponieważ po wcześniejszym zapoznaniu się z poziomem umiejętności stwierdziłem że ja też tak potrafie ,a licencji nie posiadam,miłego kręcenia bączków..
Zastosowana autokorekta