~F/X napisał(a): A ty dalej tylko o kasie hehe ,nikogo nie obrażam odpisałem ci tylko na twojego posta w którym stwierdziłeś że na kasie ci nie zależy i że na dużym max 4800 idzie zarobić.Po za tym jazda po B-c to nie krajówka. A lekka i przyjemna(mam nadzieje że masz kurnik)- to nawet nie bedę komentował. O transporcie wiem dużo więcej , ale teraz zamilknę z tego powodu o którym pisałem wcześniej , żeby ci tylko żyłka nie pękła po tym jak mnie z forum pogoniłeś
p-i-e-r-d-o-l-i-s-z jak potłuczony ,takie realia w tym grajdole,ale chłopak ma rację,a ty czym się pochwalisz jesteś pracodawcą?cz robolem?że tak kozakujesz,jak jesteś dziad transem to powodzenia ,a jak robolem to też nie wiele wiesz o transporcie i z prawego lustra w rajke nie wjedziesz więc spadaj i zamknij to co ci na ryju z przodu wyrosło :P
Dopisane 15.11.2016r. o godz. 13:01:
~pytanie napisał(a): co jest lepsze jeżdzić dużym zestawem i zarabiać od 4 do 4,8 tyś czy jeżdzić małym zestawem i zarabiać 4 tyś ?oczywiście w obu przypadkach weekendy w domu.
jeżeli mały to solówka to siadaj na solo ja też zmieniam na solo czas odpocząć i przezimować ,a na wiosnę czas pokaże może znowu na cement.