Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Na szlachetnej paczce

~ niezalogowany
22 grudnia 2014r. o 23:24
PanM napisał(a):
Zatem wszystkich Wolontariuszy zapraszam do wspólnej akcji przeciwko złym ustawom.Przeciwko złej władzy.Przeciwko fiskalizmowi i działaniu anty obywatelskiemu.

Do jakiej... wspólnej akcji ? Czy Ty człowieku brałeś udział w jakiejkolwiek akcji...? NIE. Tylko piszesz i dziamgolisz ..... od roku na tym forum !

Zmoderowano 23.12.2014 godz.17:01 - powód: wulgaryzmy (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 grudnia 2014r. o 23:45
Dobre podsumowanie upierdliwego pitolenia pseudo_palikotowego - o wszystkim i o niczym.

Zmoderowano 23.12.2014 godz.17:01 - powód: topposting (moderator)
11445
PanM
23 grudnia 2014r. o 8:23
To przykre że część społeczeństwa stara się przykryć zło okazjonalnymi akcjami.
Szczytowym okresem aktywności są zawsze grudniowe święta .
Przez cały rok nie ma w ludziach woli zmian ku normalności.
Normalność to rodzimy rynek pracy .To silna klasa średnia i zwiększająca się liczba milionerów .To malejąca emigracja i co raz wyższa minimalna pensja oraz kwota wolna.

Wszelkie tak mocno nadymane akcje jedynie zamazują obraz rzeczywisty.
Proszę zwrócić uwagę jak wielkie pieniądze poszły dla NFZ z WOŚP i jak mało jest odczuwalny postęp .
Obrazuje to co raz gorszy dostęp do specjalistycznego leczenia .
Gdy zachorujesz będziesz musiał za wszystkie badania i wizyty zapłacić .Bo lekarz specjalista wyznaczy Ci takie terminy na NFZ że wcześniej skonasz .Choroba nie poczeka,.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
23 grudnia 2014r. o 8:38
PanM napisał(a):
Proszę zwrócić uwagę jak wielkie pieniądze poszły dla NFZ z WOŚP i jak mało jest odczuwalny postęp .
Gdy zachorujesz będziesz musiał za wszystkie badania i wizyty zapłacić .Bo lekarz specjalista wyznaczy Ci takie terminy na NFZ że wcześniej skonasz .Choroba nie poczeka,.

PanieM wydawało mi się, że jest Pan na tyle inteligentny, że zrozumiał -2% w wyborach prezydenckich - ludzie nie chcą mnie słuchać czytać itd. Niech Pan sobie odpuści te swoje dyrdymały i da ludziom przygotować się do świąt. Szlachetna paczka to fana inicjatywa - i wspieram ją od kiedy pojawiły się lokalnie osoby potrzebujące. Czasy mamy takie jakie mamy a radość dla dzieci, że dostaną coś niezbędnego i nowego dla mnie jest argumentem przemawiającym za celowością takich akcji.
11445
PanM
23 grudnia 2014r. o 16:17
Panie Anonimie -- czy sądzi Pan że gdy człowiek wejdzie do chlewa automatycznie staje się świnią ?
Ponoć sto miliardów much je gówno cy to znaczy że to przysmak wszystkich ?

Zmoderowano 23.12.2014 godz.17:02 - powód: topposting (moderator)

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
23 grudnia 2014r. o 18:01
~ napisał(a): PanieM wydawało mi się, że jest Pan na tyle inteligentny, że zrozumiał -2% w wyborach prezydenckich - ludzie nie chcą mnie słuchać czytać itd. Niech Pan sobie odpuści te swoje dyrdymały i da ludziom przygotować się do świąt. Szlachetna paczka to fana inicjatywa - i wspieram ją od kiedy pojawiły się lokalnie osoby potrzebujące. Czasy mamy takie jakie mamy a radość dla dzieci, że dostaną coś niezbędnego i nowego dla mnie jest argumentem przemawiającym za celowością takich akcji.

"PanieM wydawało mi się, że jest Pan na tyle inteligentny..." - dobrze że ci się tylko wydawało. Mało nie spadłem z krzesła jak to przeczytałem.

Zmoderowano 27.12.2014 godz.13:33 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
13051
#Virgo nieaktywny
23 grudnia 2014r. o 20:37
PanM napisał(a):
Gdy zachorujes

PanieM , już się Pan za mocno "rozkręcił" :P Akcje nie są "nadymane" tylko nagłośnione - to sredniacy i biedacy pomagają , jak mogą , biedakom.Właśnie czyms takim pokazują ,że są LUDŹMI , że wiedzą co to brak tego i tamtego..Nie dotknęli jeszcze dna.
Co się tyczy pomocy WOŚP , to jest to widoczne w kazdym szpitalu , w każdej przychodni. Gdyby nie sprzęt ufundowany przez WOŚP , nie byłoby do dnia dzisiejszego już nawet inkubatorów dla noworodków.Sprawdź Pan czyje są naklejki na inkubatorach...Ale i to jest jeszcze za mało.Sami ludzie poprzez najszlachetniejsze tego typu akcje nie są w stanie załatać dziury potrzeb. A rząd wypiął się na potrzeby narodu ...Umiesz radzić ? Poradź sobie sam !! Help Yourself !!

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
11445
PanM
23 grudnia 2014r. o 20:54
No właśnie .Bardzo trafnie Pan /Pani to ujmuje - Gdyby nie WOŚP .
pO O ZATEM LUDZIE PŁACĄ MILIARDY HARACZU NA zus ?

Zmoderowano 27.12.2014 godz.13:34 - powód: zbędne cytowanie (moderator)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza