Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec ma nowy budżet!
~ niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 9:13
~ napisał(a):
~ napisał(a): Kaśka więcej zrobiła na jednej sesji jak beznadziejny Kopeć przez 4 lata, nieraz jeden głos sprzeciwu znaczy więcej jak 13 za.Obiecał Parzycom budowę świetlicy i jak zwykle kłamał bo w budżecie nie ma 10 groszy na inwestycje w Parzycach.

Pozostałym radnym z klubu pani Kasi zabrakło cywilnej odwagi aby poprzeć Parzyce?

Pani Wójtowicz z Wykrot olała Parzyce olejcie ja! :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 9:18
~ napisał(a): Znowu Wykroty nic poza szkołą/ sala gimnastyczną- uzgodnienia i plany z roku 2014/ nie dostali. Panie Kozioł obiecał Pan oświetlenie ulicy Sikorskiego , Kopernika i co -dup...! Pani Wojtowicz co z Panią . Wstyd!!! jak mogliście głosować za takim budżetem. Brawo Pani Kiecenka.
Zawiodłem się na Was- mieszkaniec Wykrot.

+ co z drogami w Wykrotach Panie Koziol i Pani Wojtowicz wezcie sie do roboty, co z Wami +dziadostwo!!!
~ niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 9:21
~ napisał(a):
~ napisał(a): Znowu Wykroty nic poza szkołą/ sala gimnastyczną- uzgodnienia i plany z roku 2014/ nie dostali. Panie Kozioł obiecał Pan oświetlenie ulicy Sikorskiego , Kopernika i co -dup...! Pani Wojtowicz co z Panią . Wstyd!!! jak mogliście głosować za takim budżetem. Brawo Pani Kiecenka.

Pamietacie jak Wojtowicz na spotkaniu przedwyborczym deklarowała o drogach, a teraz cichosza i rączka za, co tam wybory dopiero za 4 lata po co wywiazywać się z przedwyborczych zobowiazań.

Prawda bylam i tez slyszalam jak Wojtowiczowa mowila o drogach , a teraz ma nas gdzies
~ niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 10:11
DOBRZE PISAŁEM ŻE BĘDĄ PRÓBY ROZWALENIA OPOZYCYJNEGO KLUBU RADNYCH,JUŻ KUNDELKI RELICHA ZACZYNAJĄ SZCZEKAĆ ,PANI WÓJTOWICZ I PANIE KOZIOŁ NIE DAJCIE SIĘ PORÓŻNIĆ RELICH I JEGO CZOPKI TYLKO CZEKAJĄ .CO DO DRÓG TO NIGDZIE NIE BĘDĄ ROBIONE BO RELICH WSZYSTKIE PIENIĄDZE WYDAŁ W KAMPANI WYBORCZEJ I DOPIERO ZA 3 LATA W ROKU WYBORCZYM TROCHĘ WYSUPŁA .
~ niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 10:33
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Pamietacie jak Wojtowicz na spotkaniu przedwyborczym deklarowała o drogach, a teraz cichosza i rączka za, co tam wybory dopiero za 4 lata po co wywiazywać się z przedwyborczych zobowiazań.

Prawda bylam i tez slyszalam jak Wojtowiczowa mowila o drogach , a teraz ma nas gdzies

Wiadomo kilku radnych nie zwojuje, ale to nie oznacza że maja byc zawsze za, jakby ludzie tego chcieli to wybraliby dyspozycyjnego pana Filistyńskiego i Gliszczyńskiego.
~ niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 10:54
Też jestem zaskoczony wynikiem głosowania ,liczyłem że tych 5 radnych z opozycji zagłosują przeciw a w najgorszym przypadku się wstrzymają ,ponieważ nie mieli żadnego wpływu na budżet który Relich opracował w poprzedniej kadencji.
~ niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 10:56
~ napisał(a): DOBRZE PISAŁEM ŻE BĘDĄ PRÓBY ROZWALENIA OPOZYCYJNEGO KLUBU RADNYCH,JUŻ KUNDELKI RELICHA ZACZYNAJĄ SZCZEKAĆ ,PANI WÓJTOWICZ I PANIE KOZIOŁ NIE DAJCIE SIĘ PORÓŻNIĆ RELICH I JEGO CZOPKI TYLKO CZEKAJĄ .CO DO DRÓG TO NIGDZIE NIE BĘDĄ ROBIONE BO RELICH WSZYSTKIE PIENIĄDZE WYDAŁ W KAMPANI WYBORCZEJ I DOPIERO ZA 3 LATA W ROKU WYBORCZYM TROCHĘ WYSUPŁA .

Skoro ktoś idzie do wyborów po sztandarem dróg i nie piśnie w tej sprawie i jest za budzetem ktory nie przewiduje nakladów na drogi to jest niewiarygodny, mozecie zwalac na jak to nazywacie kundelkow ale oni bynajmniej sa lojalni i nie robia nic wbrew sobie
~ niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 11:09
Mieszkańcy Wykrot trafnie wybrali radnych tylko oni myśleli że jeśli nie zagłosują za budżetem to zostanie wstrzymany remont szkoły i budowa sali gimnastycznej .Teraz musimy im wybaczyć ale następnym razem piętnować .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza