Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~lennik niezalogowany
20 stycznia 2016r. o 14:40
Za młody jestem na ostre wybrzydzanie co do warunków i kasy :D Dla mnie grunt to nałapac ddoświadczenie, więc o to głównie mi chodzi. Trzeba podejść do pracy z szacunkiem i powoli małymi kroczkami osiągać sukcesy.

Co do firmy z Oleśnicy, to naprawde dobra opcja, dzięki za podpowiedź, tyle że z dojazdem z mojej strony byłoby nieco kiepawo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klucz-nick niezalogowany
20 stycznia 2016r. o 15:24
~lennik napisał(a): Za młody jestem na ostre wybrzydzanie co do warunków i kasy :D Dla mnie grunt to nałapac ddoświadczenie, więc o to głównie mi chodzi. Trzeba podejść do pracy z szacunkiem i powoli małymi kroczkami osiągać sukcesy.

Co do firmy z Oleśnicy, to naprawde dobra opcja, dzięki za podpowiedź, tyle że z dojazdem z mojej strony byłoby nieco kiepawo.
Pass logistik biuro w Bolcu auta w zabłociu,podwójna obsada kasa cienka.to dla ciebie super.
~ale jaja niezalogowany
20 stycznia 2016r. o 16:27
~ napisał(a):
~ napisał(a):
Jak na lokalnych nie ma co narzekać to trzeba na tych z poza bolca np. z BOLESŁAWIC

Ten szczeniak z Bolesławic już leży i kwiczy. Narobił takich przekrętów że trzepie go us, ZUS, izba skarbowa i cholera wie co jeszcze. już jest bankrutem a za nim pójdzie co najmniej jeszcze kilka firm do piachu, wystawił mi tylko jedną fakturę i mam też trzepanie! Mam nadzieję że pójdzie do kryminału i ta cała jego chora rodzinka transportowa! Bynajmniej ja się do tego na pewno przyczynię, cztery godziny zeznawalem na policji i jeszcze mam wezwanie do izby skarbowej! A podobno biorą się za wszystkich jego wspólników i krewnych.

tu chodzi o firmę z BOLESLAWIC ?
~ktoś niezalogowany
20 stycznia 2016r. o 20:19
Tomaszów Bolesławiecki firma która zajmuje się krajówką odradzam chyba że ktoś jest desperatem,dobrze że trochę oleju mam w głowie i zawczasu sie zwolniłem przynajmniej mam normalna robote na miejscu bez traktowania mnie jak jedno wielkie gó......
~gREG niezalogowany
21 stycznia 2016r. o 3:20
~ napisał(a):
~wystraszony napisał(a): tam co drugi jest łysy i ma srebrnego merola
O JAKĄ FIRME CHODZI ?
nie musicie podawać nazwy tylko coś typku

No nie mówcie że arturek się w końcu doigrał... A taki był amerykański młody wilk :-)

hahahaha, LUBIE TO !!!!!!! :-)
11100
#Blackjack nieaktywny
24 stycznia 2016r. o 18:03
:D
[img=1453654962_kx7rvoq.jpg]

Źródło
http://www.wiocha.pl/1318564,Bida-Piszczy

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~PL niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 18:22
Blackjack napisał(a): :D
[img=1453654962_kx7rvoq.jpg]

Źródło
http://www.wiocha.pl/1318564,Bida-Piszczy
założę się czarny olku że posiadasz za 15 razem Beeeee prawo jazdy?Beeeeeeeeee wiesz kto tak robi??
11100
#Blackjack nieaktywny
24 stycznia 2016r. o 18:34
Spokojnie, skup się i napisz to po polsku. Wiem że potrafisz, postaraj się. :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.