Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
23-latek zatrzymany za posiadanie narkotyków
~osadzony niezalogowany
16 stycznia 2015r. o 20:41
~ napisał(a): Alkohol, papierosy, kawa i wiele więcej rzeczy jest szkodliwe Moherze.

Uważam jak kolega którego cytujesz, wiec tez jako 27 letni mężczyzna odsiadujacy wyrok jest MOHEREM??

Zmoderowano 17.01.2015 godz.15:18 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
16 stycznia 2015r. o 23:43
stawiasz na równi trawę i amfetaminę, więc wiem że nie masz pojęcia na temat. Proszę nie zabieraj głosu bo nie masz pojęcia56
~I tak policja mnie namierzy xD niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 0:38
Nie wiem dlaczego ale osoby, które wypowiadają się przeciwko marihuanie nie popierają tego żadnymi argumentami i pokazują jakiś mały sposób wykształcenia. Ciemnogród? Nie wiem.

W każdym razie, nie bądźcie hipokrytami. Prawie każdy człowiek lubi wypić, prawda? Każdy z Was choć raz był pijany lub wręcz pijany jak szpadel. Ale to jest legalne i jest ok, co nie? ;) Przecież można wypić pół litra ze szwagrem i pójść sąsiadowi sztachetą przez łeb palnąć. Albo bić żonę. Jakoś nigdy nie słyszałem newsa typu: "Policja interweniowała w sprawie przemocy domowej: winne konopie".

Nie mówię, że ludzie powinni być pod wpływem marihuany 24h. To nie jest dla wszystkich. Alkohol też nie. Prowadzenie samochodu też nie jest dla wszystkich, bo pełno idiotów, którzy myślą o sobie jak o kierowcach rajdowych. Do wszystkiego potrzebny jest zdrowy rozsądek. A czy mądre jest zamykanie człowieka, który w swoim wolnym czasie, w swoim zaciszu domowym z grupką znajomych chce zapalić skręta? Czy oni robią komuś krzywdę?

Moim zdaniem policja nie powinna karać za "białą śmierć - marihuane" (to żart). Powinno to być "legalne" ale pod ścisłą kontrolą urzędów. Marihuany nie wytępi nikt ze społeczeństwa. Lepiej zalegalizować i z pieniędzy z obrotu trawką finansować kampanie informacyjne dla dzieci i młodzieży. Przykłady? Holandia, stan California. Poczytajcie w internecie jakie wnioski wyciągnęły tamte rządy :)

Tak, marihuana to narkotyk i potrafi uzależniać. Sam nie przepadam i nie kręci mnie to ale nie chcę zabraniać innym robić tego co im się podoba. To się nazywa wolność.

Proszę o nie pisanie postów typu: "trzeba ich wszystkich pozamykać" bez argumentu dlaczego. Dziękuje, pozdrawiam
~wolny niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 3:58
Rozumiem ze wszyscy którzy tutaj piszą jaka to jest marihuana to ja próbowali raz lub kilka razy?? Bo chyba wiedzą o czym piszą czy tylko powtarzają to co słyszeli od sąsiada czy innej osoby która doświadczona życiem została.
~osadzony niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 15:25
~ja napisał(a): stawiasz na równi trawę i amfetaminę, więc wiem że nie masz pojęcia na temat. Proszę nie zabieraj głosu bo nie masz pojęcia56

Trawa, amfetamina itp to środki odurzające czyli narkotyki
Piwo, wódka itp to alkohol
Tak stawiam to na równym piedestale.
Tak próbowałem kiedyś trawy i dlatego mam takie mniemanie a nie inne, i uważam że każdy ma prawo do swojego poglądu. Ciekawi mnie tylko czy tak ochoczo dacie kiedyś palić swoim dzieciom, czy pozwólicie zacząć w tym wieku co Wy? Przecież to zdrowe jest...
~osadzony niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 15:29
~I tak policja mnie namierzy xD napisał(a): Marihuany nie wytępi nikt ze społeczeństwa. Lepiej zalegalizować i z pieniędzy z obrotu trawką finansować kampanie informacyjne dla dzieci i młodzieży. Przykłady? Holandia, stan California. Poczytajcie w internecie jakie wnioski wyciągnęły tamte rządy :)

Człowieku co to za argumenty żeby zalegalizować bo i tak nie wytepisz? czyli wg Twojego toku myślenia nie karać złodzieji, morderców, pedofilii tylko zalegalizować to np jako zawód bo i tak się tego nie wytepi...

Zmoderowano 17.01.2015 godz.15:41 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
211
skorn
17 stycznia 2015r. o 15:38
~osadzony napisał(a): Tak próbowałem kiedyś trawy i dlatego mam takie mniemanie a nie inne, i uważam że każdy ma prawo do swojego poglądu.

Każdy dorosły ma prawo do trucia się tym, czym ma ochotę.

<i>
13180
#osadzony nieaktywny
17 stycznia 2015r. o 15:43
skorn napisał(a):
~osadzony napisał(a): Tak próbowałem kiedyś trawy i dlatego mam takie mniemanie a nie inne, i uważam że każdy ma prawo do swojego poglądu.

Każdy dorosły ma prawo do trucia się tym, czym ma ochotę.

Tyle tylko że znaczna większość zaczyna przed ukończeniem 18 roku życia, gwarantuje że dużo łatwiej jest kupić trawę niż piwo czy papierosy... Zamknąć handlarzy śmiercią. Prawo w tej sprawie jest zbyt poblazliwe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.