PanM napisał(a): Może Pan Krzemiński zagłębił by się w temat " FINANSOWANIE KAMPANII WYBORCZYCH " na przykład komitetu z którego startował .Zamiast robić mi wrzuty na priw .
Proszę nie odwracać kota ogonem.Nikt się nie oburza na wolontariuszy.Poruszyłem problem dotyczący milionów obywateli.Paczki tego nie załatwią.Dlaczego Pan Redaktor nie skomentował sprawy kwoty wolnej z mojego wpisu powyżej?
Przypuszczam, ze dlatego, ze ten artykul nie zajmuje sie polityka czy przepychankami pomiedzy partiami/organizacjami, tylko opisuje piekna rzecz jaka jest wolontariat.
Czy naprawde przy okazji tego, ze ktos chce komus pomoc trzeba sie zajmowac sprawami typu kampania wyborcza, wybory itd? Czy przy swiatecznym stole tez bedzie Pan sie zajmowal kampania wyborcza, a w Sylwestra o polnocy rozmyslal o finansowaniu partii politycznych?
Czy naprawde tak trudno docenic ludzi, ktorzy chca pomoc innym i zawracac im teraz glowe polityka? Jest wiele osob, ktore gdzies maja polityke, a za to ich cel zyciowy to pomaganie innym. Moze warto ich uszanowac a przynajmniej nie przeszkadzac? Nie ma potrzeby upolityczniania kazdego tematu na BolecForum.
Pozdr,
emem