Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego w Bolesławcu nie ma imprez dla singlii

~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 19:30
dlaczego wszyscy faceci myślą ze jak kobieta ma dzieci to szuka faceta dzianego sama jestem kobieta która ma dzieci życie dało mi w kość ma 25 lat i już po rozwodzie ale poco się męczyć w życiu z kimś jeśli ktoś cie nie szanuje i nie docenia ;( moim zdaniem kasa to nie wszystko bo pieniądze raz są a raz ich nie ma najważniejsza jest miłość i druga bliska osoba i oczywiście zdrowie ;) dziewczyny szukają księcia z bajki a faceci księżniczki bo co znajomi powiedzą ;) moim zdaniem liczy się to co jest w środku :) uroda kiedyś przeminie ;) a dzieci to nie przeszkoda to dar od Boga a to że ktoś ma dziecko to nie znaczy ze szuka frajera który będzie ich utrzymywał ;)takie jest moje zdanie ŻYCIE PISZE NAM RÓŻNE SCENARIUSZ ;) :) :) :) :) :) :) :) :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 19:57
~ napisał(a): dlaczego wszyscy faceci myślą ze jak kobieta ma dzieci to szuka faceta dzianego sama jestem kobieta która ma dzieci życie dało mi w kość ma 25 lat i już po rozwodzie ale poco się męczyć w życiu z kimś jeśli ktoś cie nie szanuje i nie docenia ;( moim zdaniem kasa to nie wszystko bo pieniądze raz są a raz ich nie ma najważniejsza jest miłość i druga bliska osoba i oczywiście zdrowie ;) dziewczyny szukają księcia z bajki a faceci księżniczki bo co znajomi powiedzą ;) moim zdaniem liczy się to co jest w środku :) uroda kiedyś przeminie ;) a dzieci to nie przeszkoda to dar od Boga a to że ktoś ma dziecko to nie znaczy ze szuka frajera który będzie ich utrzymywał ;)takie jest moje zdanie ŻYCIE PISZE NAM RÓŻNE SCENARIUSZ ;) :) :) :) :) :) :) :) :)

Może i Ci dało, człowiek uczy się na własnych błędach, doceniasz wreszcie to czego nie doceniałaś. Wreszcie doceniasz środek, ale moim zdaniem zdecydowanie za późno :)
Skoro dzieci to dar od Boga to niepotrzebny Ci środek, wracamy do punktu wyjścia. Z byle kim, byle gdzie, bo to dar od Boga... :)
~mar niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 21:40
~ napisał(a): dlaczego wszyscy faceci myślą ze jak kobieta ma dzieci to szuka faceta dzianego sama jestem kobieta która ma dzieci życie dało mi w kość ma 25 lat i już po rozwodzie ale poco się męczyć w życiu z kimś jeśli ktoś cie nie szanuje i nie docenia ;( moim zdaniem kasa to nie wszystko bo pieniądze raz są a raz ich nie ma najważniejsza jest miłość i druga bliska osoba i oczywiście zdrowie ;) dziewczyny szukają księcia z bajki a faceci księżniczki bo co znajomi powiedzą ;) moim zdaniem liczy się to co jest w środku :) uroda kiedyś przeminie ;) a dzieci to nie przeszkoda to dar od Boga a to że ktoś ma dziecko to nie znaczy ze szuka frajera który będzie ich utrzymywał ;)takie jest moje zdanie ŻYCIE PISZE NAM RÓŻNE SCENARIUSZ ;) :) :) :) :) :) :) :) :)

hej chętnie się z Tobą zapoznam mój email to [email protected]
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 21:50
~mar napisał(a):

Ej,Ty 'mar" ,zapoznać to się możesz z instrukcją obsługi maszyny przy której na co dzień pracujesz,kobietę możesz POZNAĆ a nie "zapoznać się z nią."Ogarniasz?
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 21:55
~ napisał(a):
~mar napisał(a):

na pierwszym spotkaniu dziecko ci powie ze nie jestes jego ojcem a co bedzie później , po co łożyć na cudze dzieci --- to tylko dla desperatów

Ej,Ty 'mar" ,zapozno dać to się możesz z instrukcją obsługi maszyny przy której na co dzień pracujesz,kobietę możesz POZNAĆ a nie "zapoznać się z nią."Ogarniasz?
:D
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 21:56
na pierwszym spotkaniu dziecko ci powie ze nie jestes jego ojcem a co bedzie później , po co łożyć na cudze dzieci --- to tylko dla desperatów
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 22:08
~KoZa napisał(a): no to się mylisz jegomościu nie wszystkie kobiety które są "singielkami" lecą na kasę... w życiu liczy coś innego..szacunek, uczucie, zaufanie, miłość, a jeśli chodzi o tak zwane stare panny może wolą być same niż wiązać się z pierwszym lepszym napotkanym osłem, który za grosz nie ma szacunku i wychowania.
... chyba mam staroświeckie podejscie.. ale normalnych męskich facetów juz nie ma... zostali sami nieudacznicy albo nocni łowcy liczący statystyki.

Ot i prawda ,wymagania taki nieudacznik ma i wymysla ,że singielki otyłe i zadbać nie umieją ,a jacy wy jesteście? Niedomyte ,brzydkie ,tępe ,bez wykształcenia i kultury osobistej typy ,ani porozmawiać,ani się gdzie pokazać z takimi bo ciuchy na nich jak z darów dla powodzian,zachowanie burackie a księżniczki by chcieli .Jak ktoś szuka kogoś do życia to nie patrzy na to czy gruby czy chudy ,liczy się to co w głowie i w sercu,ale faceci maja chore mniemanie o sobie,sami nie popatrzą w lusterko ,ze straszą swoim wyglądem ,ale od kobiet wymagają. To i co ,że otyła? Wolisz otyłą ,dobrą,miłą ,kochającą,gospodarną,wierną,dbającą o dom,dzieci ,pysznie gotującą,wykształconą,inteligentną,spokojną,cichą,,? Czy wolisz plastikową blondynkę z wymiarami ,sztucznymi pazurami ,wyfiokowaną jak lafirynda,z wiecznymi pretensjami,niezrównoważoną,leniwą,wymagającą,kłótliwą,którą musisz na obiady do restauracji zapraszać całe życie bo nic nie umie ugotować,nawet wody,najczęściej niewierną i domagającą się nieustannie kasy ? Zastanów się ,jeśli potrafisz.
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 22:18
~Ja napisał(a): Problem jest taki ze singielki to przeważnie otyłe dziewczyny ktore nie potrafią o siebie zadbać lub pyrypane z którymi żaden facet nie wytrzymuje. Przy okazji wszystkie szukają księcia z bajki i po mimo iz twierdza ze szukają kogos kto by o nie dbał a wygląd sie nie liczy to i tak każda szuka modela z kasa i mieszkaniem. Taka jest prawda

Spójrz w lustro jak ty wyglądasz ,najgorzej to jak taki ze spasłym bebechem w rozciągniętych gaciach i biorący kąpiel tylko w sobotę,w dodatku po podstawówce o pięknej ,młodej miss zamyśla.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza