Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego w Bolesławcu nie ma imprez dla singlii

~ niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 14:07
Właśnie jest okazja.Można przyjść z własnymi dziećmi.Singielki i single ,to marsz dla nas.

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=93654&strona=last
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~singiel79 niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 15:34
fakt, nie ma gdzie iść na imprezę dla singli. Czasami gdzieś się znajomych zbierze i tyle, ale to w stałym towarzystwie.
A single są. Sam jestem osobą samotną od jakiegoś czasu. Dzieci i zobowiązań nie mam. I znam kilka osób w podobnej sytuacji. Więc warto nad czymś pomyśleć. W końcu karnawał mamy :)
~ niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 17:56
W czym problem do Swieradowa nawet autobusy kursują. :|
~Ja niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 19:28
Problem jest taki ze singielki to przeważnie otyłe dziewczyny ktore nie potrafią o siebie zadbać lub pyrypane z którymi żaden facet nie wytrzymuje. Przy okazji wszystkie szukają księcia z bajki i po mimo iz twierdza ze szukają kogos kto by o nie dbał a wygląd sie nie liczy to i tak każda szuka modela z kasa i mieszkaniem. Taka jest prawda
~ niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 20:21
~Ja napisał(a): Problem jest taki ze singielki to przeważnie otyłe dziewczyny ktore nie potrafią o siebie zadbać lub pyrypane z którymi żaden facet nie wytrzymuje. Przy okazji wszystkie szukają księcia z bajki i po mimo iz twierdza ze szukają kogos kto by o nie dbał a wygląd sie nie liczy to i tak każda szuka modela z kasa i mieszkaniem. Taka jest prawda

Prawda przez duże "P", LICZY SIĘ KASA !! Ale mają problem raczej ze sobą, bo dalej są same :P
~KoZa niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 21:04
no to się mylisz jegomościu nie wszystkie kobiety które są "singielkami" lecą na kasę... w życiu liczy coś innego..szacunek, uczucie, zaufanie, miłość, a jeśli chodzi o tak zwane stare panny może wolą być same niż wiązać się z pierwszym lepszym napotkanym osłem, który za grosz nie ma szacunku i wychowania.
... chyba mam staroświeckie podejscie.. ale normalnych męskich facetów juz nie ma... zostali sami nieudacznicy albo nocni łowcy liczący statystyki.
~ niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 21:12
KO ZA NOSTRA organizacja we Włoszech. ;)
~tak z boku patrząc niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 21:19
Może w mieście za mało singielek i singli i nie opłaca się dla nich coś robić ;( Jak będzie więcej to coś zrobią :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza