~Płoworudy Złotokap napisał(a): Sobota tuczniku ,czas pob prysznic
A TY do szkoły (szybciej piszesz niż ?)
~Płoworudy Złotokap napisał(a): Sobota tuczniku ,czas pob prysznic .ujawnij swoją morde dziadu.tchurzu.
klucznick napisał(a):~Płoworudy Złotokap napisał(a): Sobota tuczniku ,czas pob prysznic .ujawnij swoją morde dziadu.tchurzu.
~~Fioletowoczarny Goździk napisał(a):Nie pomyślałeś, że jestem kierowcą z branży u lokalnego dziad-transa i chciałbym to zmienić i porozmawiać żeby nie trafić z deszczu pod rynnę.~Poczerwieniały Świerk napisał(a): Hej Klucznick. Jak miałbyś chęć i znalazłbyś trochę czsu to chętnie bym porozmawiał z Tobą merytorycznie na tematy zawodowe. Jestem z brabży. Jak tak to podaj jakiś namiar.Klucznick nie daj się .Dziad Transy chcą Cię namierzyć.Uważaj.A po co rozmawiać o branży?Nie lepiej się w gronie przyjaciół piwa napić?Podkreślam w gronie przyjaciół.
~~Szkarłatnoczerwona Cynia napisał(a):zaloguj się i napisz na priv to może pogadamy,we wrześniu u nas przyjęcia,ale chyba już komplet.~~Fioletowoczarny Goździk napisał(a):Nie pomyślałeś, że jestem kierowcą z branży u lokalnego dziad-transa i chciałbym to zmienić i porozmawiać żeby nie trafić z deszczu pod rynnę.~Poczerwieniały Świerk napisał(a): Hej Klucznick. Jak miałbyś chęć i znalazłbyś trochę czsu to chętnie bym porozmawiał z Tobą merytorycznie na tematy zawodowe. Jestem z brabży. Jak tak to podaj jakiś namiar.Klucznick nie daj się .Dziad Transy chcą Cię namierzyć.Uważaj.A po co rozmawiać o branży?Nie lepiej się w gronie przyjaciół piwa napić?Podkreślam w gronie przyjaciół.
~Mahoniowa Sośnica napisał(a): To przyjęcia czy komplet??nie wiem bo ja nie jestem od zatrudniania,napisałem tak ponieważ lepiej nie robić nikomu nadziei.napisze dam namiar nikogo nie polecam.