~lennik napisał(a): Za młody jestem na ostre wybrzydzanie co do warunków i kasy :D Dla mnie grunt to nałapac ddoświadczenie, więc o to głównie mi chodzi. Trzeba podejść do pracy z szacunkiem i powoli małymi kroczkami osiągać sukcesy.Pass logistik biuro w Bolcu auta w zabłociu,podwójna obsada kasa cienka.to dla ciebie super.
Co do firmy z Oleśnicy, to naprawde dobra opcja, dzięki za podpowiedź, tyle że z dojazdem z mojej strony byłoby nieco kiepawo.
~ napisał(a):~ napisał(a):
Jak na lokalnych nie ma co narzekać to trzeba na tych z poza bolca np. z BOLESŁAWIC
Ten szczeniak z Bolesławic już leży i kwiczy. Narobił takich przekrętów że trzepie go us, ZUS, izba skarbowa i cholera wie co jeszcze. już jest bankrutem a za nim pójdzie co najmniej jeszcze kilka firm do piachu, wystawił mi tylko jedną fakturę i mam też trzepanie! Mam nadzieję że pójdzie do kryminału i ta cała jego chora rodzinka transportowa! Bynajmniej ja się do tego na pewno przyczynię, cztery godziny zeznawalem na policji i jeszcze mam wezwanie do izby skarbowej! A podobno biorą się za wszystkich jego wspólników i krewnych.
~ napisał(a):~wystraszony napisał(a): tam co drugi jest łysy i ma srebrnego merola
O JAKĄ FIRME CHODZI ?
nie musicie podawać nazwy tylko coś typku
No nie mówcie że arturek się w końcu doigrał... A taki był amerykański młody wilk :-)
Blackjack napisał(a): :Dzałożę się czarny olku że posiadasz za 15 razem Beeeee prawo jazdy?Beeeeeeeeee wiesz kto tak robi??
[img=1453654962_kx7rvoq.jpg]
Źródło
http://www.wiocha.pl/1318564,Bida-Piszczy