~klucz-nick napisał(a): i co ?można?a można jak się chce,pewna firma załatwiła sprawę pensji dla kierowców ,teraz tyle się zarabia co u niemca :) czekamy na resztę pracodawców C+E aby poszły w ślad tej firmy.wtajemniczeni wiedzą co to za firma. :P
~lennik napisał(a): Witam Panie i Panowie, niebawem kończę jezdzic godziny na kursie c+e i przydało by się powoli rozglądać za jakimś przewoźnikiem. Wiecie może w jakich naszych rodzimych firmach przyjmują świerzaków na wyjazdy w dwóch kierowców do przyuczenia?
~Ciekawy napisał(a):jaki tam za...ny milog jak słyszę to słowo to mi się chce żygać,płaci pieniądze normalną kasę za to co się robi 1650e.jak tyle zarobisz w PL to przestaniesz piepszyć o milogu. :P a MILOG to 180godz x 8,5e=1530e :P~klucz-nick napisał(a): i co ?można?a można jak się chce,pewna firma załatwiła sprawę pensji dla kierowców ,teraz tyle się zarabia co u niemca :) czekamy na resztę pracodawców C+E aby poszły w ślad tej firmy.wtajemniczeni wiedzą co to za firma. :P
Które firmy płacą Milog????
Zastosowana autokorekta
~klucz-nick napisał(a):~Ciekawy napisał(a):jaki tam zakupczyny milog jak słyszę to słowo to mi się chce żygać,płaci pieniądze normalną kasę za to co się robi 1650e.jak tyle zarobisz w PL to przestaniesz piepszyć o milogu. :P a MILOG to 180godz x 8,5e=1530e :P~klucz-nick napisał(a): i co ?można?a można jak się chce,pewna firma załatwiła sprawę pensji dla kierowców ,teraz tyle się zarabia co u niemca :) czekamy na resztę pracodawców C+E aby poszły w ślad tej firmy.wtajemniczeni wiedzą co to za firma. :P
~Ciekawy napisał(a):płaci 2500 pln brutto+za kurs ,ale co za firma to ci nie powiem,ja piszę o polskiej firmie,chyba nie jesteś z branży jak nie potrafisz czytać moich postów,bajo. :P~klucz-nick napisał(a):~Ciekawy napisał(a):jaki tam zakupczyny milog jak słyszę to słowo to mi się chce żygać,płaci pieniądze normalną kasę za to co się robi 1650e.jak tyle zarobisz w PL to przestaniesz piepszyć o milogu. :P a MILOG to 180godz x 8,5e=1530e :P~klucz-nick napisał(a): i co ?można?a można jak się chce,pewna firma załatwiła sprawę pensji dla kierowców ,teraz tyle się zarabia co u niemca :) czekamy na resztę pracodawców C+E aby poszły w ślad tej firmy.wtajemniczeni wiedzą co to za firma. :P
Taki Milog że masz mieć na papierze to co napisałeś a nie do ręki tyle a składki od najniższej krajowej, nie widziałem żeby Niemcy tak płacili!! Wypowiedz się jak będziesz wiedział coś konkretniejszego!
~Lenin napisał(a):5800zl w podwójnej to żenada,ja w pojedynczej mam 5000zl w piątek zjazd ,poniedziałek 8-9godz rano wyjazd 70do80g za dwa tyg,myślę że to jest złota robota,firma jak wyż nie cieszy się dobrą opinią wśród opowieści parkingowych.~lennik napisał(a): Witam Panie i Panowie, niebawem kończę jezdzic godziny na kursie c+e i przydało by się powoli rozglądać za jakimś przewoźnikiem. Wiecie może w jakich naszych rodzimych firmach przyjmują świerzaków na wyjazdy w dwóch kierowców do przyuczenia?
Polecę śmiało Demotrans z Oleśnicy.
Jazda w podwójnej, więc jak na przyuczenie w sam raz, jak coś to po jakimś czasie odejdziesz i w pojedynczej czegoś poszukasz.
150km dojazdu, ale autostradą godzinka i na miejscu ;)
Pracujemy z żoną 1,5 roku i sobie chwalimy.
za 4/1 masz 5800 na rękę za 5/1 7200.
Zestawy nówki meśki i zazwyczaj skrzynia (lotniskowe frachty, Amazon).
Głównie Włochy, Benelux, Niemcy.
Kasa po zjeździe (nawet w środku nocy). Spedycja 24h czynna więc zawsze ktoś jest pod tel.
~klucz-nick napisał(a):~Lenin napisał(a):5800zl w podwójnej to żenada,ja w pojedynczej mam 5000zl w piątek zjazd ,poniedziałek 8-9godz rano wyjazd 70do80g za dwa tyg,myślę że to jest złota robota,firma jak wyż nie cieszy się dobrą opinią wśród opowieści parkingowych.~lennik napisał(a): Witam Panie i Panowie, niebawem kończę jezdzic godziny na kursie c+e i przydało by się powoli rozglądać za jakimś przewoźnikiem. Wiecie może w jakich naszych rodzimych firmach przyjmują świerzaków na wyjazdy w dwóch kierowców do przyuczenia?
Jazda w podwójnej, więc jak na przyuczenie w sam raz, jak coś to po jakimś czasie odejdziesz i w pojedynczej czegoś poszukasz.
Kasa po zjeździe (nawet w środku nocy). Spedycja 24h czynna więc zawsze ktoś jest pod tel.
~klucz-nick napisał(a):nie wyzywaj ludzi od frajerów s-k-ó-r-w-y-s-y-n-u :P zalogowani i ci co znają moją mowe forumowa wiedzą kto co pisze :P małpo odbytnicza :P pod czyja d-u-p-e jesteś POdwieszona ??~klucz-nick napisał(a):~Lenin napisał(a):5800zl w podwójnej to żenada,ja w pojedynczej mam 5000zl w piątek zjazd ,poniedziałek 8-9godz rano wyjazd 70do80g za dwa tyg,myślę że to jest złota robota,firma jak wyż nie cieszy się dobrą opinią wśród opowieści parkingowych.~lennik napisał(a): Witam Panie i Panowie, niebawem kończę jezdzic godziny na kursie c+e i przydało by się powoli rozglądać za jakimś przewoźnikiem. Wiecie może w jakich naszych rodzimych firmach przyjmują świerzaków na wyjazdy w dwóch kierowców do przyuczenia?
I co frajerzy ? Ja klucz-nick mam najlepszą robote i sie najlepij znam.