Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

14593
#klucznick nieaktywny
3 lipca 2018r. o 9:01
~~Bieluń napisał(a): ,,wyprowadzę cię z błędu nie jestem ani gruby ani niski ani rudy ani nie noszę okularów ani nie mam zapoconej mordy,zepchniesz tikiem 3 tonową osobówkę do rowu to gratuluję sukcesu,nie wspominając o ciężarówce ważącej 40 ton,ty jednak odżywiasz się zieleniną.''

Wiedziałem ,jesteś nijaki .Mdły ,bezbarwny .Śpisz w budzie ,szczasz na koło ,kąpiesz się raz w tygodniu . Fuj.
a skąd ty jasiu smierdzielu tuczniku masz takie ścisłe informacje?więc jeszcze raz do twojego zatłuszczonego malutkiego mózgu kąpie się co dziennie bo dla chcącego nic trudnego,raz w tygodniu to pewnie ty się kąpiesz i kapucyna trzepiesz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Stalowoniebieski Driakiew niezalogowany
3 lipca 2018r. o 12:38
Tucznik jutro sprawa nie wychylaj się za bardzo
~Ciemnobrązowy Chaber niezalogowany
3 lipca 2018r. o 13:34
Tiry na tory
14593
#klucznick nieaktywny
3 lipca 2018r. o 14:36
~Stalowoniebieski Driakiew napisał(a): Tucznik jutro sprawa nie wychylaj się za bardzo
strzep sobie tego maluczkiego kapucynka ,już ci napisałem że tucznik to cię spłodził,nie obrażaj ojca swego,buhahaha.a dowcipny jesteś jak małpa w gó-wnie.
~Poziomkowy Szczawik niezalogowany
3 lipca 2018r. o 16:18
Coś mi się przykleiło do podeszwy i nadal ś.mierdzi.Czy to ty Krzysiu Tuczniku?
~Lazurowa Pragnia niezalogowany
3 lipca 2018r. o 16:22
Nie podniecaj się tucznik klucznik to ty jesteś 99% o tym wie Webasto resztę rozumu tobie wysuszyło
~Lazurowa Pragnia niezalogowany
3 lipca 2018r. o 16:26
Krzysiu różnica między tobą o wibratorem jest taka że wibrator nigdy nie będzie prawdziwym CH...em
14593
#klucznick nieaktywny
3 lipca 2018r. o 20:54
~Lazurowa Pragnia napisał(a): Krzysiu różnica między tobą o wibratorem jest taka że wibrator nigdy nie będzie prawdziwym CH...em
chuj to mnie nie obraża,ale pamiętaj mały pitolku że kiedyś nadejdzie dzięń kiedy siedząc w lokalu pochwalisz się kolegom i koleżankom że ubliżałeś takiemu tak klucznikowi,a ja będę siedział przy stoliku obok ??? już miałem kiedyś taki przypal,koleś ledwo przeżył,przemyśl to sobie bo świat jest bardzo mały,ale mam lepszy pomysł na ciebie,a jaki to xię dowiesz dopiero wtedy jak na ulicy ci ktoś morde obije,ale tam nie mart się przedstawie się z nicka imienia i nazwiska ,bo ja się odpowiedzialności nie boję,ty się zacznij bać,pitolku tuczniku ojca a matki maciory,a teraz spadaj gimbusie.

Dopisane 03.07.2018r. o godz. 20:51:

~Poziomkowy Szczawik napisał(a): Coś mi się przykleiło do podeszwy i nadal ś.mierdzi.Czy to ty Krzysiu Tuczniku?
no cześ krzysiu tuczniku imbecylu co ci z mordy śmierdzi cz z pod pachy?misię nic nie przykleja do butów bo po slamsach nie chadzam,ale masz to jak w banku że w oczy ci spojrze i wtedy mi to powiesz w oczy ,aaaaa kiedy no już w przyszłym tygodniu w pon wybieram się do prokurztury,a następnie do redakcji po twoje ip ,nawet nie wiesz jaki mam dobry humor,miłej nocu śmierdzące potem moczem krzyśki tuczniki i gimbusy,jak jeden w ryj zarobi reszta s-p-i-e-r-d-o-l-i.

Dopisane 03.07.2018r. o godz. 20:54:

~Lazurowa Pragnia napisał(a): Nie podniecaj się tucznik klucznik to ty jesteś 99% o tym wie Webasto resztę rozumu tobie wysuszyło
znam twoje ip wiem kim jesteś,napisz wszyskim ile płacisz kierowcy za miesiąc w budzie tylko prawdę napisz ,dziad transie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.