Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~ niezalogowany
15 listopada 2016r. o 11:18
~pytanie napisał(a): co jest lepsze jeżdzić dużym zestawem i zarabiać od 4 do 4,8 tyś czy jeżdzić małym zestawem i zarabiać 4 tyś ?oczywiście w obu przypadkach weekendy w domu.[

no fakt ,ma gostek problem ;) pooommmmooocccyyyyy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 listopada 2016r. o 11:47
~F/X napisał(a): .A żeby 4800 na dużym zarobić to granicy nie trzeba koniecznie przekraczać
pomijam to że mnie poniżasz i obrażasz(kto tu jest ograniczony?)4800 po kraju ,żart w B-c 3000 proponują,praca o której pisze jest lekka i przyjemna i w miłej atmosferze dlatego kasa jest jaka jest,ja się nie pienie zadałem konkretne pytanie i ludzie inteligentni na nie odpowiadają lub nie ty drążysz temat razem z drugim takim co to goowno wie a piszczy na forum,jak nie masz nic do powiedzenia to milcz.
~F/X niezalogowany
15 listopada 2016r. o 12:08
A ty dalej tylko o kasie hehe ,nikogo nie obrażam odpisałem ci tylko na twojego posta w którym stwierdziłeś że na kasie ci nie zależy i że na dużym max 4800 idzie zarobić.Po za tym jazda po B-c to nie krajówka. A lekka i przyjemna(mam nadzieje że masz kurnik)- to nawet nie bedę komentował. O transporcie wiem dużo więcej , ale teraz zamilknę z tego powodu o którym pisałem wcześniej , żeby ci tylko żyłka nie pękła po tym jak mnie z forum pogoniłeś
14593
#klucznick nieaktywny
15 listopada 2016r. o 13:01
~F/X napisał(a): A ty dalej tylko o kasie hehe ,nikogo nie obrażam odpisałem ci tylko na twojego posta w którym stwierdziłeś że na kasie ci nie zależy i że na dużym max 4800 idzie zarobić.Po za tym jazda po B-c to nie krajówka. A lekka i przyjemna(mam nadzieje że masz kurnik)- to nawet nie bedę komentował. O transporcie wiem dużo więcej , ale teraz zamilknę z tego powodu o którym pisałem wcześniej , żeby ci tylko żyłka nie pękła po tym jak mnie z forum pogoniłeś
p-i-e-r-d-o-l-i-s-z jak potłuczony ,takie realia w tym grajdole,ale chłopak ma rację,a ty czym się pochwalisz jesteś pracodawcą?cz robolem?że tak kozakujesz,jak jesteś dziad transem to powodzenia ,a jak robolem to też nie wiele wiesz o transporcie i z prawego lustra w rajke nie wjedziesz więc spadaj i zamknij to co ci na ryju z przodu wyrosło :P

Dopisane 15.11.2016r. o godz. 13:01:

~pytanie napisał(a): co jest lepsze jeżdzić dużym zestawem i zarabiać od 4 do 4,8 tyś czy jeżdzić małym zestawem i zarabiać 4 tyś ?oczywiście w obu przypadkach weekendy w domu.
jeżeli mały to solówka to siadaj na solo ja też zmieniam na solo czas odpocząć i przezimować ,a na wiosnę czas pokaże może znowu na cement.
~F/X niezalogowany
15 listopada 2016r. o 21:42
Słuchaj Buraku chwalić się niczym nie musze bo nie jestem tobą. A jak ja na prawe lustro z przyczepa zaczynałem cofać to ty z drabina na jagody chodziłeś ,tym języczkiem to sobie wagine wyszoruj jak już skończysz te buraki wozić,bo to już chyba końcówka sezonu dla ciebie z tego co napisałeś
~Moderator niezalogowany
15 listopada 2016r. o 22:31
Przypominam wszystkim piotrusiom z tirów że bolec.info to nie cb radio! Zamknąć te ryje!
~Sędzia Dredd niezalogowany
16 listopada 2016r. o 11:53
A co tam u króla wykopalisk i tygrysa autostrady z Bolesławic? Siedzi już czy jeszcze śmiga wolno?
~cześc Antrax niezalogowany
17 listopada 2016r. o 15:40
szukasz pracy na b
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.