~Lazurowa Pragnia napisał(a): Krzysiu różnica między tobą o wibratorem jest taka że wibrator nigdy nie będzie prawdziwym CH...em
chuj to mnie nie obraża,ale pamiętaj mały pitolku że kiedyś nadejdzie dzięń kiedy siedząc w lokalu pochwalisz się kolegom i koleżankom że ubliżałeś takiemu tak klucznikowi,a ja będę siedział przy stoliku obok ??? już miałem kiedyś taki przypal,koleś ledwo przeżył,przemyśl to sobie bo świat jest bardzo mały,ale mam lepszy pomysł na ciebie,a jaki to xię dowiesz dopiero wtedy jak na ulicy ci ktoś morde obije,ale tam nie mart się przedstawie się z nicka imienia i nazwiska ,bo ja się odpowiedzialności nie boję,ty się zacznij bać,pitolku tuczniku ojca a matki maciory,a teraz spadaj gimbusie.
Dopisane 03.07.2018r. o godz. 20:51:
~Poziomkowy Szczawik napisał(a): Coś mi się przykleiło do podeszwy i nadal ś.mierdzi.Czy to ty Krzysiu Tuczniku?
no cześ krzysiu tuczniku imbecylu co ci z mordy śmierdzi cz z pod pachy?misię nic nie przykleja do butów bo po slamsach nie chadzam,ale masz to jak w banku że w oczy ci spojrze i wtedy mi to powiesz w oczy ,aaaaa kiedy no już w przyszłym tygodniu w pon wybieram się do prokurztury,a następnie do redakcji po twoje ip ,nawet nie wiesz jaki mam dobry humor,miłej nocu śmierdzące potem moczem krzyśki tuczniki i gimbusy,jak jeden w ryj zarobi reszta s-p-i-e-r-d-o-l-i.
Dopisane 03.07.2018r. o godz. 20:54:
~Lazurowa Pragnia napisał(a): Nie podniecaj się tucznik klucznik to ty jesteś 99% o tym wie Webasto resztę rozumu tobie wysuszyło
znam twoje ip wiem kim jesteś,napisz wszyskim ile płacisz kierowcy za miesiąc w budzie tylko prawdę napisz ,dziad transie.