Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zapalmy światełka wolności
~Bolczyk niezalogowany
14 grudnia 2014r. o 9:50
We mnie takie światełko pali się cały czas .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
14 grudnia 2014r. o 12:43
zapalenie swiatelka wolnosci kojarzy mi sie tylko z tym i z niczym innym:
"Donald Tusk mówi, że chodzi tu o bardzo prosty gest. - Aby o godzinie 20 w polskich oknach zapłonęły świeczki na rzecz solidarności z Ukraińcami - powiedział premier."
~tvv niezalogowany
14 grudnia 2014r. o 12:50
Może ktoś chce zamieszkać w Korei Północnej?
~gorszy Polak niezalogowany
14 grudnia 2014r. o 13:11
Ja w każdym oknie zapaliłem świeczki i jestem z tego dumny.
~ niezalogowany
14 grudnia 2014r. o 13:23
Masz szczęście że firanek nie spaliłeś. ;)
2900
#falco nieaktywny
14 grudnia 2014r. o 13:51
''jedz do Korei''?...może bliżej -Białoruś

może jeszcze bliżej? ;) ...jak tak dalej pójdzie ,nie trzeba będzie nigdzie jeżdzić.....
sami tu wprowadzacie niekiedy dziwne metody próbując narzucać komuś własne poglądy a kiedy ten się z tym nie zgadza zaczynacie ''jazdę''

i to w temacie gdzie pisze coś o ''światełku wolności'' :D

kompletny idio.tyzm :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~kibol Zagłębia niezalogowany
14 grudnia 2014r. o 19:18
Nie kminię ludzi którzy piszą na styl "jak nie ma tutaj wolności to jedź do Korei Północnej - tam jej zaznasz"....
Dla człowieka tak piszącego to co mamy obecnie jest sufitem. Dla mnie podłogą na pewno nie jest, ale bez przesady. Ja chciałbym w kwestii dekomunizacji móc porównać nasz kraj z Czechami na przykład.
Osoby pracujące dla zbrodniczego systemu, przeciwko Wolnej Polsce, a na rzecz Związku Sowieckiego powinny być odsunięci od władzy. Raz na zawsze. Uważam że nie jestem w tej kwestii radykalny.
W obecnej Polsce u władzy mamo sporo osób bez kręgosłupa, które po upadku PZPR przepoczwarzyły się w różne opcje polityczne. A ci, którzy coś działali na rzecz Wolnej Polski w czasach słusznie odeszłych nie potrafią zrobić dekomunizacji, a bardzo często idą pod rękę z byłymi komunistami. Bo przecież ci komuniści to już teraz proeuropejscy demokraci...
Pan Prezydent Bronisław Komorowski honoruje Jaruzelskiego zapraszając go do sztabu ludzi dyskutującymi nad bezpieczeństwem narodowych.
~kajtek niezalogowany
15 grudnia 2014r. o 9:53
fobiak napisał(a):

kocie,
jeżeli jesteś zainteresowany dalszą pracą nad swoją składnią i "wyprowadzaniem krowy na pastwisko", to uprzejmie informuję, iż jestem dostępny ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza