takich jak to mam tam gdzie papier toaletowy styka się z ciałem człowieka w celu oczyszczenia go po tzw opróżnieniu ,a ty zaliczasz się tylko do tego co wcześniej wyleciało do wody klozetowej zwanej toaletową .a w skkrócie to szczam na ciebie ,a tucznik to cię musiał spłodzić bo masz mnóstwo kompleksów które próbujesz wylać tu na forum ,wiesz gdzie możesz się ustawić w kolejkę bo z każdym dniem mojego życia powiększa się liczba osób która mnie może pocałować w to miejce gdzie styka się papier toaletowy z otworem odbytniczym w celu go oczyszczenia po wcześniejszym oddaniu stolca do wody klozetowej.zaszczańcu dalej sikasz w majty?
Dopisane 03.09.2018r. o godz. 18:45:
~Malinowa Mina napisał(a): Tucznik piszesz głupoty i sam sobie odpowiadasz nudzi się tobie czy co licz plamy po oleju na parkingu ty gwiazdo lotosu
cz iuż kał na wargach?cz jeszcze mocz?
Dopisane 03.09.2018r. o godz. 18:49:
~Malinowa Mina napisał(a): Tucznik piszesz głupoty i sam sobie odpowiadasz nudzi się tobie czy co licz plamy po oleju na parkingu ty gwiazdo lotosu
Szanowny pan KLUCZNICK jak stoi na parkingu to odpoczywa ogląda TV ie owoce morza.nie musi nic liczyć jak to u dziad transa mają może tam coś liczą?pewnie liczą tylko na siebie.