~ napisał(a):~ napisał(a): Kaśka więcej zrobiła na jednej sesji jak beznadziejny Kopeć przez 4 lata, nieraz jeden głos sprzeciwu znaczy więcej jak 13 za.Obiecał Parzycom budowę świetlicy i jak zwykle kłamał bo w budżecie nie ma 10 groszy na inwestycje w Parzycach.
Pozostałym radnym z klubu pani Kasi zabrakło cywilnej odwagi aby poprzeć Parzyce?
~ napisał(a): Znowu Wykroty nic poza szkołą/ sala gimnastyczną- uzgodnienia i plany z roku 2014/ nie dostali. Panie Kozioł obiecał Pan oświetlenie ulicy Sikorskiego , Kopernika i co -dup...! Pani Wojtowicz co z Panią . Wstyd!!! jak mogliście głosować za takim budżetem. Brawo Pani Kiecenka.
Zawiodłem się na Was- mieszkaniec Wykrot.
~ napisał(a):~ napisał(a): Znowu Wykroty nic poza szkołą/ sala gimnastyczną- uzgodnienia i plany z roku 2014/ nie dostali. Panie Kozioł obiecał Pan oświetlenie ulicy Sikorskiego , Kopernika i co -dup...! Pani Wojtowicz co z Panią . Wstyd!!! jak mogliście głosować za takim budżetem. Brawo Pani Kiecenka.
Pamietacie jak Wojtowicz na spotkaniu przedwyborczym deklarowała o drogach, a teraz cichosza i rączka za, co tam wybory dopiero za 4 lata po co wywiazywać się z przedwyborczych zobowiazań.
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Znowu Wykroty nic poza szkołą/ sala gimnastyczną- uzgodnienia i plany z roku 2014/ nie dostali. Panie Kozioł obiecał Pan oświetlenie ulicy Sikorskiego , Kopernika i co -dup...! Pani Wojtowicz co z Panią . Wstyd!!! jak mogliście głosować za takim budżetem. Brawo Pani Kiecenka.
Pamietacie jak Wojtowicz na spotkaniu przedwyborczym deklarowała o drogach, a teraz cichosza i rączka za, co tam wybory dopiero za 4 lata po co wywiazywać się z przedwyborczych zobowiazań.
Prawda bylam i tez slyszalam jak Wojtowiczowa mowila o drogach , a teraz ma nas gdzies
~ napisał(a): DOBRZE PISAŁEM ŻE BĘDĄ PRÓBY ROZWALENIA OPOZYCYJNEGO KLUBU RADNYCH,JUŻ KUNDELKI RELICHA ZACZYNAJĄ SZCZEKAĆ ,PANI WÓJTOWICZ I PANIE KOZIOŁ NIE DAJCIE SIĘ PORÓŻNIĆ RELICH I JEGO CZOPKI TYLKO CZEKAJĄ .CO DO DRÓG TO NIGDZIE NIE BĘDĄ ROBIONE BO RELICH WSZYSTKIE PIENIĄDZE WYDAŁ W KAMPANI WYBORCZEJ I DOPIERO ZA 3 LATA W ROKU WYBORCZYM TROCHĘ WYSUPŁA .