Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zapalmy światełka wolności
2161
#fobiak nieaktywny
15 grudnia 2014r. o 11:05
~kajtek napisał(a):
fobiak napisał(a):

kocie,
jeżeli jesteś zainteresowany dalszą pracą nad swoją składnią i "wyprowadzaniem krowy na pastwisko", to uprzejmie informuję, iż jestem dostępny ;)

gdyby to czytali moi przodkowie co ty tutaj smolisz to by tobie slepka wydrapali bo wszyscy byli analfabetami.
a jesli chodzi o jedna krowe to jej sie nie wyprowadzalo na pastwisko, na pastwisko wyprowadzalo sie conajmniej dwie. jedna krowke to sie pasalo po rowach, przy drozkach lub na miedzy, pasanie na miedzy wymagalo doswiadczenia, trzeba bylo uwazac na sasiada pole aby krowka nic mu tam nie wyjadla. jesli sasiad nie mial synow, tylko same corki, ktore musialy tez pasac krowke to to pasanie nie bylo takie zle, moja krowa obzerala sie na sasiada polu a sasiada krowa na naszym, bo pastuchy mialy inne zajecie w zbozu.

zanim wezmiesz sie za zwierzeta uzytkowe nastepnym razem to lepiej sobie to przemysl.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kajtek niezalogowany
15 grudnia 2014r. o 12:00
fobiak napisał(a): gdyby to czytali moi przodkowie co ty tutaj smolisz to by tobie slepka wydrapali bo wszyscy byli analfabetami ...

Zgaduję, że nie czytają, a Ty przecież nie jesteś analfabetą.

fobiak napisał(a): ... a jesli chodzi o jedna krowe to jej sie nie wyprowadzalo na pastwisko, na pastwisko wyprowadzalo sie conajmniej dwie. jedna krowke to sie pasalo po rowach, przy drozkach lub na miedzy ...

I w związku z tym, że Ty MUSIAŁEŚ pasać jedną krowę po rowach czy miedzach, to uważasz, że ja nie miałem PRAWA do pasania JEDNEJ krowy na pastwisku ?

fobiak napisał(a): ... zanim wezmiesz sie za zwierzeta uzytkowe nastepnym razem to lepiej sobie to przemysl.

A Tobie proponuję przemyślenie faktu, że nie wszyscy Polacy żyli w tych samych czasach co Ty, i z tego co czytam, nie są tak bardzo obciążeni ... przeszłością ;)
~kajtek niezalogowany
15 grudnia 2014r. o 12:26
jestem najgłupszym bolec forumowiczem.
~kajtek niezalogowany
15 grudnia 2014r. o 12:36
Zapewne IP: 31.61.136.*** ;)
Proszę tylko o nie używanie mojego nick'u.
Może stać Ciebie na więcej i wymyślisz sobie własny ?
2161
#fobiak nieaktywny
15 grudnia 2014r. o 12:39
~kajtek napisał(a):
Zgaduję, że nie czytają, a Ty przecież nie jesteś analfabetą.

gdyby tam nie bylo "gdyby" to moglbys zgadywac a tak to nie musisz sie wysilac, gdyby zyli to i tak by nie przeczytali.

I w związku z tym, że Ty MUSIAŁEŚ pasać jedną krowę po rowach czy miedzach, to uważasz, że ja nie miałem PRAWA do pasania JEDNEJ krowy na pastwisku ?

uwazam nie wiesz co piszesz jedna krowe na pastwisku sie palikuje ale trzeba miec lancuch jakis 10-cio metrowy, sama sie pasie, przy jednej krowce na pastwisku elektryczny pastuch jest nieekonomiczny a ty jestes zbedny. wyprowadzasz krowke i przyprowadzasz i na tym sie konczy twoje pasienie.

A Tobie proponuję przemyślenie faktu, że nie wszyscy Polacy żyli w tych samych czasach co Ty, i z tego co czytam, nie są tak bardzo obciążeni ... przeszłością ;)

obwinianie mnie za wszystkich polakow nie przyniesie tobie ani slawy ani nie polepszy twojej egzystencji. bo nie jest w stanie udowodnic, ze to moja wina, kto w jakich czasach zyl czy zyje.
~kajtek niezalogowany
15 grudnia 2014r. o 12:49
~kajtek napisał(a): Zapewne IP: 31.61.136.*** ;)
Proszę tylko o nie używanie mojego nick'u.
Może stać Ciebie na więcej i wymyślisz sobie własny ?
wiesz gdzie mnie możesz pocałować?w dupę.
~kajtek niezalogowany
15 grudnia 2014r. o 12:51
fobiak napisał(a): ... obwinianie mnie ...

Mam serdeczną prośbę.
Napisz jeszcze raz, to co chciałeś, bez cytowania mojej wypowiedzi.
Ty nie będziesz się męczył z cytowaniem, ja nie będę musiał się wysilać, aby dociec, które słowa są Twoje, a które moje.
I traktuj to jak dobrą radę, dla nas obu, a nie podtekst.
Pozdrawiam
~kajtek niezalogowany
15 grudnia 2014r. o 12:53
a najlepiej fobiak to pocałuj mnie w druta
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza