skorn napisał(a):
Czemu rodzice mieliby dawać trawę albo jakiekolwiek inne używki swoim dzieciom? Mieliby z premedytację im szkodzić? Skąd ten brak wiary w rodziców?
Poczytaj wcześniejsze wypowiedzi, większość twierdzi że to zdrowe, a kto tak twierdzi? użytkownik jeden z drugim. Normalny rodzic nie da. Ale tacy którzy teraz pala i ich dzieci w 99% powstaną na jednej z imprez po użyciu? tego juz pewny nie mogę być. Podam tu przykład z życia. Moja koleżanka po rozstaniu z chłopakiem zaczęła palić zioło, na początku tylko czasami lecz z dnia na dzień coraz częściej.i doprowadziło to do uzależnienia. Próby samobójczej, pobytu w szpitalu na odwyku. Niestety nic to nie dało, zaczęła spotykać się z chłopakiem z którym razem palili, doszło do tego że na fazie przespala się z jego kuzynem. Zaszła w ciążę. Teraz nie ma ani chłopaka, ani ojca dla dziecka. Ale przecież trawa to nic takiego, pali się ją by się wyluzować...
Zmoderowano 17.01.2015 godz.16:20 - powód: zbędne cytowanie (moderator)Dopisane 17.01.2015r. o godz. 16:21:
~gość napisał(a): osadzony napisał(a): skorn napisał(a): Zjedz sobie kilogram cukru albo soli, też umrzesz.
No właśnie i o to mi chodzi... Ćpuny za wszelką cenę będą bronić swojej racji... Sól czy cukier nie uzależnienia i nie niszczy Ci głowy... Skoro to takie zdrowe to jeden z drugim czy dacie to swoim 14 letnim dzieciom? będzie Wam tak do śmiechu jak Wasza córka w ekstra nastroju po kilku oddechach da d... jakiemuś i przyjdzie z brzuchem....
A ty dasz swojemu 14 letniemu dziecku wódkę i papierosa?? A zabierzesz swoje dziecko na film do kina w którym mordują, uprawiają wyuzdany sex itp. Czy paliles kiedyś trawkę i wiesz o czym mówisz??
P.s. Sól i cukier uzależnia. Jak wszystko. Nawet takie gadanie uzależnia....
Oczywiście że bym nie dał ale ja nie twierdzę że to nie jest bić złego a wręcz przeciwnie. Alkohol i papierosy są złe i naszczescie coraz droższe. Mam dziecko i robie wszystko dla jego dobra ale jak czytam takie rzeczy typu TRAWA NIE JEST WG zła to nuż w kieszeni mi się otwiera...