Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~ niezalogowany
14 listopada 2016r. o 8:00
~CZARNY V8 napisał(a): Kolego fajnie to tam bylo dawno temu. Teraz jak jezdza Ukraince wiec reszte sam sobie dopowiedz. Jak chcesz to wejdz na RTG-Zawidow i tam znajdziesz namiary. Ale odradzam. Odradzam dlatego,ze sam tam kiedys pracowalem.
dzięki :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pytanie niezalogowany
15 listopada 2016r. o 8:29
co jest lepsze jeżdzić dużym zestawem i zarabiać od 4 do 4,8 tyś czy jeżdzić małym zestawem i zarabiać 4 tyś ?oczywiście w obu przypadkach weekendy w domu.
~Ja niezalogowany
15 listopada 2016r. o 9:32
Na dużym zestawie można zarabiać więcej.
~ niezalogowany
15 listopada 2016r. o 9:39
~Ja napisał(a): Na dużym zestawie można zarabiać więcej.
ale na małym jest mniej roboty i mozna lepiej parking złapać niż dużym wszyscy wiemy jakie są problemy z parkingami w niemczech.a na kasie mi tak nie zależy ponieważ dziad transy płacą jak chcą , a tu dużej róznicy nie ma.
~janusz niezalogowany
15 listopada 2016r. o 10:39
z duzego wiecej sciagniesz :P
~F/X niezalogowany
15 listopada 2016r. o 10:42
Jak ci na kasie nie zależy to po co się pchasz za kiere? Znajdź sobie prace na miejscu na 8 godz. i żyj jak człowiek
~ niezalogowany
15 listopada 2016r. o 11:00
~F/X napisał(a): Jak ci na kasie nie zależy to po co się pchasz za kiere? Znajdź sobie prace na miejscu na 8 godz. i żyj jak człowiek
jak człowiek?za 1250 pln ,a jak to zrobić ?jak człowiek ?chyba jak niewolnik bio robot,jak masz mi takie rady dawac to daj na luz zadałem konkretne pytanie.w konkretnym temacie,prace niewolnicze w obozach pracy za 1250 masz w innych tematach :)
~F/X niezalogowany
15 listopada 2016r. o 11:15
i tu właśnie pokazałeś jak ci na kasie niezależy :D . i przestań się pienić , bo ani nie kazałem ci iść do pracy za 1250 ani do dziadtransa ,a po kilku twoich postach wnioskuje że jesteś bardzo ograniczony i niedoświadczony a dyskusja na forum niema sensu z takim.Chcesz poruszać znowu niektóre wątki?To przeczytaj na nowo nawet ten temat i uzyskasz odpowiedzi na niektóre twoje znaki zapytania.A żeby 4800 na dużym zarobić to granicy nie trzeba koniecznie przekraczać ,ale ty szukaj dalej parkingu w Niemczech bo jeszcze dużo czasu minie zanim znajdziesz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo