zapalenie swiatelka wolnosci kojarzy mi sie tylko z tym i z niczym innym:
"Donald Tusk mówi, że chodzi tu o bardzo prosty gest. - Aby o godzinie 20 w polskich oknach zapłonęły świeczki na rzecz solidarności z Ukraińcami - powiedział premier."
może jeszcze bliżej? ;) ...jak tak dalej pójdzie ,nie trzeba będzie nigdzie jeżdzić.....
sami tu wprowadzacie niekiedy dziwne metody próbując narzucać komuś własne poglądy a kiedy ten się z tym nie zgadza zaczynacie ''jazdę''
i to w temacie gdzie pisze coś o ''światełku wolności'' :D
~kibol Zagłębia niezalogowany 14 grudnia 2014r. o 19:18
Nie kminię ludzi którzy piszą na styl "jak nie ma tutaj wolności to jedź do Korei Północnej - tam jej zaznasz"....
Dla człowieka tak piszącego to co mamy obecnie jest sufitem. Dla mnie podłogą na pewno nie jest, ale bez przesady. Ja chciałbym w kwestii dekomunizacji móc porównać nasz kraj z Czechami na przykład.
Osoby pracujące dla zbrodniczego systemu, przeciwko Wolnej Polsce, a na rzecz Związku Sowieckiego powinny być odsunięci od władzy. Raz na zawsze. Uważam że nie jestem w tej kwestii radykalny.
W obecnej Polsce u władzy mamo sporo osób bez kręgosłupa, które po upadku PZPR przepoczwarzyły się w różne opcje polityczne. A ci, którzy coś działali na rzecz Wolnej Polski w czasach słusznie odeszłych nie potrafią zrobić dekomunizacji, a bardzo często idą pod rękę z byłymi komunistami. Bo przecież ci komuniści to już teraz proeuropejscy demokraci...
Pan Prezydent Bronisław Komorowski honoruje Jaruzelskiego zapraszając go do sztabu ludzi dyskutującymi nad bezpieczeństwem narodowych.
kocie,
jeżeli jesteś zainteresowany dalszą pracą nad swoją składnią i "wyprowadzaniem krowy na pastwisko", to uprzejmie informuję, iż jestem dostępny ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.