Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Jacek niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 19:16
Kolego. Jak dla Ciebie, tz. Swieżaka. Polecam Paassa. Podwójna obsada. Polska- Niemcy, dużo czasu spędzasz w domu. Na początek, tz 3 miesiące, dostaniesz 3,5 tyś. Jak się sprawdzisz dostaniesz 4 tyś. Ja po 2 latach mam 5 tyś. Spoko atmosfera, nikt się nie czepia. Wogóle jest Spoko. No tylko muśisz trafić na normalnego wspólnika, a to nie takie proste, wszyscy starz kierowcy, pozjadali wszystkie rozumy. No chyba że trafisz do Mnie. Ha. Ha. ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~XXXX niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 21:07
a moze jurek trans
~CZARNY V 8 niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 21:09
Jurek Trans ?Kolego daj spokój,co ty chłopakowi k....doradzasz?
~XXXX niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 21:13
JA SLYSZALEM ZE JEST DOBRY
24 stycznia 2016r. o 21:46
Dobry w tym co umie najlepiej-o krec . . .ludzi.Człowieku odradzam i starego i młodego Jurka.Takich firm sie nie poleca.Ostatnio naprzyjmowałUA więc o czym tu mowa.

Zastosowana autokorekta

24 stycznia 2016r. o 21:56
Z jednym mogę sie zgodzic,jak co to dla przyuczenia w zawodzie ten krec . . . PAS,tylko nie wiem jak tam teraz,bo wczesniej to krajówke chłopaki ogarniali bez karty. :/

Zastosowana autokorekta

~On niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 22:20
A Polmar?
24 stycznia 2016r. o 22:27
Niby ok.ale jak am jest na prawde to nie wiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.