~Brązowopłowy Fasolnik napisał(a): Rozprawy w pierwszej instancji odbywają się w Bolesławcu, także opas vel tucznik możesz przestać straszyć że kogoś tam po sądach ciągasz bo kłamiesz. Po drugie nikt w Redakcji nie poda ci IP, dostaje je prokurator jeśli taki półmózg jak ty pójdzie mu się poskarżyć. Jak już polecisz tam to powiem Ci, brudasie z tira, walnij mu w oczy art 216 par. 2 kk. Przestępstwo znieważenia za pomocą środków masowego komunikowania, ściganie z oskarżenia prywatnego. Po trzecie, samo stwierdzenie "Krzysiu tucznik vel klucznik to z j e b jakich mało" to nie jest zniewaga (tylko fakt), jesteś tutaj tylko awatarem, elektronicznym bytem a takiego nie można obrazić. Podaj tutaj imię i nazwisko a wtedy jak ktoś napisze że klucznick czyli Krzysztof, powiedzmy przykładowo, "P" to złodziej i oszust a przy okazji deb.l i kret.n - to będzie wtedy zniewaga jak się patrzy. Tą poradę prawną masz u mnie gratis, co prawda będzie dla ciebie równie wartościowa jak gratisowa piąta godzina u prostytutki ale proszę. P.S. Cwaniak którego szukasz podał ci numer domu 43, dodaj sobie 10 i będziesz miał prawdziwy adres bohatera. Ale ty to Krzysiu wiesz, prawda? Rodzina w końcu.
Jesteś bardziej niedorozwinięty niż ci co to tucznik wypisują.Ciekawi mnie jak takie niedorozwoje wyglądają tłuściochy rude w okularach z zapoconą mordą?Niech mnie ktoś oświeci bo jeżeli ktoś atakuje kogoś to ten ktoś musi mieć kompleksy.A tak na marginesie to zacznijcie trzymać się tematu,a nie wzajemnie obrażać.