~ napisał(a): dlaczego wszyscy faceci myślą ze jak kobieta ma dzieci to szuka faceta dzianego sama jestem kobieta która ma dzieci życie dało mi w kość ma 25 lat i już po rozwodzie ale poco się męczyć w życiu z kimś jeśli ktoś cie nie szanuje i nie docenia ;( moim zdaniem kasa to nie wszystko bo pieniądze raz są a raz ich nie ma najważniejsza jest miłość i druga bliska osoba i oczywiście zdrowie ;) dziewczyny szukają księcia z bajki a faceci księżniczki bo co znajomi powiedzą ;) moim zdaniem liczy się to co jest w środku :) uroda kiedyś przeminie ;) a dzieci to nie przeszkoda to dar od Boga a to że ktoś ma dziecko to nie znaczy ze szuka frajera który będzie ich utrzymywał ;)takie jest moje zdanie ŻYCIE PISZE NAM RÓŻNE SCENARIUSZ ;) :) :) :) :) :) :) :) :)
~ napisał(a): dlaczego wszyscy faceci myślą ze jak kobieta ma dzieci to szuka faceta dzianego sama jestem kobieta która ma dzieci życie dało mi w kość ma 25 lat i już po rozwodzie ale poco się męczyć w życiu z kimś jeśli ktoś cie nie szanuje i nie docenia ;( moim zdaniem kasa to nie wszystko bo pieniądze raz są a raz ich nie ma najważniejsza jest miłość i druga bliska osoba i oczywiście zdrowie ;) dziewczyny szukają księcia z bajki a faceci księżniczki bo co znajomi powiedzą ;) moim zdaniem liczy się to co jest w środku :) uroda kiedyś przeminie ;) a dzieci to nie przeszkoda to dar od Boga a to że ktoś ma dziecko to nie znaczy ze szuka frajera który będzie ich utrzymywał ;)takie jest moje zdanie ŻYCIE PISZE NAM RÓŻNE SCENARIUSZ ;) :) :) :) :) :) :) :) :)
~mar napisał(a):~ napisał(a): dlaczego wszyscy faceci myślą ze jak kobieta ma dzieci to szuka faceta dzianego sama jestem kobieta która ma dzieci życie dało mi w kość ma 25 lat i już po rozwodzie ale poco się męczyć w życiu z kimś jeśli ktoś cie nie szanuje i nie docenia ;( moim zdaniem kasa to nie wszystko bo pieniądze raz są a raz ich nie ma najważniejsza jest miłość i druga bliska osoba i oczywiście zdrowie ;) dziewczyny szukają księcia z bajki a faceci księżniczki bo co znajomi powiedzą ;) moim zdaniem liczy się to co jest w środku :) uroda kiedyś przeminie ;) a dzieci to nie przeszkoda to dar od Boga a to że ktoś ma dziecko to nie znaczy ze szuka frajera który będzie ich utrzymywał ;)takie jest moje zdanie ŻYCIE PISZE NAM RÓŻNE SCENARIUSZ ;) :) :) :) :) :) :) :) :)
hej chętnie się z Tobą zapoznam mój email to [email protected]
~ napisał(a)::D~mar napisał(a):~ napisał(a): dlaczego wszyscy faceci myślą ze jak kobieta ma dzieci to szuka faceta dzianego sama jestem kobieta która ma dzieci życie dało mi w kość ma 25 lat i już po rozwodzie ale poco się męczyć w życiu z kimś jeśli ktoś cie nie szanuje i nie docenia ;( moim zdaniem kasa to nie wszystko bo pieniądze raz są a raz ich nie ma najważniejsza jest miłość i druga bliska osoba i oczywiście zdrowie ;) dziewczyny szukają księcia z bajki a faceci księżniczki bo co znajomi powiedzą ;) moim zdaniem liczy się to co jest w środku :) uroda kiedyś przeminie ;) a dzieci to nie przeszkoda to dar od Boga a to że ktoś ma dziecko to nie znaczy ze szuka frajera który będzie ich utrzymywał ;)takie jest moje zdanie ŻYCIE PISZE NAM RÓŻNE SCENARIUSZ ;) :) :) :) :) :) :) :) :)
na pierwszym spotkaniu dziecko ci powie ze nie jestes jego ojcem a co bedzie później , po co łożyć na cudze dzieci --- to tylko dla desperatów
hej chętnie się z Tobą zapoznam mój email to [email protected]
Ej,Ty 'mar" ,zapozno dać to się możesz z instrukcją obsługi maszyny przy której na co dzień pracujesz,kobietę możesz POZNAĆ a nie "zapoznać się z nią."Ogarniasz?
~KoZa napisał(a): no to się mylisz jegomościu nie wszystkie kobiety które są "singielkami" lecą na kasę... w życiu liczy coś innego..szacunek, uczucie, zaufanie, miłość, a jeśli chodzi o tak zwane stare panny może wolą być same niż wiązać się z pierwszym lepszym napotkanym osłem, który za grosz nie ma szacunku i wychowania.
... chyba mam staroświeckie podejscie.. ale normalnych męskich facetów juz nie ma... zostali sami nieudacznicy albo nocni łowcy liczący statystyki.
~Ja napisał(a): Problem jest taki ze singielki to przeważnie otyłe dziewczyny ktore nie potrafią o siebie zadbać lub pyrypane z którymi żaden facet nie wytrzymuje. Przy okazji wszystkie szukają księcia z bajki i po mimo iz twierdza ze szukają kogos kto by o nie dbał a wygląd sie nie liczy to i tak każda szuka modela z kasa i mieszkaniem. Taka jest prawda