Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

14593
#klucznick nieaktywny
2 lipca 2018r. o 19:04
~~Seledynowy Chmiel napisał(a): Krzyhosławie Tuczniku ale z ciebie prostak .Wstydź się .
obudził się następny co to koniczyne w-p-i-e-r-d-a-l-a,żeby taniej było?cz żeby mądrzejszym zostać bo chyba ani jedno ani drugie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Seledynowy Chmiel niezalogowany
2 lipca 2018r. o 19:14
klucznick napisał(a):
~~Seledynowy Chmiel napisał(a): Krzyhosławie Tuczniku ale z ciebie prostak .Wstydź się .
obudził się następny co to koniczyne w-p-i-e-r-d-a-l-a,żeby taniej było?cz żeby mądrzejszym zostać bo chyba ani jedno ani drugie.

Salcesonie zamilcz bo się kompromitujesz .Jak spotkamy się w trasie to cię grubasie zepchnę moim Tico do rowu .
~~Tabaczkowy Bambus niezalogowany
2 lipca 2018r. o 19:20
A czego ma się wstydzić? jest zalogowany,można się z nim skontaktować, z tobą nie można bo tchórze się nie logują,a potrafisz napisać chociaż 10 słów?Tucznik ale z ciebie prostak,a z ciebie kto jest?masz chociaż podstawówkę skończoną?
14593
#klucznick nieaktywny
2 lipca 2018r. o 19:27
~~Seledynowy Chmiel napisał(a):
klucznick napisał(a):

Salcesonie zamilcz bo się kompromitujesz .Jak spotkamy się w trasie to cię grubasie zepchnę moim Tico do rowu .
wyprowadzę cię z błędu nie jestem ani gruby ani niski ani rudy ani nie noszę okularów ani nie mam zapoconej mordy,zepchniesz tikiem 3 tonową osobówkę do rowu to gratuluję sukcesu,nie wspominając o ciężarówce ważącej 40 ton,ty jednak odżywiasz się zieleniną.
~Kasztankowa Choina niezalogowany
2 lipca 2018r. o 19:45
I chodziłeś do mechanika zapomniałeś dodać klucznik
~~Bieluń niezalogowany
2 lipca 2018r. o 20:28
,,wyprowadzę cię z błędu nie jestem ani gruby ani niski ani rudy ani nie noszę okularów ani nie mam zapoconej mordy,zepchniesz tikiem 3 tonową osobówkę do rowu to gratuluję sukcesu,nie wspominając o ciężarówce ważącej 40 ton,ty jednak odżywiasz się zieleniną.''

Wiedziałem ,jesteś nijaki .Mdły ,bezbarwny .Śpisz w budzie ,szczasz na koło ,kąpiesz się raz w tygodniu . Fuj.
~Brunatnozielona Śnieguliczka niezalogowany
3 lipca 2018r. o 4:20
Dlaczego większość spedytorów to durnie?
~Kobaltowy Kasztanowiec niezalogowany
3 lipca 2018r. o 9:00
Oni nie są durnia i, oni muszą zniżać się do poziomu bydła z tirów którym muszą zarządzać...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza